Konkurrenssituation: Skromberga har minst 60 spelare att tillgå

I helgen börjar träningsmatcherna för Skromberga GIF (ja de heter fortfarande så) och det ska bli väldigt intressant att följa laget denna säsongen. Jag räknar med att Skromberga kommer att spela med de bästa spelarna och sätter medelmåttorna i B-laget direkt. Nu gäller det att ha fingertoppskänsla för tränaren, men har man minst 60 spelare att välja mellan så kan man inte misslyckas. Tänk er den tränaren som har nästan tre (3) fulla trupper att tillgå i division sju. Han måste vara lycklig! För ni minns väl vad kassören, Ulf Ahlin, berättade för ett tag sedan:

"- Klubben var på väg nedåt redan på din tid Jeppeman, det var bara turen att det inte blev den sämsta sportsliga prestationen genom tiderna då. Att du tycker att det var nu 2008....det var bara ett mellan år för oss fram till 2009. När hade klubben 30 rena seniorspelare och 30 som kommer underifrån från lagen P93 och junior? "

Får jag höra att man någon gång har svårt att få ihop folk, ja sexton (16) man till B-laget, så ljugs och fantiseras det i den "NYA KLUBBEN". Man ska kunna ha träningar där minst tio man kör individuell träning och juniorerna ska ju ha problem att spela en enda seniormatch i år. Eller hur?

Nu går det inte att gömma sig och komma med bortförklaringar vid förluster längre! Nu ska det ta mig fan visas resultat och med de nyförvärven samt att man har haft sitt "inkörningsår", där klubben, tränarna och spelarna HÖGT berättade att fjolårests miserabla och direkt usla insatser bara var "träning". Inga ursäkter kommer att kunnas försvaras. Inga dåliga insatser kan skyllas på att man inte är samspelta. Nu har man haft ett helt år på sig att träna in zonspel samt fått in välutbildade spelare, ja karaktärsspelare, som ska kunna lita på sina kamrater från förra året. Annars är det ju samma som någon inte gjort sitt jobb...

Nu börjar bevakningen och allt annat än ren mangling av motståndet i år är skandal och fiasko.

Kom ihåg: Man har själv satt ribban och lagt pressen på sig...Glöm inte det!

Forza Skromberga!

Kommentarer
Postat av: Calle Törner

Ska Jeppsson se SGIF premiärspela på IP i morgon?

2009-02-13 @ 07:54:10
Postat av: Torpeden

Vi är 80 spelare om man räknar med oldboys. Så därför kanske seniorspelarna till och med får svårt att spela seniorfotboll.

2009-02-13 @ 08:48:34
Postat av: Anonym

En stor hög bönner är vad skromberga är

2009-02-13 @ 11:40:52
Postat av: Torpeden

Åhh det är så jävla gött att vara bonne också. Åhh!

2009-02-13 @ 12:25:29
Postat av: Jeppsson!!!

Calle T: Eventuellt? Jag kanske ska jobba imorgon. Men det är väl i L-a, va? Ska du titta? Blir det något med Högaborg?



Torpeden: Tror att förra årets A-lag hade förlorat glasklart mot ett oldboyslag. Sen kan det väl kvitta om man är "bönder" eller "knarkarbarn" (stadbor)? Eller?



?: Nej! Gör om - gör rätt. Skriv vem du är. Nu finns du ju bara som ett IP-nummer...



Kramar

2009-02-13 @ 14:44:52
URL: http://jepzon17.blogg.se/
Postat av: Calle T

Det blev tydligen ingen match så vi får vänta en vecka...trevlig kväll...

2009-02-13 @ 22:04:44
Postat av: Andersson

Tjena!

Dem siffrorna som det snackas om stämmer inte alls. Det är samma situation i ekeby som i så många andra klubbar, ont om folk. Vi snittar väl ca 15 man, det ser jag som ett bra och normalt resultat. Vi kommer definitivt inte få någon enkel resa denna säsong. Man får ingenting gratis. Som det känns nu, inofficielt, så är vi ganska eniga om att ta en match i taget, försöka träna så mycket som möjligt. Sen får man se vart det leder. Mer kan man inte göra.

Mvh Andersson

2009-02-13 @ 22:21:28
Postat av: Jeppsson!!!

Calle: Vi får försöka hålla oss...



Andersson: Tja, jag håller inte med dig helt: Har man förstärk som Skromberga gjort så måste man stå för favoritskapet! Sedan tycker jag det är oerhört fult att från STYRELSEHÅLL gå ut att ljuga om truppstorleken. Är det bara ett sätt att hålla uppe fasaden? Men: Hur ser det ut på träningarna? Funkar allt bra? Några nya stjärnskott? Hur känns kroppen på dig? Stor skillnad på träningsmängd och kvalité? Hoppas du kan gå in redan nu och markera att det inte är OK att lämna "WO" när man siktar på serieseger!

2009-02-13 @ 22:31:24
URL: http://jepzon17.blogg.se/
Postat av: Andersson

Träningarna ser ut som dem brukar göra vid den här tiden på året, lite ovant. Vi är en del som inte spelat med varandra innan. Sen är det kul, för vi har ett relativt högt tempo på de övningar vi gör. Det är viktigt.

Träningsmängd är lite mindre och inte så intensiv. Det är rätt skönt.

Gällande seriseger så är det mkt stora ord och skulle innebära en enorm insats om vi lyckas med det. Jag kan bara hoppas på att vi lyckas med det. Det gäller att fösöka att träna så mycket som möjligt och göra sitt bästa. Sen får man se vart det räcker. Den filosofin kör jag på.

2009-02-14 @ 17:45:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0