Hatar vänstern. Pissar på högern. Föraktar resten.

Ibland fastnar jag för länge i en tanke och det är väl det som andra kallar grubblerier och i dag hamnade jag i en djup politisk identitetskris. På vilken flank står jag? Vänster, höger eller mitt i? Jag vet fortfarande inte och när jag ser hur illa det ser ut för sossarna så känns det som om de har spelat ut sin roll och dåraktigt försöker att hålla fast vid något som alla skrattar åt. Blir jag nedstämd av detta? Inte mycket faktiskt om jag ska vara ärlig. Jag är inte politiskt aktiv, men är ändå inte som dem som är helt rubbade och heller inte som dem som tror sig veta allt.

 

Vad söker jag efter politiskt? Helt ärligt så finns det inte ett parti som står för det jag känner är rätt för mig. Detta fick mig att grubbla ännu mer och ju mer jag försöker att komma på vad som saknas ju tydligare ser jag det: Det är så här det ser ut för nästan alla, men politikerna ser inte hur det ser ut på riktigt. Allt är en jäkla sörja och tar man sossarna som haft ett starkt grepp om arbetarna så är det helt fel ute och ägnar sig åt en form av självbedrägeri. Folk på golvet skiter i solidaritet. Folk på golvet vill ha pengar och i takt med att marknaden styr så dansar man efter kapitalets pipa.

 

En annan sak som sossarna verkar tro är att alla knegare är lika positiva som de välutbildade i "partiet" angående invandrare. Allvar? Frågar du folk som är "vanliga arbetare" så är rasismen eller tröttheten på en helt uppfuckad invandringspolitik väldigt stor. Man behöver bara öppna ögonen eller öronen så får man veta. Jag säger inte att det är rätt, men det är så här det ser ut i Sverige 2012. Folk vet varför det är som det är i Malmö och Landskrona. Tror man att uttalande från SSU som att "det är för många vita medelålders män" hjälper till? Kvotering? Man lever inte i verkligheten och jag tror att många vita svenskar snart börjar känna sig kränkta. Jag skiter i vilket så länge man inte kvoterar bort mig...

 

Vad ska jag välja då? Just nu så finns det inga bra alternativ. Vänsterpartiet? Haha! Kommunism kan ha en fin tanke i grunden, men det funkar aldrig praktiskt. Sen är det något som jag verkligen tycker är vidrigt när de ständigt visar att demokrati är något som de inte respekterar. Miljöpartiet? Inte en chans. Socialdemokraterna? Jomenvisst. Moderaterna? Så länge du producerar duger du, men se ersätts du av billig(are) arbetskraft. Centern? Hon den där nya Lööf fattas det inga fel på va? Folkpartiet? Skjut mig! KD? Aborthatare. SD? Nejnejnej. Vad är kvar då? FI? Hahahahaha! Detta är nog lika unket som unika partiet och riktigt sjukt.

 

Nå? Just nu finns inget bra alternativ och med tanke på att jag på gränsen hatar vänstern, vill pissa på högern och har tappat allt förtroende för mitten så väljer jag att som många andra ställa mig utanför. Jag vill ta russinen ur kakan med bra lön, bättre skyddsnät vid arbetslöshet och ett uppstyrt land med ordning och reda. Hur gör man då? Allvar: Hur gör man då? Nu ska jag titta på ett avsnitt "Curb your enthusiasm" i alla fall...

 

 


Alla dåliga innebandygrabbar borde ALLTID gå hem - eller sluta iaf...

Det har varit en väldigt händelserik vecka och hade man velat vara en vardaglig attetion whore så hade folk kunnat frossa i både det ena och det andra när det gäller mig på Facebook. Tyvärr eller dess bättre så håller jag inne på det mest privata för annars hade det varit läge för:

Björn Jeppssons status på Facebook: "Jävla idiot! Du ska nog få ditt eget lilla helvete, men på mitt vis..." Givetvis hade jag då fiskat efter följande: "Men guben (blir svårt att skriva *gumzan* till mig...) vad har hänt? Kramen om vennen? Du vet var jag finns om du vill ventilera. Fins förr daj. STYRCKE KRAMMAR TIL DEJ."

Jag hade naturligtvis skrivit följande: "Inget jag vill ta på Face book. Ni som är mina vener vett omm dett." Hehe.

 

Nej, det har varit en vecka som haft det mesta. Efterjobbettrött. Multimiddagslagning. Läkarebesök. Värmesystemsinköp till mitt hus. Källarröjning. Ryggont. Försovning. Gått upp FÖR tidigt någon dag. Nu sitter jag och skulle egentligen stå i köket och göra en chiligryta eller ÄNNU hellre sortera skit i källaren eller på min uppfart. Klart är att jag är trött, gnällig, har ont i min rygg och borde gjort så mycket annat, men: Här är jag chef...

 

En sak som har gjort att jag fått mig en hel del skrattkramper är historien med killen som fick gå hem eftersom hans far tyckte att han var oduglig på innebandyturneringen. Haha! Hela landet kokar och det pratas i radio, visas på TV, skrivs i tidningarna och bloggare rasar över händelsen. Låt mig bara säga en sak: Detta kunde ha varit jag. Ja både som den pissdåliga innebandygrabben och pappan. Hoppas att så många som möjligt missförstår mig nu för då blir detta ÄNNU roligare.

 

Jag tror att detta bara är en skröna (jag har inte fakta och orkar inte byta sökmotor nu när jag fått in den bästa för porr och våld) och att det är en rejäl tidningsanka. Troligtvis så har det stått en övergiven kille utanför ingången och en vuxen växlat några ord i farten och lite längre fram så har den vuxne fått frågan:

- Är det din grabb? och då har han svarat:

- Ja, men han får fan gå hem för han varit så jävla värdelös på planen! (så hade jag gjort)

Kanske grabben haft lite för mycket fantasi och för få kompisar och kört en "snyftis" när den snälla farbrorn frågade varför han stod där med sin lilla klubba? Sen har det bara gått snett. Troligtvis så har det varit en vuxen som blev vald sist som ung som velat göra upp med orättvisorna en gång för alla. Jag har skrattat gott åt detta i alla fall!

 

Sen har vi den här tränaren som kört lite annorlunda taktik med lite pettingreferenser i en innebandyklubb. Herredujävlar vilken storm det blev i det vattenglaset då. Haha! Drevet går igen och man undrar om folk är medvetna om hur lagidrott funkar och bedrivs? Det är sex, sprit, mer sex, ännu mer sprit och ibland är det lite springande efter boll. Jag tycker bara det är löjligt att överreagera på detta sätt. Vill man vara petig och korrekt så låt ett par föräldrar och några representanter från klubben prata med tränaren EFTER det att man har pratat med ungarna. Sen kan man ta beslut om tillsägelse eller om man ska gå vidare utan något större väsen.

 

Ungdomsidrott är något bra och otroligt nyttigt för alla ungar. Man rör på sig samtidigt som man umgås med likasinnade och många får sina bästa kompisar genom idrotten. Som förälder så har man ett grymt ansvar, men som inte alla tar - tyvärr. Många tror att ungens träning är ett avlastningsställe, ja ett kvällsdagis man bara kan dumpa ungarna på för att få ett par timmars ledigt. Det är nästan alltid samma föräldrar som ställer upp och ofta är det ALDRIG de som klagar eller ställer till med väsen. Det är istället de andra, ja de frånvarande, som kommer dit tio minuter för att "ge tränaren" en uppsträckning för att lille Lucas-Gerald inte fått spela eller har blivit av med en pissig t-shirt. Här är till alla de som tror att deras ungars träning är dagis: Ta ert jävla ansvar och lär er lagidrottens koder!

 

Ofta är tränarna engagerade föräldrar eller eldsjälar som gör något som det tycker är roligt. De är INTE utbildade att ta hand om adhd-barn, damp-ungar eller andra som bara är störiga. Klubbarna på lägre nivåer har inte kompetens att ta hand om barn med speciella behov och hur skönt det är att få ett par tysta timmar hemma och slippa allt liv så kan man inte göra så - tyvärr. Jag vet inte hur många gånger man sett detta och man tycker så satans synd om alla. Lagkamraterna som får varje träning förstörd för tränaren får jaga ett par ungar som klättrar på ribbstolarna, slåss i omklädningsrummet, tar fram en plint när röda laget kontrar och när bägaren har runnit över så är träningen slut. Föräldrar till de jävligaste ungarna är aldrig där och ofta är de dessa ungar som står kvar utanför och vet inte om mamma eller hennes nye kille sedan i lördags kommer och hämtar...

 

En sak ska ni veta: Har ni en jävla otur så får era barn en "Viljo Nousiainen" som tränare och då hade en taktik som kallas "Petra" och innehåller ord som "hångla" varit att föredra - eller?

 

 


Aftonbladet aprilskämtar lite mer: 31 april!

Nu blev det ÄNNU roligare när jag tittade lite mer noga på bilden. Haha! Aftonbladet har lyckats att få in den 31 april. Allvar! Jag kommer ihåg när man lurade B-lagsledaren att man var född 751332-3440, men detta är på en annan nivå, eller? Fantastiskt!Tyvärr så får man inte kommentera denna artikel: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14155876.ab

Jag bara måste få tag i det som de tar på Aftonbladet! Det måste vara bra skit...

Här är lite fakta om månaden april till mamman av artikeln Susanna Vidlund:

http://sv.wikipedia.org/wiki/April


Lyd aldrig Aftonbladets råd

2012 innehåller en hel del klämdagar och Aftonbladet visar i en kalender hur man ska lägga semestern för att få ut maximalt med ledighet. Tyvärr så är det lite som det brukar när de publicerar något på nätet: Fel! De menar att om man vill vara lite extra ledig vid påsk så ska man passa på att ta ut semester från den 2:e mars till den 3:e April. Smart va? Jag undrar vad de har i kaffet?


"...but the balls is smelling much more!"

Jaså ni ska ha fyrverkerier? sa mannen bakom disken och resten är så sjukt bra att jag inte visste var jag skulle bli av och jag har fortfarande svårt att fatta att jag fick uppleva detta. För att få ihop denna historia helt så får jag spekulera och gissa lite, men det var i alla fall två killar, varav en inte kunde svenska utan försökte sig på engelska, ja mycket sämre än min engelska, men han var ändå bättre än försäljaren. Hänger ni med?

 

Jag råkade som sagt att stå ett par meter ifrån två killar som skulle köpa lite fyrverkerier och dessa var troligen släkt eller bekanta, men de hade förtvivlat svårt att kommunicera både med varandra och med försäljaren. Själv så tycker jag att det är piss med detta påfund och skulle inte få för mig att slänga pengar på det, men jag förstår att folk vill ha detta inslag på nyårsafton. Men men...

 

- Tissel, tassel... That? No no no. Bigger. Yes.

- Jaha paugar va vill ni ha då? Rediga donigar på stora stagar? Folk töcker om di där tårtejävlarna.

- Jag vill ha, vad sa du, ja förlåt jag vill ha lite av varje, sa den av killarna som kunde svenska och den andra pekade och gjorde lite fyrverkeriljud och gestikulerade och visade ett svampmoln med armarna som om han menade att de skulle ha en atombomb.

- Yes och vi tar, tisseltassel och ännu mer gestikulerande från kompisen, ja vi tar fyra av de stora rakterna och den där tårtan, sa killen och försäljaren for vigt mellan hyllorna och plockade vad killarna ville ha.

- Yes this rackets is going up in heaven, sa försäljaren och skrattade lite väl mycket och nickade mot killen som inte kunde svenska och han såg att killarna tittade på några andra pjäser och tisslade om detta och då gjorde han ett par språkväxlingar som inte är av denna värld.

- Ja de e sånna kulor som smäller som fan, sa försäljaren till killen som kunde svenska och ville vara hygglig och tog det på vad han trodde var engelska också:

- Yes the rackets is good but the balls is smelling much more!

Killarna var nog redan så nyårsväck att de märkte inte vad som hände, men det gjorde jag. Jag kippade efter andan och fick hålla mig i väggen för att inte ramla ihop. Detta var det roligaste jag har varit med om på riktigt länge och får jag minsta lilla humörsdip så försöker jag tänka på vad försäljaren sa.

 

-Yes the rackets is good but the balls is smelling much more!

 


RSS 2.0