V75-kungen: Björn Jeppsson = 2 X 7 rätt

Tippade två system på V75 i helgen. Resultat: 2 X 7 rätt. Kul! Trist bara att utdelningen låg under miljonen och vi är fem till att dela...

Hade 10 rätt på stryktipset också.

Ibland är man i vinnarhålet - för det mesta i dödens...

Bättre hundskit under skon än på hela kroppen...

Jag kör två mil varje lunch för att gå ut med min "mördarhund" på en kisserunda. Tycker det är djurplågeri om hon skulle varit hemma ensam i nästan tio timmar så därför "offrar" jag gärna min lunchrast så hon ska komma ut. Idag var jag lite ouppmärksam och efter en kattsafari stod jag i en stor hundskit. Ett par rejäla svordomar och ett jäkla "asande" med foten var det som behövdes för att jag kunde trösta mig med ett roligt minne:

Vi hade bastat uppe på Bruksvallen och ett par av kompisarna skulle prova på att rulla sig i snön när de var lika varma som "bastu-Bengt" och, ja: Lika småfulla också... Sagt och gjort: De sprang ut, rullade sig, kastade lite snöbollar på varandra och sprang in igen. Tyvärr så kom de in i bastun innan de duschat av sig och det var då den ene av dem sa:
- Fan vad konstigt! Du är ju alldeles lerig på hela kroppen, och ändå har det varit tjälfruset i över en månad.
Vid detta laget hade en vidrig odör börjat sprida sig i detta heta rum klätt i furu och ett par av oss hunnit fått spyorna upp och ner och upp i munnen igen. Han hade rullat sig i en gigantisk portion av hundskit! Dock ville han inte låtsas om detta utan sa såhär med illa dold skam:
- Det fattar ni väl själv att det inte kan vara! Det är ju rutten jord som jag tinat med min värme.
Rutten jord eller ej, men en sak är säker:
Hundskit är hundskit och det luktar inte viol...

Min syster är kriminell - en brottsling...

Min syster fyller 24 år på onsdag och det väljer hon att fira i en annan stat. Hon flyr landet och hoppas att rättvisan är mildare mot henne söderöver. Sällan! De vet hur man tar tag i kriminaliteten på kontinenten. Väskorna är packade, pengarna är växlade och morsan får ta Nitromex (kärlvidgande läkemedel) både retroaktivt och i förebyggande syfte.

Vad är brottet då? Jo det ska jag tala om: Fortkörning! Jag har bara väntat på detta. Hon har en bil av sportmodell, ett hiskeligt humör och lite otur om jag ska vara snäll. Dock så kanske hon slutar reta mig för min lite försiktiga bilkörning som inte resulterat i några böter.
- Du kör ju i 80 km/h på motorvägen Björn! Ska de bötfälla dig blir det för att du kör för sakta, har hon sagt vid upprepande tillfällen sedan hon fått körkort.
Det är fullt möjligt att jag inte trycker lika hårt på gasen som min syster och därför kan verka lite passiv i trafiken, men det är bara en synvilla. Jag litar inte på någon annan än mig själv i trafiken. Min f.d. sambo sa så här en gång:
- Du kan få köra när vi har semester för då kan vi i värsta fall ta in på något hotell om vi inte kommer fram i tid.
Tja vad säger man? Jag vill tro att jag ligger steget före i trafiken och visar hellre hänsyn och ödmjukhet (nu är jag präktig) för mina medtrafikanter, än ger dem fingret och överröstar radion - i deras bilar! Till och från jobb är jag ett riktigt hatobjekt för alla som kör på väg 110 mellan Ekeby och Billesholm. Det går inte fort och det kan jag förklara med att jag inte vaknar förrän efter kotrollplatsen nedanför Jägarbacken. Jag vet att jag alltid kommer sent och om det då är fem eller tio minuter så spelar det mig ingen större roll. Hellre att jag kommer fram än jag ligger i gropen.

När jag tänker på hur det ser ut i min familj så är det faktiskt så att jag är den ende som aldrig blivit bötfälld i trafiken. Bara det kommer man långt med! Men: Sen är jag den ende i familjen som inte är "gaddad" heller... Fegis? Kanske...

Grattis i förskott Isa. Tror du får pengar i år va? Haha

Testar video...


Midsommar och nu går det mot jul

Först: Två X midsommar helt utan sprit!
Sen: Hur kul är jag då?
Svar: Jo då - lite...

Seriöst så känns det inte som någon förlust att slippa vilja dö pga baksmälla idag och så är vi på väg mot jul - igen, bara en sådan sak.

Varning

Nej, jag har inte slutat blogga, men har inte haft ork eller tid - sorry. Just brottas jag med ett problem: Har köpt en TV som jag inte kan få ur bilen och hade behövt lite hjälp, men: Inte en jävel vill svara och det känns som jag är utstött - nästan...

Ska fan hålla på Spanien bara för det!

Kan man slå bensin på grillen?

Just nu livebloggar, eller vad man kallar det, jag och grillar samtidigt. Det är strikt förbjudet att tända eld i HELA Skåne, sägs det, men jag trotsar förbudet och grillar som det var den sista dagen på jorden. Hade lite funderingar om hur jag skulle kunna effektivisera grillproceduren som jag ventilerade nere i affären när jag var köpte "schjöjdet" (som köttätaren säger), men jag fick dåligt gehör.
Jag: - Kan man inte slå bensin på istället för tändvätska? Det kan ju inte spela någon roll, eller? Man ska ju bara få fart på elden och då kan man ju lika gärna köra fullt ut. Eller? Vad tror du?
Affärsbiträdet: - Nja, njo, njä eller nej jag vet inte?
Jag: - Tror du att det blir bättre fart med kemisk bensin och om man toppar det med en aning aceton?
Affärsbiträdet: - Nu är ju inte chefen här i kväll så jag vet inte vem jag skulle kunna fråga? Vänta lite så ska jag kalla på någon i högtalaren...
Jag: - Nej det behövs inte. Jag provar med lampolja och Comfort sköljmedel med äpplearom. tror det kommer att piffa till noshörningsbiffen.
Affärsbiträdet: - Va? Har du noshörningskött? Ska du grilla det?
Jag: - Inte nog med det. Jag fick en bra bit framme vid hornet och det blir som en stor T-bonestek. Smakar som Panda, ja ungefär...
Affärsbiträdet: - Panda?
Jag: - Ja i Kina åt vi inget annat! Bara det bästa är gott nog!

Sen gick jag nöjd ut i bilen...

"Can't buy me love"

Nu är gräset nere! Pang! Har slitit hela dagen med vildvuxna häckar, ogräs och gröngräs. Motorsåg, elektrisk häcksax, rullebör och ÅKGRÄSKLIPPARE! Var precis lika nördig som Patrick Dempsey (stavning???) i 80-talsfilmen när han körde runt på sin åkgräsklippare, men var fan är min "Cindy"? Har provat myrsloksdansen, men ingen drömtjej (Aj! Förlåt Wilma) hoppade av en cab och hoppade upp på min klippare...

Men nu ska det snart bli trädgård istället för djungel på Södergatan 40. Snart duschen och sen ZZZZZZZZzzzzzzzzzzzz


Trädgårdsarbete....*suck*

Ska ut i trädgården nu. Hoppas jag inte går vilse i djungeln...

RSS 2.0