Bush har verkligen lyckats i USA...eller inte...

Det är otroligt sjukt hur ett land som USA kan ha en sådan idiot till ledare som George W Bush. Har han gjort något rätt? Landet ska vara ekonomins "hemland" och "the good guys" som hjälper de förtryckta, men nu är väl allt slagits i spillror? Värre pajas än GWB får man leta efter.

Nu är väl inte allt hans fel, men gott omdöme har han ont om. Snart står vi med mössan i vacker hand för Putin & Kineserna. Huga!

Hur kan jag vara ogift? Allvar!

Frågan är befogad när det visar sig att jag hade kunnat charma vem som helst - i köket! Ta som i lördags: Jag fick ett ryck vid 20-tiden och slängde ihop en smörgåstårta modell skaldjur på grovt bröd. Under de stunder som jag trollar med majonäs, ägg, tryffelpastej, bostongurka, stenbitsrom och en massa annat då känner jag mig som, ja: Gud. Nedan kommer hela härligheten i bilder:


Först: Rikligt saltat vatten för äggkokning...

...eftersom saltet gör att äggen inte spricker utan håller sig hela och fina...

...sen kör man igång fyllning 1: Tryffelpastej, bostongurka och crème fraîche. Se nedan...

....och sen kommer fyllning två: Crème fraîche, majonäs, ägg, röd lök och salt

...börjar sen "klena" på fyllning nummer uno...

...fortsätter men "tvåan" och toppar den med färsk dill...

...våning tre består av saltrulle med pepparrotsvisp på en bädd av räkost...


...fortsätter med ett "lav" med bröd, sallad och ägg...

...och sen kör vi "racet" med räkor, kräftstjärtar, ansjovis, kaviar, stenbitsrom och majonäs...

...till sist är det kupa på så den får "träcka" till nästa dag...


Sen var jag väldigt hungrig och fick käka lite rester......innan jag tog tag i röjningen...Nå? Är jag ett "giftasämne" eller?

SMS:a på en moped???

För att fortsätta att hata ungar på moped så tänker jag på dessa små as som sitter och sms:ar PÅ MOPEDERNA! Är dom riktigt kloka? Jag har klabb att sms:a när jag sitter på ryggen i soffan, men dessa små ärthjärnor gör det i trafiken? Är det bara jag som undrar om det saknades några kromosoner i de som blev föräldrar runt 1993? Oups...


Jag höll på att dräpa en idiot och bli abortdoktor 15 år för sent...

Varför får vem som helst skaffa barn? Ta som i lördags... Jag kom körandes och skulle svänga ut på Storgatan och jag såg INGEN. Dock så krypkör jag och i SISTA stund upptäcker jag en pubertetsunge, en menad abort, som kommer på en vråltrimmad minimoped UTAN ljus och det var centimetrar ifrån en katastrof eller välgärning. Hur som helst så blev jag skiträdd och det gjorde ont i hela kroppen på mig och jag frågade mig själv: Varför kan inte deras jävla föräldrar ha bättre koll på sina apungar? Tänk på oss som kan bli de abortdoktorer ni skulle anlitat för femton-sexton år sedan. Jävla fjånar! Ta ert ansvar och lås in era ungar i jordkällaren!

Migrän i huvudet - igen...

Vaknade under natten till idag och hade världens huvudvärk. Tänkte försöka sova bort det, men vid 6-tiden så var jag som ett kolli och mådde riktigt riktigt kass. Fick vänta med att gå till jobb till efter frukost och det var egentligen en miss då migränen kom i vågor. Hela lunchen låg jag på golvet och gömde huvudet i min vinnartröja från Bakken och tänkte varför? Varför? Hur kan det vara så att man ska lida av denna sjukdom som folk i allmänhet inte vet ett skit om. För att jämföra det med något så ta er värsta bakfylla och lägg på lite extra så får ni en hint om hur det är... Fy fan!

Jävla hockey!

Fan! Rögle förlorade igen trots de hade otroliga chanser att verkligen vinna mot Frölunda. Blir så trött...*gäsp*

Kenny Jönsson: Stor som fan!

Rögle leder med 2-0 över Brynäs och det är i underkant. Micke Gath har gjort ett och spelat fram till det andra. Och: Det är så kul att se när Gath gör sitt mål att Kenny Jönsson är först framme, framme vid AIA och tillsammans med Gath. Han är så glad att RBK gjort mål och att det är kämpen Gath som fått göra det!

Det är spelare av Kenny Jönssons karaktär som gör att man i vuxen ålder nästan får tårar i ögonen.

Akut magknip

Var precis i skogen med Wilma och drabbades av akut magknip. Fy fan! Jag hade starka tankar på att sätta mig på huk med ryggen mot en gran och släppa ut trycket. Ångrade mig eftersom jag blir så narig i stolgången när jag torkar mig med granbark och kådan sätter sig i klumpar i "rövatoet". Kämpade mig tillbaka till bilen och led alla helvetes kval HELA vägen hem.

Nu är jag "NS" och inväntar Rögle - Brynäs i ryggläge på soffan... Mitt tips: 3-2 till Rögle.

There's only one solution for your sins...

Har inte bloggat på ett tag och, tja - vad ska jag skriva? Fick idén till rubriken när jag lyssnade på "Santa Fe" med Jon Bon Jovi (en av hans bästa) och snöade in lite på texten.

I alla fall: Jag är tillbaka och här - igen...

Rögle BK - MoDo 1-3

Kändes väntat, men RBK bet ifrån sig rejält. Nära 2-2 flera gånger. Men men...

Nya tag!

Rögle BK - MoDo 1-3

Kändes väntat, men RBK bet ifrån sig rejält. Nära 2-2 flera gånger. Men men...

Nya tag!

*Uppdateras* Rögle - MoDo 1-2 Gath! Nu är han i gång!

Nu pressar Rögle sinnessjukt mkt! Gath har fått istid. Underbart!

Nu då: Är det lönt man skriver?

Vilket tryck! RBK har chans på chans!

Porseland kör solo och är nära!

MoDo fick ta timeout i mitten av andra och är skakade.

Skröder i MoDo sticker upp med ett skott som Jere blockerar.

MoDo har vaknat till och trycker tillbaka RBK kraftigt. Svartvadet visar vägen. satan vilken pondus han har!

Viktor Hedman (MoDo) prickar stolpen. MoDo-mål hänger i luften.

Chris Abbott missar öppet mål!

1-2 och vilken bjudning... Rögle på gång

RBK reducerar genom Mattias Porseland. Från blå, typ målet Salo släppte in mot Vitryssland 2002 i SLC.

Lite fajt! Rickard Demén-Willuem. Vilken kille!

Mylleniemi (?) får skott i huvudet. Matchen pausad.

BTW: Är det lönt jag skriver? Någon intresserad som läser?

MoDo känns större, tyngre och bättre än Rögle

Period 1

13:35 Tittar på Rögle BK - MoDo och Rögle har det tufft. 0-10 i skott och tre raka utvisningar mot sig. Detta blir svårt. Att det står 0-1 (Svartvadet) är smickrande för Rögle...

14:01 0-2 Skröder... Nu ser det ännu mörkare ut...

15:26 Nu då? Rögle i powerplay!

16:40 Tjärnkvist nära. Men MoDo låser i i mittzon.

16:55 Salomonsson lamt skott efter Högardpassning. Dåligt!

17:26 Modo fulltaligt

0-2 efter första perioden...

Ny skolmassaker i Finland... När händer det här?

Såg att det varit massaker vid en skola i Finland igen. Nu är det bara en tidsfråga innan någon idiot gör det samma här. Stackars jävlar som råkar ut för sådana monster. Fy fan!

Ryggfraktur och krossade kotor

Har under två försök att bära, såga, trava och klyva ved genomlidit oerhörda smärtor i min rygg och nacke. Det känns som jag krockat med ett tåg faktiskt. Skulle ha gjort middag och städat också, men nu skiter jag i det för idag. Kul när man är så genomtränad att man orkar det man tar för sig. Kul!

Förnedrade - igen. Skromberga - Billeberga 1-7

Tror inte jag fattat hur djup Skrombergas svacka/kris är och har varit förrän jag läste tidningen idag. Skrombergas tränare tyckte att matchen var jämnare än siffrorna visade. Hrm? Det gjorde man vid förlusten mot Wormo också. Den blev 5-0 till Landskronalaget... Ehhh???

Äntligen

Visst: Fotboll i all ära men nu är det ishockey och Rögle BK som gäller. Roligare och mer fart.

Kass

Har inte blivit mycket bloggning. Får se hur det blir och är imorgon...

Självmordshjälp på nätet

Kollade på "Uppdrag Granskning" förra veckan om de hjärtlösa idioter som tillgodoser "tips" till människor som är så ledsna att de vill ta sitt liv. Fy fan! Hade detta drabbat någon i min närhet skulle jag "hjälp" de som "hjälpt" så de blivit hjälplösa i resten av sina äckliga liv.

Ni som uppmuntrar någon att ta sitt liv borde straffas och få en dom för medhjälp till mord. Ni är ju liksom inblandade och ska få ta konsekvenserna efter ert handlande. Eller hur? Jo!

Wilma protestäter

Min hund har inte det lätt. Samtidigt som jag kokar blandfärs, morötter och ris så tycker hon att det tar för lång tid och ger sig på sitt torrfoder och äter en och en (lång mening) i protest. Hon har ju bara käkat tio (10) st biffar hemma hos morsan så jag förstår att hon är hungrig och arg på mig...

Är det konstigt att man har kass samvete???

Dagen i korthet

Har haft en ganska bra dag idag. Lurat en riktigt bra. Börjat sätta gränser och tala om vad som är ok och inte. Varit i skogen. Blivit bjuden på middag. Burit lite ved och eldar lite nu. Ja, det har varit ok.

Och: Har kommit på att jag mår fan så mycket bättre när jag får möjligheter att göra mitt jobb så bra jag kan det. Nu är jag grym, ja sjukt effektiv och utan panikstress. Det ger mig en kick!

Hela Bjuv står i lågor...(hoppas hela skiten brinner ner)

Kanske lite magstarkt den där rubriken. Det är ju bara på Selleberga som pyr...

I alla fall. Som sagt: Det brinner som attans i Bjuv och på TV uppmanas invånarna hålla sig inne. Egentligen är det ett bra knep för att få högre tittarsiffror tycker jag. Tänk hjärndöda program som Idol om de tar till sig detta... Usch!

Det är trots allt bara en mil mellan mig och elden så jag får väl hoppa in i duschen så jag inte tar fyr...

Kräkkalas

Sitter och försöker tigga till mig hundmat på nätet när plötsligt Wilma börjar ulka och hulka. Ett tu tre så får jag flashback sedan i söndags när jag ser hennes spyor på trasmattan i köket. Springer upp och öppnar dörren då hon var på väg mot den. Tittar till henne och slår upp nytt vatten innan jag börjar fånga upp hennes spyor i toalettpapper. Vad tror ni jag hittar i hennes spyor? Jo sten, bark, gräs och en benbit! Visst ska magen kunna klara det mesta, men sten och ben? Nja... Jag undrade vad hon höll på med i skogen. Nu vet jag...

Fick våldsamt dåligt samvete över att jag kanske inte ger henne bra mat nog. Undrar om Sven-Erik på Matöppet har gåslever...???

Ilsken i trafiken

När jag körde hem från jobb var det lång kö på vägen och alla bilar låg bögtätt. Trots det kommer en idiot och tränger sig in mellan mig och bilen framför. Fy fan vad nära det först var en frontalkrock och sedan att jag körde honom i röven! Jag blev lite uppjagad och tittade argt in i idiotens bil och vad tror ni han gör då? Jo han ger mig sitt långa finger och fortsätter att köra om trots mötande trafik. En sån jävel ska jag aldrig släppa in igen och hoppas han dör i en svår singelolycka. Jo det gör jag!

Fotproblem

Känns konstigt under min vänstra fot. Det sticks och pirrar i den. Ganska obehagligt och man blir lite orolig. Vad jag har läst och frågat mig till så verkar det vara något med balanssinnet eller en nerv som kan ha skadats. Usch! Får försöka få tag i en käpp eller en krycka så jag kan stå ordentligt.

Ingvar Kamprad: "- IKEA borde titta på Jeppssons kokkonst"

Den gamle tysksympatisören, Ingvar Kamprad, hörde av sig till mig när han hörde hur jag trollade med hans köttbullar och var lyrisk.
"- IKEA, ja mitt bolag, inte det bolaget jag gillade innan, utan mitt nuvarande borde titta hur du behandlar mina köttbullar. Du har ju sjuk talang, sa Ingvar.

Jag tackade för berömmet och sa att han får komma hit en annan dag för Wilma måste ut på en Cobra Cai-runda nu...


Bildtext: Visst är det "enkelt", men gott var det...

Sen middag idag

Håller på som värst att kocka i köket, men jag kan inte säga att det är så avancerat precis. Det blir köttbullar, gräddsås, kokt potatis, kokta morötter och råkost. Ja det lär bli en hel del lingon också...
Bildtext: Ett par extra till mackorna imorgon på jobb...


Bildtext: Ett par droppar soja i för färgens skull... =)


Bildtext: Skalade några extra "pantofflor" så det vankas "stekta" imorgon...

En seg dag

Har varit en seg dag idag. Tror det beror på baksmällan sedan i lördags. Fan vad man kan vara dum! Kändes i morse. Ännu värre när det var dags för lunch och jag skulle köra hem till Wilma, men när man ser henne så glömmer jag att jag är trött. Dock fick jag smällen när jag kom hem istället och svimmade in i soffan en timme. Retar det inte er när man ofrivilligt somnar i soffan?

Status: Kisserunda, dusch och sen zzzzzzzzzzzzzzzz

Veckan går mot sitt slut och jag lyssnar på Kärlekens tunga med Eldkvarn. Tänker att veckorna går fortare och fortare ju äldre man blir. Slår bort tankarna och tar tag i det sista som måste göras: Kisserunda med Wilma, duschning av mig själv och sen zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Btw: Pratade med syrran innan idag och hon var jätteförkyld. När jag känner efter så tror jag något är i görningen. Kan bli så att man får nått på luftrören om man inte passar sig. Känns konstigt redan nu. Kanske bara är sviterna efter spyorna som kaskadkastades upp i natt och imorse.

Som jag brukar säga vid mina läkarbesök: Den som lever får se.

Kycklinghjärta, grisdito och köttfärs

Trots mitt sköra tillstånd måste jag ju se till att Wilma inte lider eller svälter. Har precis varit i skogen med henne och nu ska hon snart få lite mat. Kokar kycklighjärtan, grishjärta och köttfärs till henne. Dock vet jag inte om hon vill ha pasta eller ris till...Hoppas det kommer att smaka

Tour Treo

Usch fy fan vad jag mår piss kan ni tro. Baksmällan vill inte släppa och efter att ha botaniserat i min medicinlåda och blandat till ett par cocktails med migräntabletter, voltaren och smärtstillande så trodde jag att det blivit bättre. Men icke! Fick ta mig ner till affären för att köpa lite mer piller. Hoppas skiten släpper nu.

Dogging i "Bögetofta"

Thomas och Therese hade med sin 3-månaders valp, Atlas, och han påminde mig om Wilma som liten. Han är en blandras (Labrador, Golden och Border Collie) och jag höll på att dö när jag såg honom. Tror att jag får utöka mitt hundbestånd inom kort...Sen har vi Seb och Öbbis:
Bildtext: Öbbis


Bildtext: Seb

Och ett till nedan på Atlas:Ok. Ett till då...


Pokerkväll, jalapenos och gemytlighet

Efter flera år i min jordhåla så har jag tagit mig ut i ljuset och vill vara med lite mer när det gäller sociala tillställningar. Igår var det poker hemma hos Micke och Jessica och det var jättetrevligt. Först bråkade jag om var vi skulle köpa pizzorna eftersom jag inte vill äta påkörd fasan, ritualslaktat får och lömsk flugsvamp. Därför blev det så att vi beställde i Bjuv och jag körde och hämtade. Tror faktiskt att det blev en hit. Fåglarna ser nöjda ut och ett par feta katter stryker runt huset efter ha kalasat på min pizza som jag "bjöd" dem på inatt...

Pokern gick så där och Thomas "Ryssen" Svensson kammade hem första spelet (hans tjej sneglade på mina kort hela tiden och informerade sin sambo) och han var faktiskt en riktig räv, det trodde man inte. Bengtsson och Pate åkte ut direkt och det var ju ganska väntat. Det värsta var att Pate ville "sätta trumf" och hade inte "JP" hjälpt honom så hade han börjat dela ut UNO-kort istället. Jaja...


Bildtext: Pate försöker önska sig AA (ESS-ESS) på hand efter att "JP" hjälpt honom med reglerna

Höjdpunkten var när Uffe kom in med en braspanna med chips täckta med ost och jalapenos och då blev det kalabalik vid bordet. Martin A tog upp en hemmagjord chipspåse och fyllde den både ivrigt och rikligt.
- Gott att ha hemma vid TV'n, sa han och fortsatte kalkylera sin 3-8 ofsuited (stavning?).


Bildtext: Uffe visar talang i köket. Pokern gick ju inte så bra för honom...

Min egen insats vid bordet var ganska medioker som sagt och mina stackar var hela tiden sinande. Ett tag undrade jag om det var min egen inkompetens som gjorde mig "fattigare" eller att jag för första gången på riktigt länge (någonsin) inte brydde mig så mycket om att vinna utan bara hade trevligt istället. Hrm?


Bildtext: Mina marker efter en "pottduell". Det skulle dock gå sämre ganska så snart...

I alla fall... Kul var det och jag har burit min baksmälla som en man (nåja...kräker man som ett svin och ligger pall till nästan 15:00 dagen efter så kanske man är lite klen?) idag och ska snart försöka asa mig ut i tvättstugan för att tvätta lite.


Magsjuk och huvudvärk

Fy fan. Alltså: Fy faaaaan! Igår fångades jag upp av min egen dumhet och högmodet satte fälleben på mig. Vad jag skriver om? Sprit. Brännvin. Sponken. *ULK* Det är nämnligen så att jag är världsmästare i "fullesjuka" och baksmälla (nej inte spanking) och därför har jag insett att jag inte ska dricka sprit i de mängder som kan ge mig "helvetessöndagar" längre. Förr var jag helt utslagen varje söndag efter lördagsutgången, men i takt med att årsringarna blev fler så vill jag tro att jag blev smartare och satte stopp för skiten. Jag var nära på absolutist och rörde inte sprit, öl eller vin på månader och därför mådde jag som en prins (förutom mina andra åkommor) när jag slog upp mina blå på helgmorgnarna. Igår gjorde jag misstaget att kanske inte ha så stor koll på vad jag hällde i mig samtidigt som jag hade haft migrän (allvar) under hela dagen. Idag förbannar jag mig själv! Fan jävla satans Björn Jeppsson!

Dock... Jag är ändå uppe nu och det är ett par timmar tidigare än beräknat...

Nej Skromberga. Detta duger inte!

Återigen fick Skromberga bära apan när man förnedrades av gamla köpelaget Tågarp. 0-5 uppstucket i rumpan och detta är den mörkaste säsongen i Skrombergas historia trots att man satsat på att ta hem en hel del spelare och tagit en tränare från division fyra. Det positiva är att det inte kan gå mycket sämre så framtiden borde se ljus(are) ut, eller.

Man får hoppas att klubben och spelarna RANNSAKAR sig själva och ställer sig frågan:
Har vi verkligen gjort vårt bästa?

Om man kommer fram till att man är nöjd med sin insats och inte har underpresterat så, fine, men annars ska man kanske lägga om kursen lite...

Skvaller:
Skromberga ska ha gjort klart med Jonas Olsson för ytterligare en säsong.
En spelande hjälptränare är på väg in och det verkar vara Kågeröds Måns Borg som kan bli klar när som helst.
Fler spelare med Kågerödanknytning ska vara aktuella för Skromberga nästa år. Namn som har viskas är Daniel, Mattias och eventuellt någon på L...
Även spelare från "upplösningsklubbarna" Bjuv och Gunnarstorp ser ut att hamna i SGIF, eller?

Matchreferat nedan snott/lånat från http://www.hd.se/


Tågarp-Skromberga 5-0 (2-0)


Tågarp: Joakim Johansson 2, Stefan

Sjölin-Persson 2, Martin Sjölin-Persson.


Skromberga kom till spel med tre raka

segrar i bagaget, men längre än så blev

inte den sviten i en match där bara äran

stod på spel.

- Den kan betyda mycket. Dessutom

vill vi avsluta snyggt, säger Jörgen

Kilmar, ordförande i Tågarp.


Yrsel och illamående

Vaknar upp på helgens första dag och känner mig ganska risig. Har yrsel och känner mig kräkfärdig så det blir att googla vad jag kan ha drabbats av medan jag sitter i en jävla lång telefonkö till akuten. Hittar en hel del matnyttigt och kopplar mina symptom till hårsäcksinfektion på benen. Försöker sträcka mig men då kommer en ny smärta, ja just från hårsäckarna och jag känner en irritation från hårtopparna. Varför ska alla världens sjukor drabba mig?

Samtidigt som jag sitter på vänt i telefonen ringer min mor och undrar vad i helvete jag sysslat med under gårdagen på akuten och vårdcentralen. Hon hade ringt min syster och varit riktigt uppriven över sin sons beteende. Hallå? Hade det inte varit bättre att visa lite medömkan och sympati? Hon har ju faktiskt bara en son!

Men men... Jag fick prata med en sjuksköterska och hon ville att jag skulle avvakta innan jag tog taxi in på akuten.
- Det kanske går över om du vilar dig lite, sa hon.
- Du? Det var inte länge sedan ni skickade hem en thailändska som sedan dog hemma. Jag vill inte ligga och ruttna bara för ni inte är kompetenta nog att ställa rätt diagnos.
- Ja ja ja. Om det blir värre så får du ringa igen. Nu kom här in en trafikolycka så vi måste hjälpa till allihop. Hej så länge.

Trafikolycka? Alltid skylls det på detta! Jag blir så trött på deras lögner. Någon som vet någon bra akutläkare för snart får jag gå till veterinärer...

Handla rätt är inte lätt

Skulle köpa en mix så jag skulle kunna göra en snabbversion av köttfärssås. Den kostar tolv spänn. Slutade med att jag handlade för ÖVER tolvhundra. Och nej! Fråga inte hur mycket jag la på Wilmas välmående...Tack...

Wilma och "domptören"

Det finns en person som är lite mer värd än andra i Wilmas ögon och det min syster Isabelle. Bara man nämner hennes namn hoppar hon (Wilma då...) upp i "sitt" fönster och spanar efter syrran. När hon sen äntligen öppnar dörren så blir Wilma helt såld. Hon ska "pussa" syrran och gärna sitta i hennes knä. Det ser ganska roligt ut...


Bildtext: Jag VILL sitta hos dig. Jag är inte såååå stor...


Bildtext: En puss istället då? Ja tack!


Bildtext: Aja...Lite blyg kan man väl få vara...


Galna galtar, konstiga kossor och bråkiga bockar

Nu kommer jag att verka som värsta naturdåren som ägnar all ledig tid (när jag inte är sjuk eller har ont förstås) ute i skog och mark, men det bjuder jag på. I och med att jag har Wilma så blir det så att man ger sig ut i skogen för det är både enklare och skönare att gå där än mitt inne i Ekeby. Jag vet: Vissa tar sig inte tiden och tycker att det är för jobbigt att asa med sin hund, men det är bara pisshuvud som inte borde ha djur som resonerar så. Skit samma! Jag får i alla fall se en hel del djur och det känns som jag är på safari i den svenska skogen. Nedan följer lite djur som jag lyckats fotografera under mina/våra rundor....


Bildtext: Denna kossa döpte jag till Isabelle...(min syster heter Isabelle...*hrm*)

Ok...Detta var kanske inte något vilt djur, men den stod stilla och var lätt att fota. Att den befann sig bakom elförsedd taggtråd var skönt tyckte både jag och "koskräcks-Wilma"...

Nästa bild då...:


Bildtext: Whops! En vildsvinsfamilj framför oss eller vad är det som grymtar?


Bildtext: Stora bocken Bruse med familj


Bildtext: Här var det visst en ödla som kom i vår väg...


Bildtext: Ibland lyckas man fånga en Kalle "Gott" när man är på väg till skogen. Det är inte det sämsta...


Nu får det vara tvärnog

Har insett att man är skyldig sig själv att inte förfalla helt och nu är det skärpning som gäller. Blir ett slut på skiten nu. Började med att klippa mig. kändes som det behövdes...

FÖRE:Efter:Nå? Alltid en början...

Känns som jag varit i slagsmål med "Mulle"

Gick en liten runda i skogen med min hund precis och jag tror att skogsmulle har slagit av min högerarm. Kastade ett par (hundra) pinnar till Wilma och har nu en molande värk i biceps. Antagligen har jag fått en överansträngning/steckning eller så har jag helt enkelt fått muskelfästet avslitet. Får bli voltaren och tigerbalsam nu!


Bildtext: Valpigt söt med tungan som en slips

*SKANDAL* Utkörd från akuten och portad från vårdcentralen! *SKANDAL*

Nytt fall för sjukvården och det blev lite hätsk stämning. Jag upptäkte att mitt finger ömmade och att det såg lite svullet ut så jag tog kontakt med vårdcentralen när jag kom hem från sjukhuset innan. Akuten ville inte titta på mitt sjuka finger utan hänvisade mig till min vårdcentral.
- Vi har inte tid med sådana ärenden här. Här ska man ha ordentliga skador eller vara sjuk för att komma till, sa hon i luckan på akuten.
- Men jag har ju jätteont och det kanske är blodförgiftning på gång, sa jag, men fick inget gehör för min rädsla och smärta.
- Du får ringa din husläkare. Adjö med dig!

Jag kom som sagt hem och ringde upp på vårdcentralen för att få en tid, ja en akuttid för jag tänker inte gå hela helgen med detta. Tyvärr så är inte vår sjukvård vad den borde vara för man trodde "det skulle bli bättre efter helgen". Eftersom jag vet när jag har ont och VET när det kan vara ALLVARLIGT, så ringde jag en kompis som fick skjutsa mig upp (tar ca fem min att gå) till vårdcentralen och jag stegade rakt in i smeten där man skulle vacinera nån ungjävel som skrek och grät som fan (lång mening). Och vilken scen jag fick vara med om!
- Vad står på här då? sa sjuksöterskan och AT-läkaren till mig.
- Kolla på detta, sa jag och stack fram mitt finger.
- Om jag får amputera detta så ska jag sticka upp mitt andra likadana FINGER på min motsatta hand i era rövar era jävlar. Ja! Jag ska fan köra upp hela armen på er! skrek jag till dessa människoplågare utan hjärta!
Mamman till ungen som skrek som en skållad gris tittade först argt på mig och skakade på huvudet. Hon blev än argare när jag sa till henne att få tyst på sin oäkting och sen var det igång. Läkaren blev tosig och sjuksköterskan skrev värre än ungjäveln! Det hela slutade med att jag blev portad och avlistad från vårdcentralen och ombads att söka mig till någon annan läkare.

Är detta klokt? Jag gick ut till min väntade vän som satt kvar i sin bil och han skjutsade mig till en privatläkare i stan. Han hade (läkaren) ingen förståelse till hur vårdcentralen hade behandlat mig. Jag fick pencilin, smärtstillande och blev sjukskriven en vecka - minst!

Min fråga är: Var är sjukvården på väg? Detta är skandal! Kolla nedan så får ni se mitt inflamerade finger:


Falksyn och porslinöga

Har kommit hem efter en stor undersökning på ögonkliniken och har knappt ledsyn på vänster öga. En jävla massa droppar och bedövningssalva har man "klent" in mitt öga med så jag är ganska högerögd just nu. Jag är tydligen inte starrblind eller gnällig utan har full syn, ja nästan översyn, men lider av brytningsfel och ev cirkulationsbrist (tillfällig) i mitt vänstra öga. Om det jag drabbas igen av detta (dubbelseende) så ska jag kasta allt och åka in till ögonkliniken akut för vidare undersökning.

Så ni som hade hoppats på att jag skulle gå med "piratlapp" eller få porslinöga får "hia" er.

Dubbelseende och ögonakuten

Jag vet fan inte vad det är för fel på mig? Alltid är det något. Just nu är det mina ögon. Ser dubbelt och det är obehagligt. Fick åka in akut igår och de tror att det är något med näthinnan och gula fläcken (nej har inte pissat på mig). Ska in på ögonkliniken på fredag och är sjukskriven tills dess. Blir knäpp på all skit!

Mina ljumskar blöder...

Får ibland "skav" i grenen och det gör så ont att jag håller på att gråta. En gång var vi på Liseberg och jag fick naturligtvis fruktansvärda smärtor och hade ingen salva att lindra klådan med. Det höll på att sluta med att jag smörjde in mig med räkost i underlivet.

Varför jag berättar detta? Jo för om ni skulle undra varför jag ligger naken i soffan så är det för jag "luftar"...

Så det så!

Visst går det att bada i dyngpölar...

Alltid samma sak. Fattar inte varför hon gör det. Wilma är inte så glad över att bli duschad, men det är ganska så tvunget när man leker flodhäst i dypölar. Varje gång vi är i skogen så ska hon lägga sig ner och dricka lervatten och sen pissa i pölen. Hoppas bara att inte hundarna framför oss gör samma sak...


Bildtext: "-Skäll inte på mig nu...."


Bildtext: "- Jag är ju bara lite skitig..."

Jag mördade igår...

Jag är väldigt vek när det gäller djur och detta som jag gjorde igår var ingen lätt sak att göra. Under en skogspromenad så hittade Wilma något i ett dike och jag sjasade bort henne när jag såg att det var en död fågel. Dock: Den levde, men var illa skadad. Antagligen var det en duvhök som börjad kalasa på dennes bröst och blivit skrämd av vår närvaro. Den lilla fågeln låg med en öppnad bröstkorg och blinkade lite lamt. Alltså: Jag har svårt för sådant, men samvetet i kroppen gjorde så att jag av barmhartighet slog ihjäl den med en stor pinne. Det var så att hjärtat grät på mig.Fy fan vad naturen är grym egentligen. (ja, jag vet: Jag är klen)


Skromberga piskade upp Vallåkra

Var och kollade på Skromberga igår och de vann, faktiskt, mot Mats Johanssons Vallåkra med 3-1. Stundtals visade Skromberga upp ett fantasifullt spel och hade tendenser till att spela fotboll. Det var riktigt roligt att se att laget har rest sig efter käftsmällarna mot Hais, Bergandy och Wormo. Nu finns det ett framtida hopp i alla fall.


Bildtext: Ett, två, tre, fyr och kniiiiiiiiiiiiiip, säger Pate Engblom efter en befriande spark

Sen kan jag bekräfta alla uppgifterna jag skrev om för några dagar sedan. Jonas Olsson har satt upp sig som "ledig tränare" på www.skaneboll.se. Patrik Blidberg slutar som tränare till nästa år. Fredrik Andersson ska vara väldigt nära att komma hem. Vill ni ha med rykten och skvaller? Ok: Måns Borg från Kågeröd är aktuell för Skromberga. Både som spelare och tränare. Igår fick jag också bekräftat att det utbredda missnöjet mot en av spelarna bara växer och växer. Tar man inte tag i detta inom det snaraste så kommer det att sluta riktigt illa...

Pokerturnering för 100 spänn. Vinner jag kan du vinna en dejt!

Tänkte förgylla min fredagskväll med att spela en pokerturnering som kostar 100 spänn. Om jag vinner (blir etta) så är jag beredd att lotta ut en dejt. Undrar om hela Sverige håller andan samt önskar mig all olycka som finns just nu

Jaaaaaaaaaa! Skromberga slog Kropp, eh, i helgen som gick...

Jag har gått och trott att jag sov och att Skrombergas vinst över Kropp bara var en önskedröm. Men ta mig tusan! Man slog tillbaka dessa genmanipulerade gnuttar som liknar Willy Wonkas Ompalompier (?).

I helgen ska man ta sig an ett revanschsuget Vallåkra som enligt Mats Johansson har hela A-laget på Tjäderspel och B-laget på kurs hur man tvättar yllekoftor i cider.
- Ja, och sen har vi en hel del på skadelistan också som nässlade sig lite när vi sköt in alla bollarna i hagen förra veckan. Men som jag alltid säger: Vi ställer alltid det bästa laget på planen när jag har alla spelare tillgängliga, säger Vallåkras tränare Mats Johansson.

Lite "off the record":

Skrombergas tränarduo är på väg bort. Patrik Blidberg ska enligt rykten redan ha meddelat att han inte ska vara kvar. Jonas Olsson har satt upp sig på Skånebolls lista över lediga tränare 2009. Fredrik Andersson ska vara så gott som klar för Skromberga nästa år. Det är en förstärkning som heter duga. Missnöjet jäser i delar av truppen över en viss persons utspel på matcher.
- Han är inte klok! Människejävlen borde ha ett "stående" krossat näsben. Man skäms som en hund och vill bara gå bort och slå ner honom.

Ja ja...Men men... 


Vad fan har kristendom med livet att göra?

När jag hör ordet kristen så tänker jag inte så mycket på killen nere i Palestina som söp med horor och hade gruppsex med sina "lärljungar". Jag tänker inte heller på hur han lurade förståndshandikappade genom att säga att de var friska i benet när det i själva verket var i huvudet de var kass. Nej: Inte heller något annat kul eller "snällt".

Jag tänker på hur fromma prästerna är när det är dags att för att håva in pengar från giftassugna människor som vill ha ett trevligt bröllop. Vet ni vad jag mer tänker på? Jo det är alla jävla pedofilpräster som våldtar småbarn. Sen tänker jag på de sekter som kallar sig församlingar där de gifter sig inom familjen. Knutby någon?

Kolla hur dessa jäkla as genom alla tider har vanstyrt och tagit död på helt oskyldiga människor. Häxjakterna? Bålbränningarna.

Jag råkade se en blogg med kristet budskap "Tro och tänk". Tittade vilka som stod bakom den och fann... Samma efternamn, samma efternamn, samma efternamn och det får mig att tänka på Knutby och sekter.

Herrejävlar vilka spån de är de där som tror på vad någon pamp ville ha med i boken bibeln.

Snart dags att börja dricka upp skiten, eller?

Ett problem (vet inte om det är något problem egentligen?) jag har är att jag ytterst sällan dricker sprit numera. Anledningen är enkel: Jag orkar inte må så dåligt som bakfyllorna får mig att göra. Helt seriöst så vill jag dö när jag ligger där och jämrar mig samtidigt som jag kaskadkräks och har helvetisk huvudvärk. Men: När man tittar på detta så känner man sig tråkig......och sen kör vi "köttätarens" favoritdricka:...han dricker bara viiiiiiiiin....

Måste bara berätta denna lilla händelse:

Min kompis "köttätaren" skulle ha dejt hemma i sin lägenhet och sprang runt som en äggasjuk höna. Alltid har han sågat folk som befattar sig med vin och som tar sig tid att blanda någon god drink. Det behöver inte vara märkvärdigare än en isbit i groggen för att han ska tala nedlåtande om ens dryckesvanor. Han ska ha "kaffegög" och det spelar ingen roll om den är varm eller kall. Därför chockades jag svårt av hans lilla ynkna förfrågan:
- Du...ehur...jo...jag skulle inte kunna få  låna ett par flaskor vin av dig?
- Va? Ska du dricka det? Är du sjuk? sa jag och var lite halvkaxig mot honom.
Rodnaden spred sig över hans ansikte och han fick krypa till korset att det kanske inte skadade om man drack något mer "romatiskt" än "kåll kaffegög" på första dejten. Sagt och gjort så skickade jag med honom vinet och eftersom jag är totalt pantad när det gäller vin så visste jag inte hur det skulle smaka, ja och det visste inte han heller.

Det roliga kom dagen efter när jag frågade hur dejten gått och hur gott vinet hade smakat...hahaha!
- Du din jävel! Det var så surt och äckligt att jag klöktes upp det mitt framför min dejt. Jag försökte en gång till men det gick fan inte att dricka. Jag fick ringa till syrran så hon kom med något annat vin som gick att dricka. Fy fan vad det smakade. Det är sista gången jag lånar vin av dig, sa han lika surt som vinet dagen innan varit.

Jag kan se detta framför mig när han skulle spela fiiiiin med viiiiin och han klöktes upp det på bordet! Det var faktiskt både roligt och lika gott åt honom....

Fästingshelvete!

Varför kunde dessa djur inte utrotas?


Bildtext: Dessa tog jag på Wilma i dag trots jag har badat henne i Frontline

Vidriga jäkla kryp som BARA ställer till med elände. Usch!

Äcklig danskjävel läser om "ofrivillig urinsex" i en GLASBUR!!!

Det är nästan två veckor sedan jag var och dominerade femkampen på Bakken och ännu går snacket om min utklassning av motståndet. Något vi inte har pratat så högt eller mycket om är den lilla perversa danskjävel som "stod för" radiostyrda bilarna. Varför? Han hade en pervetion som han inte var så mycket för att dölja och det gör oss lite mer normala människor över sundet ganska illa till mods. Vad det var han tände på? Jo: Pissex. Ni läste rätt! Urinsex, gärna lite "ofrivillig" också. Liksom: Hoppsan... Råkade du stå där? Oj då? Kissade jag dig på benet? Ja då får du kissa mig i ansiktet.

Nu tror ni att jag säkert ljuger eller överdriver, men jag talar sanning. När vi stod i kön så upptäckte vi detta lilla svin till dansk som skötte biljettrivningen när han inte satt och läste sina eggande urinsexnoveller. Först skojade vi om att han såg ut som ett pervo, men när jag tittade in i hans lilla bås så kunde jag inte undgå att se detta:


Bildtext: Det lilla svinet gillar kisslekar...

Som ni kan se så är han helt uppe/inne i sina vilda fantasier om kisslekar. Givetvis kallade jag på dollarkungen Kirschmüller och min swingande vän Kaounda och vi höll ju på att dö när vi såg VAD han läste om. Vi skojade om hur vi inte trodde att ens danskar vågade läsa porrtidningar i en glasbur, men så jäkla fel vi hade...

 Jag var ju tvungen att föreviga detta med mobilkameran och höll på detta blogginlägg tills jag kunde smälta, eller något så när förstå detta. Nu har jag delat med mig av detta och som jag känner det så är detta verkligen en händelse som knackar på dörren till "HOTSHOTSLISTAN". Eller vad tycker ni?

Vad har vi lärt oss i dag om Danmark? Jo att det var tur att vi blev befriade av från dem!

Vilket jävla svin!

På väg till jobb i dag såg jag ett påkört vildsvin ute i åkern och det var lite otäckt. Fy vilka bestar de är. Nu var väl detta bara en unggris, men sådana blir ju också galtar och suggor. När jag tänker efter så hade jag gärna haft en sån på grillen istället för i grillen. Någon som vill köra över ett vildsvin till mig?

Kan man neka henne någonting?

Kanske är det tur att jag inte har några barn. Tänk så bortskämda de varit... Tror att jag är en bra "pappa" åt Wilma...


Bildtext: Wilma och "Gusten"

Kan Måns vara en Liger eller ett Tigon?

Syrran säger alltid att vår fars katt är så stooooor och jag har hela tiden skrattat åt henne. Nu är jag orolig att Måns kan vara på väg att förvandlas till ett Tigon eller kanske en panter... RRRrrrrryser av tanken...


Måns?


Måns??

Tror att farsan får ta det nätt med lilla Måns i fortsättningen...

Cobra Cai tar samhällsfarorna på allvar

Vi tog oss fram genom det ekebyiska mörkret för att samhället ska kunna kunna ta vara på den friheten Cobra Cai bjuder på. Det råder en fuktig och lite kvav vind som slickade asfalten som sakta men säkert nötts cigarrettaskegrått och reflekterade den dåligt underhållna gatubelysningningen, som Bjuvs Kommun skitit fullkomligt i - i månader, ganska generöst. Wilmas bestämda, men lite trippande steg, söker av farorna och jag siktar in känsliga "spots" med min solskarpa ficklampa. Inget märkvärdigt händer och det enda vi hittar är en välsmiskad spankingstick utanför Delikatessbageriet.


Bildtext: Märk väl hur Wilma "snärjer" bevismaterialet med sitt koppel

Det blev som sagt en lugn kväll, förutom killen som stod på en container inne på Delikatessbageriets område som stressade upp mig lite, så ni kan sova lugnt Ekeby.

Dock när ni ser denna utstyrsel, då är det jag som ställer frågorna... (se nedan Cobra Cais uniform)


"En riktigt rälig redigt äcklig"

Dessa är inte särskilt fräscha... Usch tvi fan!...och här en närbild:Varför finns de? Mördarsniglar och fästingar är totalt lika meningslösa som A-teens, kinesiska tidningar och Idol.

Kolla in denna katten...Mäktig!

Kollade lite på katthybrider och så denna korsning mellan en lejonhane och tigerhona. Wow, säger jag bara! Om en fullvuxen lejon hane väger 250 kg (ca) så blir ungen DUBBELT så stor... kolla in detta klippet...

Avundsjukskalendern...

Jag var hos min far i går och hälsade på. Efter ett tag så hjälpte jag honom med deras dator och medan den jobbade (antivirusprogram etc) så läste jag taxeringskalendern. Ojojoj... Inte konstigt att man blir avundsjuk...

RSS 2.0