Låt dem dra österut

Fem elitserieklubbar vill lämna ligan för spel i KHL och det tycker jag är en utmärkt idé. Det är de fem "pengastarka"  (läs kåta) klubbarna (FBK, HV71, Frölunda, Linköping och Djurgården) som kommer med hotet, ja eller löftet, och jag hoppas att de gör slag i saken. När de lämnat så stäng av dem från spel i svenska serier i minst fem år och om och när de vill tillbaka så låt de börja från botten. Jag tror att detta kunde vara bra för svensk ishockey faktiskt.

Hockeyligan kunde då införa lönetak samt minska lagen i elitserien till tio. Låta det vara som innan med slutspel och kvalspel och alla hade vunnit på detta. Inga lag som hade slutat i "ingenmansland" (9:a & 10:a) och det hade varit på allvar hela tiden. Det finns riktigt intressanta lag som hade kunnat ersätta de som lämnat och jag tänker främst på AIK, Leksand, Malmö, Västerås och Björklöven. Man hade ju t o m kunnat bantat antal omgångar och kört att man möter varandra fyra gånger och på så sätt minimerat antalet "dömatcher" under säsongen.

Detta utspel från rikemansklubbarna (har DIF betalat tillbaka spelarnas pensionspengar än?) är bara att välkomna. Jag tror inte det hade varit lika skoj att möta ett lag från Ryssland och som supporter hade man fan blivit helt knäckt av att bara tänka på bortamatcherna.

Psst... Detta är enbart ett skrämselskott för att få ännu mer makt och pengar.

Jag älskar den globala uppvärmningen

Arvet efter Arn heter en bok som berättar om hur ättlingarna till denna Västgötska Tempelriddare ur Folkungaätten tar efter och grundar staten Sverige. Arvet efter Björn (japp: Nu ska det troligen hagla smädelser etc...) lär säkert inte bli lika storslaget och därför så kan jag passa på att unna mig att glädjas över den globala uppvärmningen och skita i efterföljande led. Jag ska fortsättningsvis leva nu och inte vara bitter, rädd eller ens bry mig om tafsörade tosingar som, nåja... Helt klart så välkomnar jag varmare klimat och har jag tur så får jag leva i medelhavsklimat de sista åren här uppe i norden.

När man slår en titt på väderprognosen och den visar att det ska bli högsommarvärme imorgon, ja i april, så blir man ganska glad. Fuck Pohlman! Det var inte bättre förr!


Ishockey-VM känns som ett "slutkört" tuggummi

Jag har gått ifrån "fotbollsidiot" till ganska hockeyintresserad och missade inte mycket av Rögles säsong. Nu när det är VM borde man rimligtvis vara taggat till tusen, men seriöst: Vem bryr sig om detta mer än de insnöade Viasatpatrioterna som gör allt för att lura "Svenne-Banan" att detta är på riktigt? Exakt! Ingen.

Omark är inte Foppa. Harju är inte ens en skugga av "Zäta". Loui Eriksson? Vem? Magnus Johansson vs "Lidas"? Haha! "Sudden", "Alfie", "The real Henke" och "Sedinarna"? Ok: Jag är faktiskt helt ute i geografin och cyklar för många av den generationen har nått sin topp och inte ens Kenny Jönssons närvaro gör att nostalgin kickar. Tre Kronor har säkert ett ok VM-lag, men VM är inte VM för det riktiga VM är OS eller Canada Cup.

Min lycka är att jag inte har TV6 och slipper låtsas att jag bryr mig. Hockey-VM är som ett urtuggat Hubba-Bubba eller en inskränkt gubbjävel med tvångstankar och "taskig tajming"...

16 år i bil. Får man hoppas på 16 år till? Får jag?

För sexton år sedan klarade jag körkortet och det var en underbar känsla och jag tror knappast det går att förklara hur det kändes. (hoppas ingen tar illa upp för detta...) Nu hoppas jag på sexton år till, ja minst!

Och: Jag är en grym bilförare! (nu krockar jag i morgon...)

Trist

Vissa kan konsten att gå över gränsen. Jag kan ta kritik och skit, ja till viss del, men när kommentarer enbart är skrivna för att kränka så får man spela GUD. Från och med nu kommer kommentarerna att sållas...

Kålhuvud!


Inte sovande skönhet precis...

Känns märkligt när man ligger som en klubbad säl och man inser att man är just en klubbad säl. Benen är tyngre än bly och det skrämmer skiten ur en att man inte drömmer att man är lam - MAN ÄR LAM. Jag vet inte (jo tyvärr gör jag nog det) varför kroppen är segare än sirap och huvudet trögare än vanligt.


Nya vuxenpoäng på kontot

Jag chockerar er med att berätta att jag har rengjort min torktummlare från ludd och hår. Visst kan jag om jag bara vill. Men det var inte särskilt mysigt... Nu får jag bara hoppas att kläderna hinner torka så jag slipper gå med rumpan bar imorgon. Man vet ju inte vilka signaler man sänder ut... Jag får fråga Christian (nej det är inte Molgan...) imorgon!

PP = Pokerproffs...(syna billiga bluffar och fiska fiskar)

I går spelade jag en pokerturnering på nätet och vann tusen spänn. Visst: Det är inga fantasisummor, men med tanke på att det var 350 st med i turneringen och jag blev fyra så får jag vara nöjd. Dock ska det sägas att man var lite ringrostig efter över ett halvårs frånvaro från "pokerscenen" och att det inte är lika kul längre. Dock var det ganska kul att slå ut ett par fjantar som hade fått någon extra "logga" pga ranking, turneringsvinster och andra meritgrejer och de blev ganska matta när deras bluffar blev synade.

Pengarna jag vann kommer att gå till något så tråkigt som bilreparation och besiktning. Det är inte (alltid...*hrm*) så glamoröst att vara Björn Jeppsson...

Vad som har hänt:

Har varit en himla tuff vecka och jag har haft fler bollar i luften än en jonglör. Det har varit IKEA, fasanjakt (?), bingopromenad, återvinningskörning, trädgårdsarbete (djungelslaveri), hundrundor, fotbollssnack, oldboyserbjudande, spårning av..., matlagning, tvättning, diskning, städning, billagning, besiktningsplanering, besiktningsbeställning, släphyrning. fildelning och en massa annat. Kort sagt så har jag haft att göra hela tiden och ibland undrar man hur man ska hinna med allt som en person?

Just nu har jag hur mycket som helst att göra och vet inte var jag ska börja. Egentligen borde jag nog försöka äta något för jag har snart inte ätit på ett helt dygn. Vi får se vart det barkar...

Påsken över och harjäveln lurade mig igen...

Jag är inte religiös och tar ändå för mig av ledigheten som religionen en gång gett oss. Är jag en hycklare? Troligen, men jag erkänner att jag inte tror ett dugg på Jesus och de sju dvärgarna, ja eller vad det nu är eller heter. (nu ljuger jag för jag gick ut nian med en fyra, en stark sådan) Egentligen är det här med religiösbundna helger ett jäkla påfund och borde strida mot någon regel i FN eller EU. En muslim får gå hem för att man ska fira Jesus födelse, död och återuppståndelse och bara där står konflikten för dörren. "Man får ta seden dit man kommer". Bah! Det hade varit rimligare att ge oss x-antal extra semesterdagar och dessa skulle man fått ta ut som man ville. "Ja men alla traditioner..." Skit i traditionerna och fira det man verkligen VILL fira.

I år har jag firat "påsk" mer än vanligt och det har blivit två gånger. Dock har jag sluppit påskmaten och jag gillar verkligen att de jag firar med har lite av mina idéer och vi har käkat det vi har velat ha och inte det vi SKULLE och/eller BORDE haft på bordet. Förr var jag väldigt "anti" alla traditionella helger så när ni läser detta tror ni säkert inte på mig när jag skriver att jag inte är lika "anti" mer. Men jag har firat jul mer än vanligt (jag är ju en jäkla tomte året om) och även påsk, dock kanske lite annorlunda än alla andra...


En rolig sak...

Jag har precis läst en instruktion hur man ändrar IP-nr så man kan tanka ner filmer etc på en främmande människas bekostnad. Funderar starkt på att göra det...hehe

Krönika: I BoIS måste man förtjäna sin respekt

Idag kryper det i kroppen på de som verkligen bryr sig och har Landskrona BoIS vid ena sidan om sig i handen och partnern i den andra handen. Det är nämnligen seriepremiär i Superettan borta mot Zoran Lukic's gamla lag: Qviding från götet. Jag har själv bevittnat hur människor i Landskrona lever för klubben och verkligen påverkas i sina dagliga liv över hur det går för den randiga klubben som är det riktiga "Bajen". På få ställen i Sverige lär det göra lika ont att få kritik från läktaren som i Landskrona för här menas varje ord, varje mening och det kommer direkt från hjärtat. Ibland är det gränsfall till förföljelse och mobbning, men det finns ett sätt att klara sig undan de värsta kaskaderna av okvädningsord och det är att göra rätt för sig och älska klubben (nästan) lika mycket som fansen på läktaren.


Vissa spelare ÄR Landskrona BoIS och det är inget man bara blir utan man måste förtjäna att bli accepterad från läktarhåll. De (senaste) spelare som mig veterligen aldrig kan bli spottade på är Magnus Thorvaldsson, Henrik Nilsson, Mats I Svensson och Mathias Eklund. Det går en röd tråd genom dessa namn och det är renhårigheten och lojaliteten som binder dessa så hårt till BoIS klubbmärke att de ÄR en del av BoIS för all framtid. De kommer aldrig bli lika stora som Kung Sune, men de är med i samma meningar som Sonny och bara det är ett kvitto på hur respekterade och beundransvärda de är.


Mathias "Zeke" Eklund är nog den som jag har kunnat ta till mig mest och det beror på hur han kom tillbaka till klubben trots han var inställd till att spela med Falkenberg 2004. BoIS hade försökt bli av med Mathias och satsade (?) på att ta in provspelare efter provspelare, men när dessa inte visade sig hålla måttet så fick klubben kalla fötter och bröt förhandlingarna med Falkenberg och ville ha "tillbaka" Eklund. Jag kommer ihåg att många var förblindade av alla "stora" spelarnamn som förknippades med BoIS vid den tiden, men behandlingen av Eklund gjorde mig väldigt illamående. Med facit i hand kan man bara konstatera att hjärta väger mer än ett namn och Eklund svalde all skit och stolthet för han ville spela i Landskrona BoIS. Det säger en hel del om hans personlighet och kärlek till klubben.


Det finns andra spelare som också är BoISare på ett sätt som supportrarna har lätt att uppskatta. Jonas Olsson, Jonny Lundberg, Linus Malmkvist och Jonas Sandkvist är alla spelare som verkligen ÄR BoISare, men med tanke på deras ålder så måste man förstå att de vill spela så högt upp som möjligt. När Olsson lämnade för Holland så sålde BoIS sin allsvenska status, men räddade troligtvis ekonomin det året. Jag har alltid gillat Jonas Olsson och hans sätt att spela fotboll och verkligen visa att han vinner för laget, fansen och klubben. När BoIS slog HIF med 4-3 och Gustav Andersson gjorde det där målet när det bara var sekunder kvar så var Olsson under matchen framme och sparkade i kravallstaketet hos HIF-klacken och gjorde obscena gester åt den. Ögonen stod som "kattakoddar" på honom och hans vinnarmentalitet fick mig att få gåshud. Han var likadan som oss på läktaren som verkligen hatade HIF och allt de stod för. Det är spelare som Jonas som i alla fall jag vill se i Landskrona BoIS för det är då det betyder något när man vinner och förlorar.


Linus är en annan typ av spelare som lämnade BoIS för skadebekymmer och för att få mer speltid. Han gick till TFF och blev inte bara deras bästa spelare utan lagkapten också. Trots sin status som lagkapten i ett allsvenskt lag valde han att gå tillbaka till BoIS som floppat ordentligt i Superettan. Med detta visar han att BoIS betyder mycket för honom och att han är en av få i dagens fotboll som låter hjärtat säga sitt när det gäller val av klubb. Det är runt spelare som honom BoIS måste bygga sin framtid och samtidigt slussa upp sina talanger i A-laget om klubben ska vara med i eliten. Det håller liksom inte att bara ta in legoknektar utan känsla för klubben och tro att de ska bry sig om i vilken division klubben spelar när deras kontrakt löpt ut. Inte heller tycks de bry sig om sågningarna från läktaren och då är det illa.


För att knyta ihop säcken så är det skönt att se ifrågasatta spelare som stämplats som divor visa att man kan komma utifrån och bli ett med klubben. En spelare som fått tonvis med skit är Jörgen Pettersson och när glåporden haglade så var han sig själv och lät sina handlingar visa vad och hur han tyckte. Han var alltid ärlig och sa att MFF var klubben han hoppats få komma tillbaka till och det var klubben i hans hjärta, men efter fem säsonger i randigt så är han fortfarande kvar och åker och kollar på Trollhättan-Qviding för klubbens räkning. Killen är säkerligen ekonomiskt oberoende och kunde skita i allt som rör fotboll och BoIS efter det att hans kropp inte tål elitfotboll mer. Men Jörgen Pettersson är kvar och han visar att stämplar är till för att tvättas bort och suddas ut. Han tog ingen skit från läktaren utan han visade att man kan komma utifrån och bli och förbli randig. Än är inte den siste BoISaren född och en sak är säker: BoIS kommer ALLTID igen!


Glas i maten

Jag har aldrig brytt mig så mycket om militanta veganer. Inte ett dugg faktiskt. Deras frisläppande av minkar t ex är ju hål i huvudet då dessa ändå dör och kanske på ett ännu brutalare sätt än de gjort om de fått sitt kvar i sin bur. Jag har överhuvudtaget svårt att ta till mig alla alarmerande "nyheter" om vad som är farligt, cancerframkallande och ännu farligare än farligast. Visst följer jag nyhetsflödet ganska hyfsat (kunde dock varit bättre) och den senaste sjuka grejen är detta med glasskärvor i vår mat. Jag ska inte säga att jag har full koll på det, men jag har i alla fall fått uppfattningen att det är veganer eller en veganisk gren (kul benämning det där) som KAN ligga bakom det. Skjut dem! Flå dem! I mina ögon är de som gör detta terrorister och sådana ska man inte visa någon som helst barmhärtighet mot.

Jag ska försöka förklara mig lite bättre: Folk som aktivt och medvetet gör samhällsfarliga saker ska straffas med det hårdaste straffet som finns. Nu finns ju inte dödsstraff (idag är jag plötsligt för detta) så livstid med statligt straffarbete hade varit att föredra. Dessa människor ska liknas vid krigsförbrytare och landsförrädare. Man kan tycka vad man vill om hur man hanterar djur innan och vid slakt, men man får aldrig sätta andra människor i livsfara bara för detta.

Schablonbilden av en militant vegan är en gymnasieelev, klädd i militärbyxor, en Palestinaskarfs och en tröja med Che Guevaratryck, och: Jag köper den nästan rakt av. Tyvärr har jag råkat ut för folk med sådana här åsikter om djurhanteringen och det har inte gjort mig förbannad då, men nu är jag. Dessa jäkla snorungar är inte ett dugg bättre än de som är nazister. Folk verkar tycka det är "gulligt" och oskyldigt med flickor och pojkar som säger sig vara veganer och har DJUPA vänstersympatier, men jag kan tala om att det är pack rakt igenom.

Varför? Hur?

Det var redan innan (!) jag började skriva på gamla hemsidan "klubben".just.nu som folk, alltid anonyma, skrev hur kass, ful, fet, dum etc... jag var (är) och det har alltid fortsatt och fortsätter. Egentligen gör det ju ingenting för det finns ju en anledning till att man skriver och vad man skriver. Ibland blir man rädd och det händer också att man blir ledsen när man läser vad folk skriver till och om en, men oftast kan man ta det. Jag kommer ihåg hur redaktörerna på SvenskaFans undrade hur jag vågade skriva så som jag gjorde och hur jag kunde ta all kritik jag fick. För mig var det aldrig några problem för jag skrev det jag VILLE och tyckte (nja...ibland får man böja sig och vara provocerande - enbart...). Grejen är att jag alltid (nästan) skriver i mitt eget namn och använder jag signatur så lägger jag till min mejladress. Synd att inte fler gör så...

Den senaste tiden har jag varit medvetet försiktig och legat väldigt lågt när det gäller bloggandet och att kommentera på forum, gästböcker etc. Man behöver ju inte alltid locka fram troll och provocera lättprovocerade människor, men: Det är just det som är problemet: Folk verkar alltid bli provocerade av mina inlägg/krönikor/texter och det får min konspiratoriska sida att tro att det finns en komplott och sammansvärjning mot mig. :-) Vissa som ALLTID skriver kritiskt mot mig vet jag vem det är och det är bara patetiskt kul att de inte verkar fatta. Andra som döljer sig som horköpande barnföräldrar har jag ingen aning om vem det kan vara. Innan kunde jag bli nojig och be Pate eller Micke kolla vilka IP-nr som hade skrivit, men nu kan jag ju själv kolla det, om och när jag vill, men det händer sällan. Det är liksom ganska ointressant att veta vem som inte vågar eller vill stå för sina ord och meningar... *hrm*

Ekebydomare dömde Skrombergas premiär

Skromberga vann sin första match med 4-0 borta mot Hjärnarp och jag var ruggigt nära i mitt tips att man skulle vinna med minst tre måls marginal (här hade jag rätt) och resultatet 5-2. Jag har kanske lite koll ändå? Det är alltid skönt att vinna första matchen och slippa kniven mot strupen direkt och istället för press känna självförtroende när omgång två står för dörren. Om resultatet är helt i sin ordning så är i alla fall inte domartillsättningen den samma: Matchen dömdes av en domare som bor i Ekeby och detta kan ju inte bara vara rätt, eller? Själv hade jag blivit vansinnig om jag spelat en match där motståndarna vinner och domaren är från samma ort. Nu tror jag inte att detta har haft någon större betydelse i detta fall, men inte ska en domare få döma laget från orten man kommer ifrån...

Jaja... Premiären avklarad och det skulle förvåna mig oerhört om Skromberga dödar denna serie ganska omgående. Laget är stabilt rakt igenom och som spelaren jag alltid träffar på nere på Matöppet säger:
- I år är det som ett självspelande piano. Inget lag i sexan eller sjuan är i närheten av samma klass som vi har i truppen. Skillnaden mot ifjol är stor och nu har vi spelare som kan och vill spela fotboll!

Nu har jag inte följt laget/klubben ordentligt, men jag läser bloggen och gästboken samt har lite kontakt med spelare och "annat löst folk" så man är väl lite uppdaterad i alla fall. Det har ju inte undgått mig att folk ska och vill starta upp en klubb under det riktiga namnet igen (Skromberga) och detta är naturligtvis bara tomma hot. Av erfarenhet så vet jag vem som blir utpekad för alla kritiska kommentarer mot "Kim Il Sung-tänket" och därför har jag medvetet legat lågt för att inte reta upp martyrerna. Därför kan jag helt ärligt säga att jag inte är inblandad i detta påhitt och att jag tycker det är både meningslöst och fånigt.

Men: Det har börjats knorras över att det plockas in spelare efter spelare utifrån och "Skrombergaspelarna" får stå tillbaka och utanför laget. Tyvärr är detta baksidan av att alla spelare blir "fria" mellan november och december och går mellan klubbarna utan någon som helst kontroll. Många tränare (nu menar jag faktiskt inte Jonte för ifjol togs inga gamla Kågerödsspelare och det ska både spelarna och Jonte ha en eloge för) kuskar (horar) runt i klubbarna och tar med sig en "stomme" och detta gör att de befintliga spelarna inte har samma chans som de nya som spelar på gamla meriter. Kolla hur det gick när Göran och Stefan var i klubben: Hur många av dessa spelare var kvar mer än säsongen ut? Ingen!

Jag tycker ändå att det är positivt att spelare kommer till Skromberga för det har inte alltid varit så. Dels ligger klubben dåligt till geografiskt och vi (här skriver jag faktiskt VI) har haft en tråkig, men sann, stämpel på oss (här med...) som klubb. Dock hoppas jag att man trots det korkade namnbytet fortfarande INTE betalar spelare under bordet för det är i alla fall en av de saker som gjort klubben unik!

Premiär med nostalgi

Ibland undrar man om tiden inte går lite väl fort när man tänker efter. Det är arton år sedan jag gjorde debut i Skromberga GIF's A-lag och det var borta mot Hjärnarp i en seriefinal i division fem. Samma Hjärnarp som står för motståndet när Skromberga premiärspelar i division sju 2009. Mycket vatten har runnit under broarna sedan Kalle Stridh kom hem till min kusin och hämtade mig efter det att tre målvakter (Conny Paulsson, Mats Nilsson och Mikael Jönsson) fått lämna återbud. Jag, Felwing och "Ydis" la plattor (jag körde mest "rullebör") till min kusin Micke Holmkvist när Krille "Pava" kom med sin svarta Golf och ut hoppade Karl-Erik Börje-Lennart Stridh och var helt uppe i limningen. Först blev jag givetvis rädd när en sådan mustig man som Kalle "Julgransfot" for ut och såg helt förtvivlad ut och jag trodde givetvis att jag hade gjort något. Inte blev det bättre av att höra följande på Vetlandadialekt:

  • Björn, jag behöver dig nu!


Jag hann inte bli nervös utan det var bara att hoppa in i "Pavans" bil och åka hem och ta fotbollsväskan (killar i sextonårsåldern har alltid väskan packad för man byter bara underkläder). Problemet var att jag inte hade några nycklar och ingen var hemma så jag fick åla mig in genom ett källarfönster och om jag inte missminner mig höll jag på att bryta nacken för jag ramlade ner i stengolvet. Det tog inte en minut, sedan satt jag i bilen med "de stora grabbarna" och skulle spela seriefinal utan en enda seniormatch på meritlistan.


Det var ingen dåligt lag Skromberga kunde skylta med på denna tiden och i just denna matchen: "Nille", Mattias Persson, Jocke Andersson, Daniel Felwing, Krister Paulsson, Patrik Blidberg, Pontus Jönsson, Bobby Ekvall, Anders Lövstedt, Christer Svensson och någon till. Jag gjorde faktiskt en grym debut och för att kompensera mitt tillkortakommande i luften gick Bobby på alla höjdbollar vid fasta situationer. Vi ledde matchen tills det var knappt tio minuter kvar och Hjärnarp fick hörna som vi redde ut, men: Tyvärr gjorde Patrik Blidberg självmål på mig. På denna tiden fick man ta upp bakåtpassningarna och när Patrik skulle lugna ner spelet I SITUATIONEN efter hörnan så kallade han på mig, jag sa "ja", men han la den (bollen) i "fel" burgavel. Detta har förföljt mig under hela min seniorsejour och det är bittert.


1-1 i seniordebuten i en seriefinal i "femman" på bortaplan som 16-åring är rätt ok. Idag hoppas och tror jag att Skromberga vinner med minst tre måls marginal. 5-2 till SGIF!


Varför lägga ner tid och energi på en punderska?

Jag har den senaste tiden raderat en hel del från bloggen, nytt som gammalt, och osäkerhet och rädsla är förklaringen. Det senaste jag raderade var mitt inlägg och Sverigedemokraternas Baltikumresa där de sjöng nidvisor om Olof Palme och betedde sig som svin. Sådana människor (Sverigedemokrater) är livsfarliga, men nyttiga trots sin avsaknad av empati och hjärna då man inser att demokrati kan få dessa ur spel. Ja ja...

Den senaste tidens skriverier om den gamla heroinisten och mördarmedhjälparen, Annika Östberg, gör att man undrar om inte "öga för öga - tand för tand" borde råda. Vissa dagar är jag för dödsstraff, andra inte, men där det är ställt bortom allt/alla tvivel att man tagit eller hjälpt till att ta livet av en annan människa så hade dödsstraff varit det rimligaste. Om någon i min familj eller bland mina närmsta vänner hade blivit mördade och man fått tag i den skyldige så hade jag nog inte tvekat att skipa rättvisa med en snara eller bössa. Men, som jag nämnde: Ena dagen för - andra mot. Sån är jag! "Kappevändare"...

Jag kan inte förstå att man från svenskt håll kämpat så hårt för att få hem henne. Jag hade hellre sett att man kämpat ÄNNU hårdare för att få politiska fångar släppta runt om i hela världen. Frihetskämpar och de som kämpar för de små - det är sådana man ska lägga resurser på och inte dömda och skyldiga gamla pundare. Här är jag ingen "kappevändare" utan här står jag fast!


IPRED - Är det nu allting tar slut? (mitt nätverk är öppet)

IPRED? När kommer nästa lag som ska övervaka oss? Samhället kommer att bli mer och mer slutet och regeringar världen runt måste ta tillbaka kontrollen över vad folk vet, bör veta och får veta. Det har redan snackats, skrivits och skrikits att bloggar ska censureras och INTERNET ska "rensas" upp. Jag är ju inte dummare än jag både förstår och respekterar att artister ska få betalt för sina "verk" och att musik, filmer etc inte är gratis. Dock är det helt fel när vi övervakas av företag och inte av rättsväsendet. Jag låter mitt trådlösa nätverk vara öppet om någon känner för att, ja ni vet...

Välkommen tillbaka och dra åt helvete!

I hela mitt liv har jag levt med migrän, huvudvärk, spänningshuvudvärk, ont i huvudet, nackspärr, nackont, ont i ögonen, ont i pannan, Hortons huvudvärk (inte jag dock) och alla former av smärta i avstickaren ovanpå axlarna och det har bara varit att acceptera liksom. Därför har de senaste månaderna varit väldigt bra för mig då jag inte haft en enda "riktig" sjukdag från jobb pga migrän (eller nåt annat heller för den delen), men det verkar bara ha varit lugnet före stormen och för bra för att vara sant. Jag har nämnligen haft en sinnessjuk migrän från och till sedan i onsdags då jag fick lämna in vid 13-tiden och idag har jag legat i sängen/soffan fram tills nyss. Visserligen jobbade jag både torsdag och fredag (halvdag) samt började ta tag i min djungel till trädgård, men hela tiden har den funnits nära till hands, ja min jävla migrän/huvudvärk. Nu börjar jag i alla fall kunna öppna ögonen lite så jag ska ta Wilma på en liten tur samt försöka handla lite mat.


RSS 2.0