Voltaren...

Mina knä värker och min comeback som rollspelare i innebandy har lagts på is. Har tagit voltaren och försökt motionera på mjukare underlag, men det verkar vara kalkat. Men jag ger inte upp...

...och ännu en vecka gick.

Sitter och väntar på att min syster och hennes kille ska dyka upp. Borde väl egentligen kasta mig in i duschen och försöka fräscha till mig lite, men jag orkar inte, men jag måste ju. Borde även ta och raka mig för jag är ordentligt vildvuxen i fejjan, men det låter jag vara. Är off efter en ganska hård vecka och det ska bli en lugn helg.

Kanske tittar in och släpper en bomb, eller nåt under helgen...

Några bilder i svartvitt...

Här kommer några bilder på mig utan färg.

image91

image92

image93

image94

image95

Och om ni vill nå mig så är det: jepzon17@hotmail.com

Wilma har hunnit bli ett år: Hurra!

För ett år sedan (070121) föddes en best i Klippan och hon gick under namnet "den lilla". Sist ut (av åtta valpar) ur mammas mage kom en blandrastik (Labrador, Border Collie, Schäfer och Newfoundland) som skulle få sin första motgång direkt: Kvinnan som köpte henne lämnade tillbaka henne redan samma vecka. Men jag tror liksom att om hon fått välja familj att komma till så hade hon nog valt vår familj. Visst: Det är min hund om man kollar i papper och register, men hur det än är och kommer att bli så är hon lika mycket min mors och systers hund också. Wilma träffar min mor nästan varje dag och det är morsan som passar och ser efter henne på dagarna. Dom är nästan dagligen i skogen och jag är oerhört tacksam att morsan lägger ner så mycket tid på henne och Wilma är verkligen glad för "mojjan". Tyvärr (kanske tur för mig för annars hade jag inte varit med på Wilmas lista...) så träffar Wilma inte min syster så ofta för är det någon som hon tycker om så är det Isabelle. Isa hinner knappt innanför dörren innan hon blir överfallen av Wilma och det är nog bara i Isas knä hon vill sova. Att hon håller på att slå ut gaddarna eller bita loss Isas ögonbryn är liksom en del av deras förhållande... Något som också är skoj är att hon är så duktig när vi har varit hos farsan och Mona. Nu har de (farsan och Mona) världens största tamkatt, Måns, och snart är nog tiden mogen då Wilma ska få ta i håll med lille Måns...haha

image90

Här med sin födelsepresent: Ankan!

Bloggfrånvaro

Har haft dåligt med tid att roa och oroa er med mina berättelser om det hårda livet. Ska försöka skärpa till mig...

Den pinnen är ingen man gömmer i grenen...

När jag var i skogen med Wilma för en vecka sedan hittade hon en liten pinne hon skulle bära på. Jag börjar bli lite halvtrött på att ha halva Ekeby Skog med mig hem i bilen varje gång vi gått en sväng. Tyvärr är hon benhård och ska bara ha med den hem. Hade det inte varit för att hon har så förbannat vassa gaddar så hade hon aldrig fått sin vilja igenom - så ofta...

image89

Jag har en ganska usel kk

Många blir förvånade att man kan ha en så avslappnad inställning till sin kk som jag har. Det är ju inget att skämmas för att man har en kk, det har väl alla? C eller Conny som han heter är en usel kock och vill bara att maten ska mätta och skiter i hur det smakar. Där av att jag tycker att han är en usel kockkompis, eller kk, som man väl kallar det. Många av mina bekanta måste vara otroligt aktiva i köket efter som de ofta pratar om sin kk. Jag och Conny har väl inte gjort något ordentligt storkok på länge, men vi brukar ju satsa på långkok eller kioskamadskvällar...

Jag är en dröm i köket - där också...

Denna vecka har jag varit oerhört flitig i köket kan ni tro. Jag har gjort två sorters pizza, ugnsgrillad kyckling med rostade grönsaker och igår drog jag till med en kasslergratäng. Kanske inte det roligaste att käka det ensam alla gånger, men gott är det ju ändå. Bifogar nedan bildbevis.

image80

image81

Grillade kycklinglår med egen marinad, rostade (ugnsstekta) grönsaker och fullkornspasta med farbror Benny-sås. Det blev faktiskt väldigt gott.

Nedan min kasslergratäng stegvis...

image82

image83

image84

image85

image86

image87

...och här kommer den färdiga produkten:

image88

Japp! Det var jättegott! Min kk C har gett mig en del tips och trix som man kan ha användning av...

Jag = Stavfels-Hitler

Ett av mina stora intresse (problem om ni så vill) är att jag gärna påtalar när jag hittar ett stavfel. Gärna ska det vara i en tidning, på nätet eller på texttv. Visst kan det låta som jag lider av någon form av tvångsbeteende och kanske jag har det. Idag var det någon tomte på texttv (SVT) som inte kunde (kan?) stava.

image79

Lyrsik? Nja kanske lyrisk?


Att stava har inget med dildo eller sex att göra tjejer!

Jag är medlem på en nätkontaktsajt och, tja det är vad det är och man får verkligen ta det för vad det är. Själv är jag ingen supermänniska eller geni, men många tjejer är riktigt dumma i huvudet - blåsta - korkade - och ja: Jag står för det! Tänk er detta: En tjej tycker det är såååå viktigt med kärnfamiljen och så läser man hennes presentation: Jag har tre barn. Ok - det är väl inget att vara rädd för, men när man sen inser att det är med tre pappor och hon har flyttat genom hela Sverige för "hon trodde" att hennes ex var den rätta. Tja redan där är det för bra, men det visar sig att hon egentligen bara hade flyttat hem igen eftersom hon flyttat genom hela Sverige en gång innan, stannat på vägen och blivit gravid en andra gång, och sen... Ja herre min skapare vilka människor!

Sedan har vi detta med att kunna skriva. Fattar inte varför nästan alla skyller på dyslexi? Så många kan inte vår kung vara far till! Många, och då menar jag MÅNGA, kan inte skriva och om man tänker logiskt så undrar man: Om deras "önskningar" om hur deras kille ska vara är helt felstavade, hur ska de då kunna ha krav? Nedan följer några exempel:

Om den jag söker:
trevlig, ärlig, vara sig själv, omtänsksam.

Om den jag söker
Letar efter en kille mellan 22-28 år som inte springer på krogen varje helg och som har liknande intressen

Om den jag söker
En man, kille som har humor, gillar barn, står med båda fötterna påjorden.Romantisk och omtänksam.Inte sur för småsaker.Ha något att prata om.Intellektuell.Gilla musik.Kunna gå ut o ta en öl ibland likväl som att kunna sitta hemma och se en bra film eller en bra musikkonsert mm.
Seriös, vilja något med livet och inte vara bitter mm
hör gärna av er till mig,

Nu kommer några riktigt bra...

Om mig själv
jag är 24år bor i en lägenhet tillsammans med mina två barn och två hundar,

Jag har nylligen lämnat ett långvarigt förhållande, så både mina barn och mina hundar betyder allt för mig och största delen av min tid änngnar jag med dom...men saknar ändå något här i livet, någon att dela allt med, någon att hålla om när man käner att det behövs och skrata tillsamans med, någon vuxen att dela livet med.

Jag vet inte men det hade varit 100 gånger lättare att någon annan kunde beskriva en*ler* men så lätt är det inte..så, jag får väl försöka, jag är enligt mina väner en snäll, generös och envis tjej. jag ser mig rätt så alldaglig men det fins väl egentligen ingen som är det.
jag kan upfatas som blyg men jag vill bilda mig en uppfatning om personer jag träffar och säger inte något om jag inte har något att säga, är inte så bra på att "dö snaka", jag har lätt för att skratta och lyssnar gärna vad andra har att säga, jag blir sällan arg men har svårt att glömma om någon sårar mig på något sätt, är alltså rätt långsynt av mig =).

Om jag nu ska beskriva mig själv så...jag har brunt mellan långt hår, har planer på att färga det ljusare, blå ögon.

är 162 cm lång och lagom kramgo.

klär mig väldigt varierande men offtast så att jag käner mig bekväm.

Och denna madame söker:

Om den jag söker
Jag vill ha en kärleks full kille som vågar vissa känslor, men som står för det han käner och tycker, han ska också klara av att behärska sitt humör

måste tycka om barn....jag har ju två yrväder.
djur....det skulle inte fungera om du inte gillar det.
Jag gillar scharm, omtänksamhet och förståellse.

Jag har lätt för att vara vän med dom flästa men med kärlek är jag svårare, kan inte säga att han ska se utt på något specielt sätt, det är mer hur kemin och ödet för det.


Alltså: Detta är på riktigt!!! Vi kör vidare...

Om den jag söker
Jag sök efter ett förhållande.
Med en kille som gillar att hitta på grejor eller bara ta dagen som kommer =)
Han ska vara snäll, söt, ärlig, rolig, pålitlig kille och kramgo mm.
Även kan ta en film kväll framför tv och gossa eller
sitta och gossa framför en öppen spis=)
Ute livet är helt undre bart det med=)

Har det så bra till vi ses kanske..

Om mig själv
Ja detta var inte lätt att komma på vad man ska skriva!! Men vad jag vet nu är att jag e en tjej som gillar livet, vara med mina vänner!! Mysiga hemma kväller är inte fel i häller..Tränar med på min fritid...

Jag trivs även med mitt liv som de är nu! Men de saknas nåt! Dig kanske?!?

Om de är nåt fråga eller nåt?

Kram

Kan detta vara möjligt???? Läs så fattar ni... Jag har fler...

Om mig själv
Jag är en glad, possitiv tjej på 34 år som har glimten i ögat och lätt till skratt. Det är alltid svårt att skriva om sig själv men jag är oftast glad, possitiv, klantig (men det bjuder jag på ), kan prata mycket/ säger ofta vad jag tycker mm.

Jag tycker om att umgås med min familj o mina vänner, lära känna nya människor, resa o hitta på roliga saker.

Jag tycker om att gå ut och dansa och ta mig en eller två öl, en fika på stan när man har tid eller är där nere.

Jag har 2 pojkar som jag har varannan vecka o på min fritid försöker jag rå om mig själv.

Att man säger att utseendet inte spelar roll utan att det är insidan som gäller går jag inte riktigt med på. visst spelar insidan roll men jag vill ha nåt att titta på med.
Skönheten sitter i betraktarens ögon.
Det yttre är ett intruduktionsbrev.

Ha en underbar dag =)
 

 
Om den jag söker
Ja den killen som man tittar efter önskar jag att han ska vara: snäll, söt, ha humor, tycka om barn (helst ha barn själv) sällskaplig, ärlig (är viktigt för mig), mm.

Ska vara redo för ett ev förhållande.
Och mer kommer här:

Om mig själv
jah är en tjej på 29 o kommer ifrån lund. jag är en trevlig omtänksam glad tjej. jag gillar utmaningar och nya äventyr. är inte rädd för mycket vill gärna utmana grejor som jag är vättskrämd för i gentligen. jag står med båda fötterna på gjorden o vet vad jag vill vill ni veta mer så hör av er.

Kolla nedan...Desperat?

Om mig själv
En tjej med en lite flicka som bara är mammas lilla flicka.ligger i skilsmässa och tar en dag i taget. Saknar någon som bryr sig om en.

Städar mig glad...?

Packar ner julen för denna gång. Känner inte för att göra någonting egentligen, men någon gång kan man vara till lite nytta. Ibland blir det tomt och tyst, nästan spöklikt och då får man tillbaka bilder och vissa känslor. Försöker klämma ihjäl dem och ta död på dem, men det är svårare vissa dagar - enklare andra. Det är när man går och drar dammsugaren man ser något glittra till, något som gömt sig under en list, och då kommer man ihåg, ja man minns... Nu kan jag helt klart säga att jag kan hantera det på ett bra sätt och det kan vara bra att minnas...

Men nu skulle jag inte bli djup eller så. Jag ska ju städa! Jag hatar det - på riktigt - och ibland undrar jag hur slarvig jag är och kan vara. Men jag kan alltid trösta mig med att jag vet fler som är som jag...

2007 - LISTAN...

Förord: Efter ett dystert 2006 kom ett nytt år och det skulle bli ett ganska viktigt år för mig. Jag lärde mig att mitt eget sällskap inte är så dumt egentligen och det tvång många känner (eller kallar) för socialt umgänge inte är ett tvång för mig. Visst: Lite folkskygg och mer tillbakadragen har jag blivit, men jag har t ex fått en helt annan syn på alkohol, sena nätter och bortsomnade morgnar. Att jag skaffade hund kan ha stor del i detta också...


Troligen låter jag tråkig och lite bortkommen men det har varit ett givande år och man märker att de som är ens riktiga vänner hör av sig och fast att man inte alltid visar sin uppskattning via fysisk närvaro så ska de veta att jag finns och är där för dem - när och om det behöver mig!


2007 summeras nedan på detta sätt:


Årets viktigaste: Wilma (ja hon har varit min energikälla)


Årets mest ensamma: Eh... Jag?


Årets kick: Skrombergas sparkning av tränare...


Årets bästa låt: Getting away with murder (Sahara Hotnights)


Årets fegaste: Jag


Årets intressetapp: Mitt fotbollsintresse


Årets mest pinsamma: Den borgerliga politiken


Årets ingripande: Alla Cobra Cais tillslag


Årets roligaste: Pates bryt efter seriesammansättningen


Årets räddare: Pate och Uffe i Skromberga GIF


Årets tråkigaste: Morris bortgång


Årets projekt: Köket som ännu inte står helt klart


Årets räddande ängel: Skorstenshaveriet. Utan detta missöde hade jag eventuellt dött!


Årets nyskapande: Bloggen


Årets största gåva: Ringen Conny gav till sin älskade Tina på Alla Hjärtans Dag


Årets hjälte: Janne Josefsson och hela Uppdrag Granskning


Årets TV-program: House/LOST (fann dessa program nyss...)


Årets mest osannolika: Att jag fick en kusin till...


Årets mest tålmodiga person: Marina


Årets man: Pate - alla kategorier!


Årets fjant: Reinfeldt


Puh! Kan bli fråga om att förlänga denna lista, men inte just nu...


Efterord: 2008 ska bli ett bra år, kanske rent av det bästa någonsin, men det krävs nog lite mer öppenhet av mig själv...


RSS 2.0