Hårda byxspjut och Viljo, ja den gamle gottegrise...eh...svinet...

Länge hade jag gått och suktat efter att lägga en ordentlig beställning, men hejdat mig då jag inte vill låta lusten kväva hela begäret. Det vackra och underbara blir så mycket härligare med en ordentlig "twist" och inget går upp mot att gå och känna sig syndigt smutsig. Jag var tvungen att ge efter och kastade mig över formuläret och fick ihop en riktig stygg och mysig lista.

 

  1. Mjuka killar - Hårda byxspjut. 180 min. Tyskdubbat. OBS: VHS

  2. Hitta hem dit bajset bor. 71 minuter med Jeff Stryker.

  3. Best of "Golden shower" in Cuba.

  4. Batikhäxornas guide till bra hemmahårdporr MED kroppsbehåring.

 

Givetvis kom jag över "the limit" och skulle få en uppblåsbar figur på köpet. Gud som jag har väntat. Gud som jag har trånat. Tiden har inte gått fort nog så jag har ställt fram alla klockorna i huset ett par timmar. Tyvärr så har det inte hjälp. Attans.

 

I dag så trodde jag att det skulle stöna till i fickan på mig (jag har ett ljudklipp från en sexfest med Unga Feminister som sms-signal) för att tala om att jag hade ett hårt paket att hämta. Tji fick jag. Hela jag darrade och hela tillvaron blev jobbigare och jobbigare. Vad skulle jag göra? Till sist gjorde jag en jäkla raid på Postens hemsida och CDON och fick tag i personnumret, ja eller kollinummer då om man ska vara "pk". Nu jävlar fick jag tag i paketet och... Men vad är detta?


 

Svensk Maffia, Livet Deluxe och Patrik Sjöbergs självbiografi. Vad är det för idiot som har beställt detta? Var är mina varor? Jaja... Jag får väl läsa lite vad Viljo hade för sig. Den jäkla gottegrise...eh...svinet.

 

 


"Du skulle vilja glida som jag..."

Jag borde verkligen skriva mer och dagligen känner jag hur mycket av mina kloka, härliga, roliga, smärtsamma och briljanta äventyr hålls instängda i mitt huvud. Givetvis borde jag dela med mig av guldäggen och inte girigt ligga och ruva som en missundsam tjäderhöna. Tyvärr så stavas anledningen till detta osäkerhet med en stor portion av förnuft då jag inte riktigt vågar dela med mig av mina innersta funderingar. Varken ni eller jag att redo för det jag vill och borde skriva.

 

När jag stegar ut på internet så besöker jag regelbundet flera olika bloggare/bloggerskor och det är både kända och mindre kända som jag hedrar med mina besök. Vissa dagar så får jag chockbyta sajt och titta på slovakisk bögporr med inslag av kiss bara för att komma tillbaka till verkligheten igen. Herreduminjäklagud! Pretentiöst snusförnuftighet kryddas med en öppenhet om privatlivet som får M/S Estonias bogvisir att kännas vattentätt. Lägger ni till all meningslöshet och rent vansinne så är vi snart lika nära hamn som M/S Costa Concordia är. Ärligt talat så sitter jag med en skräckblandad förtjusning varje gång jag läser bloggarna och undrar om jag ska hoppa på tåget jag också eller: Nja det är nog bra som det är.

 

För någon vecka sedan så diskuterade jag och en i min närhet (inte Wilma) en av bloggarna som jag precis hade läst. Eller: Jag pratade om min irritation över hur den är skriven och vad den innehåller. Om jag ska bli imponerad så måste jag känna något och det gjorde jag efter flera av besöken, men det var inte någon känsla som fick mig imponerad utan mer äcklad, ja på ett sätt som gör att jag undrar vilken självbild denna människa har.

- Varför läser du den bloggen då? Du skriver ju själv så folk blir så förbannade att de mordhotar dig.

- För att det är som en bilolycka. Man vill inte se, men måste ändå glo lite, sa jag och efter det så undviker jag bloggen helt.

 

Man får för mig skriva om exakt vad man vill, hur man vill och när man vill. Själv så vill jag skriva så folk berörs och helst kan känna något speciellt. Jag har lyckats ganska så bra många gånger och fått folk att både vilja döda och älska (med?) mig. Tyvärr så har jag en begränsning: Jag har svårt, nej inte svårt utan jag vägrar att skriva för personligt i en blogg för hur illa ställt den än är i huvudet på mig så finns det gränser även för en idiot. Men jag tror att jag löser det ganska bra: Jag ljuger eller ändrar sanningen så den passar i textform, min textform.

 

Den senaste tiden så har jag haft stora textblock i huvudet som troligen hade blivit bra läsning om jag hade satt mig ner och gjort noveller eller liknande av det. Gick igenom ett par gamla bortglömda mappar på datorn som innehåller krönikor (BoIS och annan fotboll) och andra texter som både är påhittade och väldigt verkliga. Hade man bara haft tid. Hade man bara vågat/velat lämna ut lite mer av sig själv. Hade jag gjort det så hade det kanske blivit riktigt bra. Ja så pass bra att folk hade velat sticka en kniv i mig eller ge mig en puss. Så bra är jag.


 

 


Svårt med Cecilia och/eller Sissela på Aftonbladet

Det bara fortsätter... Cecilia eller Sissela? Skit samma så länge vi kan vara fulla på arbetstid!


Pling & Plong rensar Ekebys gator...

Min inställning till polisväsendet är ganska så sund och jag tycker att det är viktigt att varje land har en fungerande poliskår som håller ordning i samhället. Tyvärr så har jag tappat lite av förtroendet för dem då deras attityd och uppförande inte har varit bra när jag fått uppleva dem på nära håll. För ett par år sedan jagade de mig genom byn för att jag inte hade bilbältet på mig och det kostade mig 1500:- och efter det att den upplevelsen fått sjunka in så retar jag mig som fan på dessa konstaplars beteende. Tuffa, arroganta och hånfulla när de skrev ut boten och jag har hoppats få slippa se dem igen, men tyvärr...

 

När jag handlar nere på Ekebyhallen så händer det att jag parkerar ute på vägen och det stör busschaufförerna till vansinne. Ibland blockerar de vägen och gör obscena gester åt mig och andra som gör likadant, men jag tycker mest att de är fjantiga och antingen så väntar jag ut dem eller så lurar jag dem och kör mot dem och precis när de svänger för att skrämma mig eller stänga trottoaren så tar jag genvägen bakom Zoom In och detta gör dem helt psykade. Kul! Hehe! Anledningen till att jag älskar att se dem vansinniga är att de kör som idioter och uppför sig som apor. De kommer förbi trots att man parkerat på vägen och ska bara få visa lite makt, ja så mycket makt man nu har som busschaufför...

 

I alla fall så ska detta handla om hur polisen lappade en bil som hade tagit "min" parkering ute på vägen och sen stod och väntade på att få förnedra felparkeraren. Jag såg hur dessa clowner, Pling & Plong, till poliser stod utanför affären så jag fick agera lite ögontjänare och parkerade på kundparkeringen istället. När jag gick upp mot ingången såg jag samma polis som stod och hånskrattade när han skrev ut böter till mig stå och lurpassa bakom en annan bil och jag kände hur illa jag började må och hur kräksmaken spred sig i munnen på mig när minnena kom tillbaka.

- Du! Ska du också betala lika jävla mycket som han fick på andra sidan, sa Pling.

Mannen i bilen stod på trottoaren och hade rutan nervevad och svarade nervöst:

- Jag ska genast flytta på mig. Sorry.

Han hade dock fått bältet fastklämt i dörren och skulle bara öppna för att få in detta när Plong for ut och grymtade till. Killen i bilen ursäktade sig igen och körde därifrån. Pling & Plong stod som några riktiga NYPD-snutar och kände hur mäktiga de var när felparkeraren kom ut från affären. Jag ville inte missa detta så jag skulle ta en pris snus och körde ner fingrarna i en dosa som jag spottat ut gammal snus i. Helvete! Som tur var så hade jag lite papper i fickan så jag kunde torka av fingrarna samtidigt som jag fick höra Pling gå på - igen.

 

- Det blev en jävligt dyr parkering det för dig, hö - hö - hö, sa han till en helt oförstående man med en flaska alvedon i handen. Felparkeraren tog det ganska kallt och svarade med att fråga hur dyrt.

- Eh, evjebeh, ja de ble väl, började han staka sig med.

- Ok, men det betalar jag. Ha en trevlig kväll, ja du med ,sa han till Plong som stod lika handfallen och stum.

 

Själv ville jag bara påtala att de också hade parkerat uppe på trottoaren, men för en gång skull höll jag käften och gick in i affären. Men fy fan vad jag störde mig på dessa uppblåsta och otrevliga poliser. Jag förstår att folk tappar förtroende för polisen när de uppför sig som idioter. Först så lappar de en bil helt korrekt, men sen så "skrämmer" de bort en samtidigt som de själv parkerat lika fel och sen bara väntar på att få kasta lite skit på en som redan får kvällen förstörd pga böterna. Tjänstefelen stod som spön i backen.

 

Dock så ser man vilket virke det är i dessa konstaplar som får jaga felparkerare i en by som Ekeby när resten av kåren försöker få Malmö på fötter. Därför känner jag att om jag skriver att de borde få patrullera i Malmö så skjuter jag mig själv i foten så därför så tycker jag att de kan hålla sig i småbyarna och kanske vara skolpoliser istället!


Ny förlust och nu ser det inte roligt ut för RBK

Egentligen så skulle detta inlägg inte handla om hockey, men när jag såg att Malmö vann med 3-0 och jag skrev ett inlägg på Facebook om detta så är jag beredd på att det misstolkas. Därför så handlar detta inlägget om hockey och min statusuppdatering på Facebook:

"Det verkar gå bra för Malmö... :-("

Nu vet jag att det sitter folk och tror att jag angriper problemen nere i Malmö och givetvis så är jag inte sen att utnyttja detta tillfälle. Börjar de knorra i min logg så kommer jag att använda följande fraser och här ser ni innebörden i vad jag menar, OM det börjar spåra ut. Hehe!

"Mamlö har själv valt denna situation. = Man tog in Stenbeck."
"Ut med packet. = Kasta ut Stenbeck."
"Satsa på sina egna istället. = Ta in och upp juniorerna i A-laget."
"Man skäms för att vara skåning när man ser hur man hanterar problemen i Malmö. = Missskötslen av MIF."

Om man vill sätta en härlig knorr på det hela så kör man den gamla sloganen: "Haur due sitt Malmöe så haur due sitt varden!" ;-)

RSS 2.0