Våldtagen av sin doktor

Sitter och läser på aftonbladet.se hur en man blev våldtagen av en läkare i Stockholm. I texten kan man läsa att den våldtagne hade blivit förhörd med hjälp av tolk. Då undrar jag: Är det inte lite svårt att gå till doktorn om man inte fattar vad den vitrocksklädde mannen säger? Teckenspråk? Tja? Anta att den våldtagna mannen hade ont i arslet eller det bara kliade där. Doktorn förstår inte vad patienten säger utan ber honom peka var han har ont. Efter diverse feltolkningar och x-antal försök att hitta felet så får den lite homosexnyfikne läkaren signaler om att hans patient är lite kärlekskrank och gör det som killar som gillar killar gör. Patienten vrålar och läkaren tror att hans tillfällige älskare ger honom instruktioner när han skriker:
- Allah allah allah!
Då kanske han svarar lite bryskt:
- Hörru du! Jag vet inte hur många ni har hängandes/stående i ert land, men här har vi bara en. Alla? Fnys...

Tja man vet ju inte egentligen vad som hände där inne. Tänk om han haft en elak tolk med sig in till doktorn... Ojojoj så illa det kunde gått då. Han kanske hade fått hormonbehandling samt avlägsnande av sina manliga delar. Eller kanske det hade snott en njure av honom. Ja tänk själv om en tolk kommit med in i salen och sagt till dig som läkare.
- Jo nu är det så här att denna unga mannen vill donera sin njure till mig.
Sen ser du han vänder sig till patienten och han nickar ivrigt och vill bara bli av med en liktorn på tån. Ja du milde tid som det kan gå hos doktorn.

Detta leder mig in på detta faktum att jag har en vän som troligen sänder ut homosexuella signaler till tvisexuella personer i vita rockar. Det är nämligen så att han alltid får lägga sig på sidan och känna på ACO-glidslem (det heter faktiskt så) och lite rotande i röven. Har han halsfluss går de den vägen. Likadant om han har ont i magen. Jag personligen tror att han går till fel doktorer, men han vidhåller att halsen brukar bli bra efter några återbesök och att de spelar hans favoritlåt i väntrummet: YMCA...

Nu ska jag börja jobba...igen...

Blogg/groggväder råder i Skåne

Det absolut bästa man kan göra åt det väder som pinar en är A: Sitta inne framför datorn och blogga. B: Sätta sig i ett hörn och bäla i sig en hela whisky och bara njuta av fyllan och vädret. C: Ignorera det faktum att vi går in i en mörk, kall och kall årstid och konstatera att det är "Kronanväder"! Nu jävlar tittar rugglorna fram och fyndhörnan på köttmarknaden svämmar över av skillda, ensamstående, otrogna och väldigt fula kärringar. Sundspärlan är medicinen mot höstångest!

Jag tänkte passa på att kanske bli klar med mitt kök. Renoveringen har fortlöpt i två års tid nu och jag känner att man kanske skulle få tid över att sätta pricken över i:et nu. Men: Är man som jag, en något inkompetent inredningssnickare, så ska man ha duktigt folk omkring sig och bra folk är svårt att få tag i. Jag får hoppas att min far har tid nån helg. Han fixar allt!

Nu ska jag försöka mig på att laga en middag (till mig själv) och det blir en färsrätt. Kanske några biffar av någon form? Vem vet när kockfan är i farten.

Se upp för cyklister och mopedister utan ljus...

Det går framåt med "M"...

Regnet rann som vattenfallstårar ner över vindrutan och det var med lite mer nervösa ben jag träffade M idag. Hon hade lite synpunkter på mitt bloggande, men jag lugnade att det som händer mellan oss - stannar mellan oss. Jag är inte van med att ha dejter direkt efter jobb, men som situationen är så är det ett måste. Men det funkar än så länge. Dock är vi i den fasen att hon tycker att jag kanske skulle anstränga mig lite mer och jag mitt pucko borde fatta: Ju mer jag engagerar mig - ju mer får jag ut av våra träffar. Jag lovar att återkomma med lite mer detaljer framöver, men just nu är det locket på...


Livet som djurbarnsförälder

Får ofta kommentarer över hur jag uppfostrar min hund, Wilma, och hur "svag" och "för snäll" jag är mot henne. Jar tar ett exempel. Mat. Igår gick hon här hemma och var mätt i magen och åt inget som jag försökte truga i henne. Det var rostbiff, korv, skinka och allt vad man tänkas kan. Hon vägrade, tittade lite lamt på mig och gick och la sig. Jag blev orolig. "Hon är sjuk", var min första tanke. Telefonen ringde samtidigt och det var morsan. Jag sa som det var att Wilma inte ville äta, men morsan lugnade mig:
- Hon har ätit en och en halv tekaka med ost och en landgång.
- En landgång? svarade jag lite tveksamt.
- Ja hon var så hungrig att hon åt tomaten, gurkan och salladen också, sa morsan lite stolt.
Då var det problemet löst! När hon trots sin välfyllda mage låg där och såg ledsen ut så slog det mig: "Hon vill kanske bara gå ut i skogen", så jag fick ut henne i bilen och körde till Ekeby skog för en lång promenad. Väl där var det en pigg vovve som genast fick syn på en fridlyst albinofasan och satte tänderna i denna stackare.
 
image57
(Hon är så snabb att hon blir nästan osynlig)

Nåväl. Hemma hos oss så är Wilmas enkla buffé uppdukan vid sidan om kylskåpet (var annars?) och den består av följande: Nytt vatten i Ikeaskål. Torrfodermix av Frollic och Pedergri Pal (ej säker på stavning här och orkar inte gå ner för att kolla). Vissa säger att det är det dyraste (?) men för Wilma är det godaste så därför får hon det. När hon äter av detta får jag dåligt samvete och sätter mig i bilen och kör och köper "riktig" mat åt henne typ lever, hjärta, kycklingklubbor, grillad kyckling, minutbiff eller kanske korv. Men men. I nästa skål finns Pedegri Pal (likadant här med stavningen...) och deras blötfoder. Det är det klart dyraste på hyllan, men här är det ju smaken som bestämmer. Sedan har vi givetvis en skål med annat kött (idag är det Per i Vikens korv) och den skålen brukar vara väldigt uppskattad.

image58
(Så här ska det se ut om ni vill ha en lydig, snäll och glad hund)

Just nu står en gryta på spisen och puttar för fullt. Egentligen borde det vara till mig för jag har inte ätit mer än en banan och en kanelbulle idag. Inte bra alls... Jag måste bli bättre och skärpa mig nästa vecka annars blir det spöstraff hos min dietist... Men vad gör man? Morsan är i Göteborg och innan hon åkte så snackade hon om söndagsstek. Hur ska man kunna planera sina måltider då? *fnys* I alla fall... I grytan på spisen ligger följande: Bulljongtärning, salt, märgben och kycklingklubbor.

image59

image60

image61

Tyvärr hade jag inte några morötter (för smakens skull) hemma så man tager vad man haver: Wilmas leksak: Herr morötta! Se nedan:

image62

Ja ja... Ni märker att det inte är en dans på rosor att uppfostra en vakt/säkerhetshund. Dock vill jag bara säga att alla ansträngningar, uppoffringar och annat man gör för henne så är det lite mot vad man får tillbaka.


Sleeping my day away...

Jag har sovit mellan 12:00 och 17:30 idag. Fan! Jag får ju inget gjort på helgerna. Dock får jag ursäkta mig (fan vad jag ber om ursäkt) med min huvudvärk: Usch och isch: Blä! Tradigt!

Sitter och filar på lite idéer om hotshotsmaterial. Får inte bli för vågat. Inte för mesigt.

Mot skogen

Sitter och pluggar in lite kungar och annat som kan komma på tipspromenaden idag. Har en känsla att det kan gå bra idag. Ställde om klockorna innan jag la mig igår och är därför helt rätt i fas. Annars kan det ta flera veckor... Conny slår nog alla rekord: Han ändrade inte klockan på minst två år...

Ofrivillig bloggtorka råder...

Jag bloggar lite i vågor nu. Har haft ett ganska späckat schema och ibland får man prioritera bort saker som bloggning. Problemet är att jag får typ dåligt samvete när jag inte bloggar och då frågar jag mig: Varför? Det är ju inte så att man är tvingad till det, men det sitter väl i sedan man skrev mer aktivt på SvenskaFans och i lokaltidningen.

Annars har allt varit ganska grått med jobb idag - en lördag - igen. Det positiva är att jag blev klar med det jag skulle göra och det känns bra när man varit effektiv.

Pratade med J precis och hennes ex man och deras gemensamma barn har krockat med en älg. Man blir lite skakis när man hör sånt. En älg är ju en älg. "Nog för man knäppt en ren och älg, men en människa... Det är tamigfan inte klokt" "Den människan ljuger Bengtsson, det är förjävligt!" (dessa rader tillägnar jag Skrea Strand-gänget)

Sitter och lurar lite på en hotshotshistoria, men jag vet inte om jag har orken...

Hoppas HIF-svinen förlorar!

Jag hatar Helsingborgs IF. Ja verkligen! Önskar dem all otur och misslyckande i Uefa-cupen. Bara så ni vet.

Annars då? Jo jag ska slita hela kvällen och hoppas kunna sätta mig här igen vid 21:30 - i bästa fall...

Varning på byn: Patrulleringsdags - igen!

Inom kort får slöddret se upp i Ekeby då jag ska ut och patruller gator och torg i vår idylliska by. Kommer att operera lite "ånderkovver" ikväll och har fått ett par heta tips om både det ena och det andra. Ryktet går att det slarvas med cykelhjälmsanvändning bland de vuxna och jag ska minsann visa att jag är karl nog för "tvångsbekläda" huvuden på folk över 18 år. Detta är en hjärtefråga för mig och jag känner verkligen mitt kall. Huvudet kan man inte skydda nog för mycket, sa man när man hade tappat mig i stengolvet för tionde gången med en toppluva som skydd. Kolla på mig: Jag har inte tagit nån skada inte...

Inte omöjligt att jag medbringar ett anteckningsblock extra samt en "hemlig" ficklampa också. Tycker att det har blivit lite slappt på senaste tiden och folk har faktiskt hört av sig och vill se lite auktoitet på Ekebys trafikerade leder. Jag har hörsammat era böner...

Är fortfarande en modern man: Utnyttjar diskhoran maximalt

Just nu diskar jag. Fan vilken lycka det är med en riktig diskhora! Moralpredikningar undanbedes skarp och jag ska berätta varför. Det fanns en tid inte för så länge sedan då jag diskade i badkaret och när jag hade sambo så hände det ofta att vi fick ställa in disken i duschen. Det senare kan skyllas på renovering men det fanns diskho att tillgå om man bara bemödade sig att bära ut disken i tvättstugan. Jag gjorde det ett par gånger, men det tröttnade jag på eftersom det bara var jag som tog så friska initiativ. Nåväl: Jag har en nästkusin som är ännu värre än mig och denna historien är alldeles sann och den utspelade sig efter att han sålt sin lägenhet. Here goes:

A hade sålt sin etta till en kille och båda var nöjda med uppgörelsen. Killen som köpte lägenheten var invandrare och skulle bo i lägenheten med sin familj och han fick nog en tankeställare om hur vi beter oss som ungkarlar i Sverige. A får ett hysteriskt och aggressivt telefonsamtal några dagar efter att affären var klar:
- Halla halla? Vad har do gort idioten? Svarra! Halla halla, skreks det i A:s telefon.
- Ursäkta men vem är det och vad står på, frågade A lugnt!
- Vad du hålla på med? Spruta blod och foten fick skärvan i den. VA! VA! Varför do göra så? Svarra!
A fattade att det var killen han sålt lägenheten till och eftersom man vet vilket temprament invandrare kan ha så blev han givetvis lite rädd. Efter diverse förklaringar så fattade A vad som hade hänt!
- Aha! Nu fattar jag, sa A och fortsatte: Din fru har skurit sig i foten när hon skulle duscha? Då är det nog foten på ett champagneglas som sitter fast i avloppet. Jag tyckte väl att det var konstigt för alla glas var hela när jag skulle diska dem efter nyårsafton.
- Va menar do? Halla halla?
- Jo din fru har skurit sig på ett trasigt champagneglas i badkaret och i och med att duschen är precis ovanför avloppet så står man ju där när man duschar. Vilken tur jag har haft!
- Tor? Do! Min fro skriker och blodet är i hela baddrummen. Jag ska ge dig for tor, sa killen väldigt upphetsad.
- Ja jag kan bara be om ursäkt, men jag har inte satt dit det med flit. Det måste ha gått sönder när jag diskade, sa A.
- Va helvete koracs! Do diska i baddkaret? Idioten!
- Ja men jag hade ju sparat disken sedan nyårsafton och nu innan jag sålde lägenheten till dig var jag tvungen att diska upp och städa lite.
- Va do säga? Det är sommaren no och vi bott här i nästan inga dagar och du inte duschat sen nyårsafton? Ah vilken svingris do vara! Klick!

A hörde inte av killen igen, men det kunde ju gått jäkligt galet pga lite lathet. Det roliga var att killen inte fattade att A kanske kunde duscha på jobb, efter träningen eller hos sin flickvän...

Jaja... Nu ska min prostituerade Whirlpool få sig en jävla omgång så det stänker om det!

"Jag står på en flygplats, och väntar på känslan"

Sticker upp till Ängelholms flygplats nu för en snabbinventering av deras hangarhundar. Måste shapa upp deras besättning av byrackor så jag tar med min utställningshund Wilma. När jag väl är där kan jag ju ta med morsan hem då hon varit på tjänsteresa för dagen i 08-land.

Återkommer under kvällen!

Besök av de nyförälskade

Hade äran att få Conny och hans älskade Tina på besök. Det är när man ser par som dem man förstår att kärleken finns. Mellan dem pågår hela tiden ett kärleksspel med goda avsikter och man undrar ju hur ofta det delas ut "pris" i det förhållandet.

Fick det svart på vitt nu att Conny hyser stark oro för min hund för han gömde sig bakom sin Tina hela tiden. Det såg ganska gulligt ut måste jag säga. De skulle ha en myskväll och när jag försökte skoja att det var "lillelördag" så sa båda två samtidigt i kör:
- Hos oss är det lördag hela veckan minsann, sa de samtidigt som de möttes i en väldigt blöt och intensiv puss!

Ja herregud! Får väl ta och ringa den andra lovern, Pate, och höra hur det går med hans kolonilottsköp.

"På trappan stod en pundare" *JUST NU*

Satt och chattade med "J" när det plötsligt bankade på dörren och Wilma blev helt vansinnig. Jag gick fram till mitt sovrumsfönster och tittade ner och på trappan stod en livs levande pundare.
- Jag skulle hoppat av i Ekeby centrum, men vet inte var jag är. Kan du skjutsa mig till kyrkan?
Min första tanke var att ljuga och säga att jag hade druckit sprit, men ångrade mig och sa tvärt nej, vilket kändes bra. Men han gav sig inte.
- Jag har hundra spänn på mig och jag har så ont i mina fötter. Kan du inte köra mig?
Nu hörde jag hur Wilma höll på att riva nedanvåningen och fortsatte att neka honom. Till sist gick han, men jag ska erkänna: Hade jag inte haft "apan" där nere så hade jag väl suttit med en spruta i armen vid detta nu...

Helt seriöst: Jag har aldrig sett henne (Wilma) så vansinnig. Tror inte att jag hade gått in här om det inte var på vänlig visit.

Nu lägger jag mig! God natt!

Nej det är inte vegetariskt på menyn...Bara spytt

Jag hade nog redat ut att ta hand om ett spädbarn och jag känner mig nästan redo för att bli pappa. Varför jag tror det? Jo för jag har lärt mig att torka skit, piss och ta upp kräk med bara händerna. Visserligen är det efter en hund men det kan ju kvitta känns det som. Ta som idag när jag kom hem efter jobb: En stor äcklig, men fast och fin, spya ligger tjusigt upplagd på en trasmatta i mitt TV-rum. Det var bara att spola ner skiten i toalettstolen och kasta mattan i tvätten. Har märkt att jag slutat reagera med kräkreflex när det är kiss, bajs och kräk och det är väl en bra bit på vägen. I alla fall: Under skogspromenaden idag så käkade Wilma enorma mängder med gräs, men hon spydde inte under tiden vi var ute. Men när vi kom hem och jag stod i köket och lagade mat så hörde jag några "ulkande" ljud och går in och kollar vad som står på. Det var en riktig portion hon fått upp på mattan och när jag såg den så kom jag och tänka på kommunistiska samfund och proggmusik. Kolla på denna vegetariska röran Wilma gjort iordning...

image54

Jag la upp "portionen" som man hade fått "fish and chips" i England. Mest för att fresta er... Ska ni beställa den heter den: "Spytt-i-gräs"...Notering: Kolla gallan!

BTW: Nedan är min moussaka (taskig tajming var ordet...):

image55

Recepten på båda "rätterna" finns att få...Bara mejla...


Huliganer? Vad är nöjet?

Våldet! Kicken! Kärleken till laget! "Vi känslan"! Eh... Something is missing... Hur kan man som vuxen ta på sig armbindel och gå ut på en åker för att slåss för kicken? Eller: Varför inte slå en järnring runt dem och låta dem slåss tills en är kvar. Tvinga dem att slåss internt! Jag är inte för polisstater, men jag tycker att man borde ge polisen fria händer att ta tag i huliganproblemet. Man kan inte bortse från att det är ett gigantiskt problem som kostar samhället en massa pengar och fördärvar en massa unga människor. Många faller nog för grupptrycket när de triggas av varandra. Andra är bara så dumma. Det finns två sätt att ta itu med problemet:
1. Låt dem slåss.
2. Låt dem sitta inlåsta ett bra tag och behandlingen av dem ska vara oöm.

Men men... Jag tittade på Aktuellt igår och mansforskaren hade rätt i mycket det han sa: Det är rädslan för kvinnorna som gör att män slåss.

Jag vill gifta mig med Linda Carlssons röst (Miss Li)

Har Miss Li i bakgrunden när jag jobbar och den tjejen her en makalös röst. Hennes insats på Winnerbäcks senaste skiva är grym och hennes soloskivor gör en så underbart glad. Trots att texterna kan kännas lite vemodiga och direkt destruktiva så fylls man med energi av hennes röst. Den är fylld av glädje för musiken och det är lite som Håkan Hellström över henne. Ni som inte har upptäckt henne: Gör det!

Tisdagsstress och fullkornslis..eller RIS

Sitter och känner mig som en speedad käppkines på min lunchrast. Anledningen: Jag har haft en väldigt späckad förmiddag, men jag tycker att jag har gjort mig förtjänt av min lön och gärna en rejäl löneökning också. Trots att uppgifterna kommer som Pete Samprasservar så returnerar jag dem elegant och dödande direkt. Men: Det svåra är när det står tolv klonade apmänniskor och slår kickserve på kickserve för jag har ju dock bara ett rack... Men men... Jag ska nog hinna med.

Käkade precis en portion kasslergryta och fullkornslis (ris) och jag känner hur mina ögon drar sig uppåt tinningen. Det är faktiskt riktigt bra för en att käka på regelbundna tider och på två veckor har jag tappat 2,6 kg. Inte så jäkla mycket, men ändå tillräckligt för att jag ska bibehålla min motivation för min viktreducering. Fibrer i alla dess former trycker jag i mig, men igår svek jag för trycket och köpte en godiselefant. Får piska mig själv ikväll med ris (inte lis) som straff...

Nu tar jag och håller natt...

Det har varit en jobbig och hård dag idag. Jag har inte varit så social av mig och har inte haft tid för andra än mig själv och Wilma. Jag är kanske lite folkaskygg ibland, men vissa dagar är man inte så bra sällskap...

Hoppas ni har fått lite att läsa nu och jag ska försöka att blogga mer frekvent nu...

ZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Att göra bort sig: Ang garderobproblem i Holland

Jag måste bjuda på en händelse där jag framstod som en idiot (som det skulle vara unikt?) i plattlandet Holland. Vi var på träningsläger i Oosterwolde och jag hade blivit utsedd av vår tränare till ordningsman för gruppen. Jag skulle fixa praktiska grejer och en kille hade fått problem med sin toalett. Det gick inte att spola för det fanns inget vatten i klosetten. Jag med min inte allt för perfekta engelska gick ner till receptionen för att förklara problemet. Dessvärre förr mig hade de möte då och hela hotellet satt där. Lite självsäkert öppnade jag klyckan, som den rörmockaren jag faktiskt har varit anställd som, och here goes:
- Hello! We have a little problem at room 452 (kommer inte ihåg exakt).
- Yes? But what´s the problem.
- Well...There is no water in the closet.
- Ok?
- Ok? It´s not ok! My friend must shit but he got no water in the closet.
- But he´s not take a shit in the closet i´ll hope!
- Of course not! He has alreadt don it in the chair. På there is no water in the closet!
. There should NOT be water in the closet. It´s ok here in Holland!

Här började det gå upp ett ljus för mig att jag var fel ute...
Tjejen jag pratade med löste mitt problem genom att friska upp mitt glosförråd:
- Oh, I'll see! You cant flush the toilet?
- Eh... Something like that yes...

Jag hörde bara en bräkig förklaring på flamländska och ett skyhögt gapflabb i rummet där de höll mötet. Jag ville inte gärna hämta och lämna vår nyckel resten av den resan...

Men: Jag gav igen på en kille genom att skita utan att spola (känner ni igen det?) och toaletterna i Holland är inte som våra utan man skiter på en hylla och det är ganska äckligt. Jag skruvade av lampan och bad en "teknisk" kille titta närmare på vår dassa stol. I och med "hyllan" så låg där en ordentlig hög och han var väl ca tjugo cm ovanför "lasset". Då skruvade jag i lampan och tände!
Vilket jävla skrik och ulkande det blev!

Så roar vi killar oss på träningsläger...

Men jag ska inte slippa undan skammen: Det var jag som fick receptionisten att tro att vi i Sverige sket inne i garderoben och när det inte fanns vatten i garderoben så gick vi ut och sket i första bästa stol...

Hotshotsämne: "Din svärfar gömmer sig i garderoben, men är inte bög"

Jag och min vän Conny har lite sjuka grejer för oss, ibland, och den här historien utspelar sig på en fest i en nerlagd ICA-affär. Min dåvarande tjej hade en vänninna som hittat en kille som bodde uppe i Ängelholm. Den här killen hade inte träffat sin något excentriska svärfar nångång och skulle tillbringa natten med hans dotter i svärfaderns hus. Jag och Conny hade en genialisk plan där vi skulle skrämma upp killen ordentligt och det visade sig att han var förberedd, ja på att hans svärfar var "lite" udda. Detta gynnade vår plan och vi skred till verket.

Vi slog i den här killen att hans svärfar hade en udda ovana att få lite brytningar och då gick han in och satte sig i en garderob. Väl där inne satt han med en trattliknande mössa nerdragen över ögonen och rabblade nån ramsa. För att "väcka" honom ur detta tillstånd så var man tvungen att dra upp mössan, slå honom på hjässan lite lätt och säga RASTAPOUPOLOS" fem gånger. Då skulle gubben resa sig upp och gå ut som ingenting hade hänt. Visst: Jag och Conny var inte nyktra, men vi blev det omgående av killens svar:
- Killar! Tack så mycket för att ni berättar detta för mig. Min tjej har berättat att hennes pappa är knepig och är helskum så detta kom inte som en chock för mig.
Jag och Conny blev helt ställda och nästan stumma. Killen fortsatte att tacka oss för att vi inte hycklade över att hans svärfar var knäpp och vi fann en vän för kvällen.

För att sy ihop denna historia så kan jag avslöja att killen och tjejen flyttade tillsammans, men det höll bara något år. Värre gick det för svärfadern: Han är död nu. Det slog runt totalt i huvudet på honom och han gick runt till grannarna för att mäta deras träd. Han var fast övertygad att när utomjordingarna kom så skulle de landa i det högsta trädet. Han hade det träd som var högst...

En annan gång hade han med sig sina döttrar när de skulle handla och väl i affären presenterade han dem lite käckt så här:
- Det här är mina horor till döttrar!

En gång kom jag och en polare körandes förbi den här mannens hus och fick se en udda syn. Han hade bäddad på yttertrappan och hade en kaffekanna och en flaska brännvin sidan om sig. Vi trodde inte att vi såg rätt så vi fick köra dit en gång till för att titta. Jo då! Gubbfan låg helt enkelt och söp på trappan. Nästa dag körde vi dit igen och det var likadant: Trappan, kaffe och brännvin.

Ja ja. Gubben är död nu och det var ett tragiskt människoöde. Han var mäklare och tillhörde toppen, men i och med kraschen i början på 90-talet så blev det för "bra" för honom.

Utan pengar på kortet

Var hemma på förmiddagen idag eftersom jag haft migrän i nästan ett helt dygn. Bestämde mig ändå för att köra till jobb, men jag var tvungen att käka innan. Kommer ner i köket och hittar inget ätbart. Fick köra till affären för att inhandla proviant och här ska jag erkänna min lathet: Jag chansade på att jag skulle ha pengar på mitt kort. Orkade inte starta datorn och kolla om jag behövde flytta över lite stålar och det misstaget fick jag lida för - big time! Står i kön och lyckade ju få KK. "Köp medges ej" Fan! Det går ALDRIG att prata bort om man får det meddelandet - aldrig! Tur i oturen så hade jag 150:- i cash och på displayen stod det 178:-. Drog ett djupt andetag och:
- Vi gör så här: Ta dessa och så tar vi resten på kortet, sa jag och kände hur alla tittade, eller stirrade, på mig.
Tiden det tog innan "Köp godkänt" dök upp kändes som två år. Dock spelar det mindre roll egentligen när KK står i kassan för hon vet inte om det är sommar eller vinter, men det är ju pinsamt när det finns folk med IQ längre bak i kön.

Vad lärde jag mig av detta? Här ska jag egentligen skriva att jag ska kolla mina saldo som min kusin. Han har sparat alla uttagslappar minuten spottat ut sedan han fick sitt första minuten. Men: Jag lär mig aldrig och får stå som Tiffany i HippHipp och hoppas och skrika: YES!, när det finns pengar på kortet...

Snacka om koskräck

Tog en ordentlig skogspromenad med Wilma idag när jag kom hem efter min after work-dejt. Skönt att rensa skallen med frisk luft och underbar natur. Gick nästan till Billesholm och hem igen och Wilma njöt, ja tills hon stod öga mot öga med en råmande ko:

image49


Fylld av ilska reste hon ragg och morrade. Ett tag var jag säker på att vi skulle få släpa med koskrället hem, men sedan tvärvände humöret och attackivern när hela jävla Bergottfabriken kom till udsättning och Wilma insisterade på att bli kopplad... Nåja... Man kan inte vara på topp alltid.

Värre var det innan idag då min mor ringde mig på jobb, med andan i halsen. Jag visste att hon skulle ut och gå med Wilma så jag var livrädd att det hade hänt något. Visst hade det hänt något...
- Pust...Du det var väldigt nära att du fått fasan till middag idag. Wilma sprang in bland slyn och väl där hittade hon en fasan som låg och sov under ett träd (hur visste morsan det?). Det var hjärtskärande Björn, jag lovar hjärtskärande som den stackars fasanen skrek.
- Jo men vad hände? Har hon fått tag i den?
- Nä men den sitter uppe i en gran och skriker av dödsångest och Wilma sitter neranför och väntar på att den ska hoppa ner. Det ser nästan ut som hon tänker: "Vad gör du där uppe? Kom ner istället".

Jag höll på att dö av skratt för jag kunde se det framför mig: Morsan stod och kallade (skällde på Wilma samtidigt som hon inte kunde hålla sig för skratt) och den lilla fasanen skrek för sitt liv. Wilma tyckte att hon var duktig och "passade" påfågelkusinen (tja den är fin att glo på och ska ner i "grydan" som Krille säger...) genom att vara stenfokuserad så den inte hoppade ner. I alla fall: Det blev inget fjäderfä till middag idag, men dock kasslergryta med fullkornsris. Gott!

Tillbaka till vår lilla "runda" och att gå med en höglöpande tik (nu höglöper hon...! Tro mig!) är som att vara med Pate på Le Cardinal: Det är bara det motsatta (även egna om de är rödhåriga och har slips...) som gäller. Hon har ett särskilt knep hon tar till när hon stöter på en hanhund och det är följande: Hon pussar dem på nosen och gör en 360 gradare så hanen får hela hennes svullna underliv mitt framför nosen. Gud vad "fnorreda" dom blir. Jag har ett visst sjå att hålla rätt på henne och nu fattar jag varför jag inte ska ha en tonårsdotter. Huga!

Avslutar med en grymt fin bild. Håll till godo!

image50

Snabbdejt med M idag

Fick stressa för att hinna med dejten med M idag. Gjorde klart för henne att det inte kunde bli fråga om några djupare samtal utan vi fick göra det som göra skulle. Måste säga att det var med ett leende på läpparna jag körde mot "byn" igen. Det var länge sedan jag kände mig så här glad och pigg. Har t o m fått tacka nej till dejter, videokvällar, TV-kvällar och andra träffar med det motsatta könet. Fan! Det finns kanske hopp för mig med? Kanske jag slipper dö ensam? Men men... Har en ny dejt med M inplanerad och jag måste säga att det är med typ inplanerade möten, ja eller vad vi ska kalla det, känns lagom syndigt och motiverande...

Inatt ville jag dö - på riktigt!

Var ute och struttade i Mölledammarna (utan fusk) och kom hem med världens migrän. Har precis kommit till jobb idag efter en natt där jag önskade mig ur livet. Så ont gör det! Jag grät, spydde och hade ont ont ont... Lena Ph hade INTE kunnat sjunga det bättre...

Där har ni anledningen till att mitt bloggande aldrig kom igång som det skulle...

Skogspromenad med fusk väntar

Nu ska jag ta mig till Mölledammarna där det fuskas i Tipspromenaden... Sen blir det en "road-tripp"... Vi hörs...

Jag är IT-smart...

Nu! Ja nu, har jag fått igång min dator igen så nu kan jag blogga. Ikväll ska vi dock mysa i soffan innan jag går på mitt pass.

Har haft besök av Conny och hans fru, Tina, här idag. Conny var livrädd för Wilma och jag fick låsa in henne i buren jag beställt av Cirkus Scott.

Återkommer lite senare...

"Ljuven är hämnd": Väckning av en sömntuta...

Ringde Pate och han svarade inte. Ringde igen och igen. Går efter T-rex motto: Den jävlen ska upp...Till sist svarade han:
- Jag har jobbat natt och fattar du inte att det är därför jag inte svarar. Jag var inte hemma förrän 04:00. Du är ju helt jävla dum i huvudet!

Eh? Hur var det när det ringdes till mig mitt i nätterna och jag skulle upp och jobba 06:00? Mer än en gång? Jodå! Nu fick han ju sova i nästan åtta (8) timmar...

Men jag säger som Gazzi sa:
- Ljuven är hämnd!

Bloggstopp pga datahaveri

Min bloggning har stannat upp, helt ofrivilligt, pga att min dator inte längre vill. Har dock en klar förhoppning att jag kan skriva lite ikväll. Kanske ska erkännas att jag själv bär lite skuld till detta: Jag möblerar om och har därför, eh...*hrm* klabbat till det lite... Cobra Cai har också fått vara utan mina insatser...

Men ikväll är jag redo för en STOR patrulleringsrunda...

Grillparty

Har haft väldigt dålig tid med bloggandet. Nu kommer min syster hit och Gud nåde mig om hon inte får uppmärksamhet...

Klipper vi Nordirland eller?

Tänkte se matchen idag och tror det kan låsa sig ordentligt på Råsunda för Sverige. Kan ge er ett hett tips: 2-1.

"Att göra bort sig": Miss i telefonen...

Jag skulle ringa "A" när jag kom hem idag och slog hennes nummer på min mobiltelefon. En man svarar bryskt:
- Hallå - vad fan vill du!
Jag blev helt ställd för hon ska ju inte ha någon kille (enligt henne själv) och blev osäker och nervös. Det tog ett tag innan jag stammade fram:
- Eh...Detta  eh eh um hum hm är eh jo Björn. Eh ehehehehe är "A" där?
Ett aggressivt svar kom reptilsnabbt:
- Har du "slatt houdet (slagit huvudet på skånska)?
Jag var helt jävla ställd och försökte säga något snabbt och salt, men det sket sig. Till sist så hörde jag vem det var: Min chef. Jag blev ännu mer ställd och började ana oråd och tänkte:
- Det är ju fan att man ska bli brädad av chefen! Jävla gubbsjuka kåtbock!
Men: Jag hade ju slagit helt fel nummer...

Detta var väldigt pinsamt och jag har redan ångest över att gå till jobb imorgon.

Att vakna på morgonen är som att dö lite

Kom för sent till jobb - idag igen - och det är mer en regel än ett undantag när det gäller mig. Dock är det på det viset att jag hade migrän inatt/imorse och tog till lite starka tabletter för att kunna gå till jobb. Men jag läste att det inte är mig det är fel på utan att det är vetenskapligt bevisat att vi inte har samma dygnsrytm som vi hade förr i det gamla "bonde-Sverige". Jag köper detta faktum/påstående rakt av och erkänner: Jag är trött på morgnarna, men jag är inte lat för det.


Min chef vet t ex att jag kan vara bekväm av mig och försöker allt han kan att jaga på mig när jag är för dålig med att komma i tid, men han skäller ju inte ut mig. Det är bara för mig att bli bättre på att vakna, men det är som sagt svårt när man hade behövt sova lite till på morgnarna. Men jag håller ingen extra rast och har inget emot att jobba in tid som jag är skyldig företaget på mina raster eller efter arbetstid. Det är ju lite ge och ta.


Summa av en seg dag, stesolid och flygrädsla

Började med att min mor stod i köket 06:35 imorse (nej jag bor faktiskt själv) för hon hade glömt något här igår när hon tittade till Wilma.
- Bjööööööörrrrn. Bjöööööööööööööööörn. Bjöööööööööööööööööööööööörn! É du inte uppe? Har Wilma inte varit ute och kissat än?
Alltså: Jag är väldigt glad för min mor och att jag har en så snäll mor som hjälper mig i mitt ungkarlsliv med praktiska grejer jag inte fattar (riktigt så jävligt är det inte...) och tar hand om Wilma när jag jobbar. Men: Blodet fryser till is och det är hemskt att höra att man inte har kommit upp och inte gjort det eller det - än. Missförstå inte detta nu för jag är tacksam över att något kan få upp mig. Jag vaknar inte av 7 st alarmsignaler. SJU! Tre alarm på min egen mobil, tre på jobbets mobil och sedan väckarklockan. Dock är det en mardröm att vakna så panikartat.

En stark bidragande orsak till att jag inte vaknade kan vara att jag inte somnade förrän vid fyratiden på morgonen. När jag kom hem från jobb igår hade jag ont i nacken och det kändes precis som jag stod öga mot öga med ett migränanfall. Jag tog en ny sorts medicin och vips hade jag somnat i soffan. Det visade sig att det var avslappnande i tabletterna och jag inte pallade att stå emot John Blunds eviga skyfflande av sömngrus mot mina ögon. Det där med piller kan vara lite små trevligt eller grymt obehagligt.

Obehagligt var det när jag och en f.d. flickvän reste till Rhodos och jag fick stesolid mot min flygrädsla (detta med flygrädsla ska jag gå djupare in på - var så säkra..). Jag var skräckslagen och natten innan kunde jag inte sova alls. Svetten rann och ångesten steg i kroppen för varje minut närmare Grekland jag kom. Jag tog ordinerad dos och var ändå skiträdd hela resan ner. Inte kände jag mig trött när hela kroppen var fylld med adrenalin och det är kusligt hur man kan lura kroppen med ett narkotikaklassat preparat i kroppen. Alltså: Jag var fullproppad med lugnande medel OCH adrenalin!

Vi fick vårt rum och klockan var ca 12:00. 21:00 vaknade jag och hade ingen aning om nåt. Mitt ex hade handlat och hunnit se lite av samhället under min lilla tupplur. Jag var ju helt säker på att jag hade koll på allt trots jag sovit som en nackad höna. Inte hade jag reagerat på stesolid. Bah! Vilket jävla hyckleri med lugnande! Jag hade ju varit rädd och haft örnkoll. Eller hade jag haft det? Nja... Vi satt på en restaurang inne i Rhodos stad och det kom fram ett par och pratade med min f.d.. Jag satt mest och log, nickade och gubben sa någonting till mig och jag svarade artigt rakt ut i luften. När de hade gått så utbrast jag:
- Du känner ju folk överallt! Vi är i Grekland och du bli antastad...haha...skrattade jag och fortsatte:
- Det är ju klart: Alla känner Apan eller vad det nu man säger, skrattade jag gott, men fick kväva allt skratt ganska snart när hon kallt berättade hur det låg till:
- Du! Det var ju dina kompisar! Det var ju det paret du satt och pratade med hela resan ner, ja när du inte blundade och trodde du skulle dö. Här får jag sitta och vara trevlig och du sitter som en idiot och är lika klok...

Jag höll mig ganska passiv resten av kvällen och kollade så jag inte hade ärr på kroppen efter kirurgiska ingrepp. Nån kunde ju ha opererat ut alla mina organ och sålt dem. Så jävla väck jag hade varit hela den dagen. Kanske man tagit en bit av min hjärna för så osammanhängande jag skriver just nu...hahaPatrulleringen av Ekebys gator gick bra och jag blev dyngsur. Men vårt motto i Cobra Cai är ju:
"Det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder"

Ha en skön natt!

Ps. Detta inlägget ÄR väldigt rörigt, men jag hoppas ni kan läsa det utan stesolid!

Patrullering av Ekebys gator: SNART!

Har börjat ladda upp för kvällens patrulleringsrunda och buset är härmed förvarnat. Idag lägger jag inga fingrar emellan och det kan även bli fråga om rena konfronteringar. Wilma har fått ett underarmsben från en predikant från Jehovas Vittne (se bilden nedan) för att stilla sin aggressivitet inför "rundan". Ska bara ringa in till Cobra Cai´s malaj, Pate Engblom, för att kolla av om det har kommit in några tips eller rena anmälningar...

Ja ja i alla fall: Ser ni en idiot som ser ut som en apelsinfärgad julgran så vet ni vem som är ute på turné...

image44

Ut med reflexerna, in med buset och på med belysningen...


Rättvisa kan skipas i ett kalt och kallt duschrum

Stureplansprofilerna fick 4 år på kåken. 4 år? Vad är detta för samhälle? Hoppas att någon kör upp stora, hårda och kantiga saker i deras vidriga rövar! Inte för det hjälper tjejen, men det hade varit gött om nån skrivit på anslagstavlan på anstalten: Vad är en fjärrkontroll mot skivstång...PÅ BREDDEN!

Låt dem sedan stå nakna i "stocken" på Stureplan i vinter för beskådning!

Utmärkelse till Björn Jeppsson

Fick idag ett fint pris av en leverantör till oss och egentligen är det väl bestickning när man får en pokal, men det får jag väl försöka ta upp i deklarationen nästa år. I alla fall så hade "lill-Åke", "låtsas-Åke" och "Åke-Light" låtit moralen styra och fixat ett pris och upprättelse efter justitiemordet eller bara rent ut sagt: Fusket! Trots att min chef försökt stöta glorian på sned så vet alla vem som är segraren: Björn Jeppsson.
  
image43

Problemet är att jag inte vet eller kommer ihåg vad det var vi tävlade om, men det tiger vi om...

kent: En klar besvikelse - än så länge

Har lyssnat på "Tillbaka till samtiden" och om det inte låter bättre om ett par lyssningar så är detta deras klart sämsta skiva någonsin. Synthattackerna hugger mig i bröstet och det är väl bara Columbus som håller hög klass, ja kentklass.

Jag trodde man var på rätt spår när man gjorde DOJD (Du & Jag Döden) för det var typ hits rakt igenom. Och: Nej! Jag syftar inte på Vapen & Ammunition. Efter Harris avhopp (eller blev han kickad?) så pekar det inte åt rätt håll, men det är att ta i och skylla denna svaga platta på en avpoleterad kompgitarrist. Nej det är Jocke Berg som är kent och han visar ju klass i vissa låtar, Jocke Berg-klass, och det är han som ska stå till svars.

Men: Ge mig en vecka till så kan ni nog få en mer rättvis bedömning av plattan.

En trött Björn tog en power nap

Var jättetrött innan idag och bäddade lite fint på golvet på lunchen:

image42

Blir lite mer bloggande när jag kommer hem...Känns som en episod av "Hotshotslistan" ligger bra till idag...

Ang. pannlampan...

...så måste jag erkänna att mitt ex (kanske därför jag varit singel ett bra tag...?) vägrade gå ut med mig och Morris (som levde då. Bild nedan, ja på Morris då...) när jag tog den på mig. Även min syster har "klagat" över mitt val av huvudbonad. Men den ÄR väldigt praktisk den där pannlampan. Morris som var en hårig pudel och med en väldigt knepig mage hade ofta skit hängande i bakhaserna när man kom in efter promenaderna och då var det bara att ta in honom i duschen. Dock är belysningen i mitt badrum inte tillfredställande vid rövtvagning av små hundar så då var det bara att ta på pannlampan och tjoff: Två händer fria och en upplyst pudelrumpa! Riktigt smart och smidigt.

image40

image41

Nyfikna i en gigantisk dumstrut

Har blivit lyckönskad flera gånger idag över att jag varit på "dejt" efter jobb idag. Det gillar jag att folk är måna om mig och intresserar sig för hur det funkar socialt för mig. Jag som är mer öppen än drinkhoror i allmänhet måste dock knipa igen och få vara lite mystisk - för en gång skull. Jag har fått sms, telefonsamtal, msn-mess och även ett mejl om vem, var, hur och varför. Men, som sagt: Jag gör som Britney Spears gjorde tills hon var 8 år: Håller på mig! Det ni...

Utan tarmsköljning: Minus två kilo...(2 kg)

För exakt en vecka sedan startade jag upp eller om mitt liv igen och då var det bäst att tänka på hjärtat med hjärnan. Jag har ett problem: Jag är inte tillräckligt lång för min vikt och därför har jag börjat hos en professionell dietist som jag gått hos innan. Den gången gick jag ner 40 kg (jo det är faktiskt sant) på ett år och 2 dagar och denna dietist är helgrym.

Nej: Jag utsätts inte för tarmsköljning. Inte heller svält. Tar inte amfetamin. Det jag gör är att jag rör mig samt inte åker på "rullsafari" (när man åker och köper kebabrullar, gärna i limo eller taxi...) med "T-rex". Jag har satt upp ett inre mål och är fokuserad och taggad. Jag har Reductil (receptbelagt bantningspiller) till mitt förfogande, men jag väntar lite med dem. Därför: Jo därför, ska jag ta ut min hund och gå en lång runda nu. Hon måste få fälla något byte för att ta igen allt blod som kommer från hennes bakdel pga löpet och jag har "spottat" en galt hon kan få sätta tänderna i... Själv hade jag uppskattat ha en "sugga" vid min sida när jag spatserar med mina pannlampor, reflexvästar, varningsjacka och ficklampor i högsta hugg...

Se upp "buset" i Ekeby för nu gör jag och Wilma kvällen lite lugnare!

After-workdejten med "M": En framgång!

Stressade till min dejt efter jobbet idag och hade väl inte trott att det skulle gå bra som det verkligen gick... Vi pratate om än det ena och mer om det andra och jag var hur jäkla lycklig som helst när jag rättade till kläderna och for hem. Jag har haft ett leende på läpparna sedan dess...


Livrädd inför mötet med "M"

Efter feberveckan och halsonthelgen fick man ta sig upp från sängen och släpa sig till jobb imorse. Det var faktiskt riktigt skönt att vara här istället för att sitta hemma i tvådygnsunderkläder och bara må skit. Dock så grumlar sig min lilla arbetslycka något i och med min ångest inför dejten med "M" direkt efter jobb. Visst har jag träffat henne förrut och hon är helt fantastisk på alla de sätt, men jag upplever det som jag inte når upp till mina högt ställda förväntningar. Men men: Det är ju mig det är fel på och ingen annan. Tog en löppasta á la Wilma, ja ni vet min hund som höglöper just nu, och det var helt ok att fylla "bugen" med. Hoppas bara att "M" inte kollar här, och nu:

image26

Höll (håller) lunchrast inne på mitt kontor idag och då kan det verka lite osocialt:Nu ska ni få lite "madaro" och jag ska snart börja jobba igen...


Behöver hjälp! Äckelungeproblem...

Tänk er följande: En tjej/kille visar upp ett kort på sitt barn och säger/skriver till dig:
- Visst är detta bland det sötaste du sett. Visst är det så?

Du själv undrar om det skett någon förväxling mellan ett människobarn och en avkomma från en korsning mellan en tumörsvulstig åsna och en helt vanskapt apa. Jag vet: Detta var inte snällt skrivet, men det var bara för att ni ska förstå att ungen inte var en syn för gudarna eller nån djävul alls. Men: Du tycker att tjejen/killen är väldigt söt och attraktiv och tänker att man har ju låst in barn i mörka garderober förr så det är värt ett försök, men så kommer följdfrågan:

- Är hon/han inte lik mig? Mamma/pappa upp idagen!

Om ni inte får underliga tankar och direkt avsmak för denna människa så är ni inte som jag. Vad tycker ni att man ska svara/skriva? Håller sanningen eller hjälper det att ljuga?

Nu ska jag käka söndagspytt...Sug på den ni...

Förr spydde jag alltid av bakfylla om söndagarna, men nu är det annorlunda: Jag ska nämnligen äta pyttipanna med stekt ägg och rödbetor. Ja Wilma också såklart. Tänkte därför lämna in för ett tag så de stackarna som tittar in här slipper bli stressade av alla mina inlägg. Känner mig kreativ idag, men nu säger "apan" stopp: Hon vill ha sällskap och middag - lagad middag! Blir nog till att se Die Hard idag istället...

Kram på er!

Kvällens bilder: "Det är vackert, ibland"

Trots idioterna som jag skrev om i förra inlägget så finns det en hel del att se när man befinner sig utomhus. Kolla på dessa foton:

image23

image24

image25

Tja? Vad säger man?

Död åt pisshjärnorna

Vid upprepande tillfällen har jag önskat livet av idioterna som tror att skogen är en bra avstjälpningsplats för kylskåp, krossade fönsterrutor och allt jävla skit ni kan tänka er. Om det hade varit typ gräs, grenar, löv eller annat trädgårdsavfall så hade jag inte sagt något för det fixar ju sig själv. Nu är det så att trots min lilla skadade hjärna så fattar jag att det inte är så kul för t ex min hund att få glassplitter i tassarna. Tyvärr gör inte alla idioter det. Om jag inte misstar mig så har jag sett kylen som ligger slängd i Ekeby Skog på en pizzeria i kommunen och det förvånar mig föga att just det är från det "renoveringsobjektet" freonbomben kommer. Jag tror t o m att det var som så att den "restaurangen" fick stänga pga att hälsomyndigheterna gav lite anmärkningar. Ja det var bara råttor som sprang på köksbänkarna... Nu kan det ju vara så att just detta kylskåp blivit sålt innan, men den chansen är lika stor som att bli serverad något ätbart på den aktuella restaurangen... Det övriga bygg/rivningsmaterialet kan ju komma från "renoveringen"...*hrm*

image19

image20

image21

image22

Ni ser själva: Vilka jävla idioter... Synd inte man kunnat släppa Wilma på dem...


Facebook utan ansiktskontroll?

Nu är jag också med i den där ansiktsboken alla har. Jag satt och bet ner mina naglar tills knogarna sa stopp för jag trodde det rådde ansiktskontroll för att få vara med. Men icke - alltså nada ficklampa i ansiktet - och jag bara fick vara med så där! Coolt, än så länge. Än så länge för jag är rädd att man kommer att kasta ut mig därifrån. Men det är klart: Man kan ju alltid ha mig som avskräckande exempel...

Häck väck överskattad Beck

Såg Beckfilmen "I Guds namn" och hade fått höra av min kriminella vän att den skulle vara "den bästa Beckfilmen någonsin". Tyvärr blev jag lite besviken och hade jag fått välja mellan Beck eller Wallander (med Krister Henriksson) så hade jag valt Wallander. Tyvärr så blir det lite svårt att starta om med "Wallander" då varken Rapace eller Sällström kan medverka mer...

Men varför gnälla? Den får i alla fall två kebabrullar av fem möjliga.


Bedrägeri i Tipspromenaden och otur i Trimbingon...

Har blivit ställd mot väggen av en kamrat som frågat om det "slatt runt" (fått frispel i hjärnan) i och med att jag gillar att fota ute i naturen. Jag vet inte vad jag ska svara på det egentligen. Idag ligger han säkerligen jättebakis och jag har trots min förkylning släpat mig runt tips/bingopromenaden i Mölledammarna. Undrar vem som mår bäst? Sen att han kanske fått ut mycket mer av natten än jag får man bara gratulera honom till. Sen kan jag säga med gott samvete att när jag var 24-25 år så var det inte många bakissöndagar som bommades - om man säger så - och då hade han tillbringat kvällen före dagen efter med popcorn och TV-mys med mor och far. Kanske har jag gått och blivit lite "pensio" i sätt och tanke? Kanske är det bara tidens gång? Vem vet...?

image15

Vilka dåliga nummer! Ingen vinst idag inte!

image16

Solklar 2:a! Dock var min mor missnöjd med min insats eftersom mina tre "expertsvar" var direkt orsak till att det inte blev några priser i tipspromenaden. Kan dock säga att det fuskades ordentligt i skogen idag. Såg en äldre kvinna ha laptop uppkopplad samt en ren sambandscentral med mobiltelefoner där man kunde "köpa" TRE RÄTTA SVAR. Själv har jag en svag misstanke att morsan fick hjälp med en fråga över mobiltelefonen...

image17

Vem kan påstå att detta inte är vackert? Det ÄR faktiskt skönt att komma ut i skog och natur och tack vare Wilma så får man en anledning att bruka allemansrätten.
Förklaring: Allemansrätten är INTE fri tillgång till socialbidrag eller missbruk av det svenska välfärdssystemet.

image18
Casper!

Måste bara lägga ut en bild på en riktigt söt och häftig hund som stöter ordentligt på Wilma. De är ganska bra kompisar TROTS Wilma ger honom ordentliga käftsmällar med sina gigantiska "spättor". När Morris (min mors Pudel) levde så högg denna Casper alltid efter honom och hade det inte varit för att jag har en knivskarp disciplin på hundarna i min omgivning så hade Casper troligen varit hos Morris nu...

Nu då? Jo jag ska sätta mig på ryggen i soffan och kolla på Beck (som min mor "råkade" avslöja att någon "hon" dör...kul) och sedan är det inte omöjligt att jag tar ett tag och röjer lite här hemma...

Ha det så bra - så länge...

Skogskåta efter en powerbreakfast

Jag ansträngde mig lite extra och gjorde en ordentlig frukost som min dietist hade gillat att jag ätit. Om man bortser från majonäsen, kaviaren och allt socker...

image12

Dock kastade jag bananen och skinkmackan...

Men Wilma skulle ju också ha frukost:

image14

Två grovbrödmackor med ost och skinka. Det lär behövas nu när hon ska till Skogen med Farmor...

Tyvärr kommer hon att göra storstilad succé bland hanhundarna: Hon HÖGLÖPER... Wilma alltså...

Morgonens bilder

image10

Härligt väder att vara ute i när man är förkyld, eller inte. Vackert är det i alla fall!

image11

Ser ni den fokuserade blicken? Hon tog sikte på en kossa och skallade ner den. Precis när hon skulle klippa Rosa i halsen fick jag bryta attacken...*hrm*

Bröt nacken av tuppfan

Söndag och då ska man vila enligt nån herre. Jag vaknade lite över sju, försökte somna om, misslyckades och det vara bara att gå upp. Släppte ut Wilma och gick själv ner i källaren för att tända eld i pannan, men fick avbryta allt. Varför? Jo Wilma hade fått korn på en "pisseruska" (en gul katt) och höll på att välta min bil och har säkert väckt halva Ekeby (sorry) med sitt morska skall. Jag fick släpa in min skyddshund och börja om från början igen.

Natten var annars lugn: Ingen sängvätning, inga mardrömmar och inga tecken på liggsår....

Nu ska jag ta Wilma i kedja och gå en runda i det frostiga skånska grannskapet.

Hotshotslistan: (Bortgjorda på) Skara Sommarland Part I

Tänkte ge er en liten historia som inträffade när vi var ett gäng som åkte upp till Skara Sommarland i juli 1996. Vi festade kanska hårt och hade en hel del sjuka grejor för oss. Denna historia är väl ganska vidrig men väldigt rolig om jag får säga det själv. Here goes:

Vi gick in på ett shoppingcenter i anslutning till sommarlandet och vi var ganska sletna efter en hel del sprit. Jag och min vän Conny skulle jävlas lite med en annan kompis som var med och då passade det bra när man skulle gå på en hyfsad fräsch toalett istället för snuskkurarna på ungdomscampingen. Vår vän är väldigt känslig av sig och då helst över toalettinnehåll. Nåväl... Vi bestämde oss för att ockupera båda toaletterna som fanns att tillgå på "herrarnas" och skita i skift på en av dem. En viktig sak är att "grunda" med papper så bajset inte kommer i kontakt med vattnet. Doft och rikligt med "folkamög" var viktigt för man vill ju ge både lukt och synintryck. När bägge gjort sina behov och kastat pappret i papperskorgen för att inte "skymma" sikten så skulle vi skynda oss in på det "oanvända" dasset och invänta hans vrål. Vi visste att han var väldigt nödig eftersom han vägrat bajsa på toaletterna på campingen och skulle vänta utanför tills en av oss var klara. Sagt och gjort så blev det jag som fick göra det äckliga och skita som tvåa och trots man inte ska erkänna detta så såg jag vad som väntade vår vän. Det var en präktig syn och en väl tilltagen doft som fick mig att klökas hela tiden. När jag var klar snabbade jag mig ut och in i det andra båset där Conny väntade. Vi väntade och väntade innan vi hörde dörren gå upp och nån stega in på dasset vi preparerat...
- Vad i helvete (ulk) är (klök) detta *ulk ulk ulk*, skrek någon från den andra toaletten.
Jag och Conny skrattade så vi grät och skakade tills vi hörde att någon mer än oss grät. Det var inte vår kompis som gått in på toaletten utan en, för oss, okänd gubbe med sin grabb som var riktigt bajsnödig. Medan vi skrattade, grät och höll på att dö av doften vi själv skapat (det var bås med öppet både upp och nertill) så var gubben i båset vansinnig, spyfärdig (vi tror han spydde) och förtvivlad för hans grabb grät och skrek.
- Pappa pappa det kom i byxorna, snyftade och grät lillkillen fram.
Då kläcker pappan bara ur sig:
- Detta tillhör inte männskligheten att skita såhär mycket och inte torka sig efteråt. Fy fan vilka grisar det finns!
Jag skrattade så mycket att jag antagligen fick syrebrist för jag kommer knappt ihåg hur vi kom ut. Men vi sprang som fan och folk stod som förstenade när vi kutade ut genom entrén med tårarna sprutandes ur våra ögon och de trodde säkert att vi var snattare.

På kvällen skulle vi spela minigolf inne på den "stora" campingen och då kom det stora psykbrytet för mig och Conny: Gubben och hela hans familj (alla med samma träningsoveraller) var bakom oss och vi höll ju på att dö. Lillkillen kände igen nån av oss och pekade på oss och sa:
- Pappa! Där är gjisana (troligen grisarna) som lollade stopp (troligen nån dialekt för sket fullt i WC-stolen) så jag lollade i byxorna.
Jag och Conny pliktade hela den rundan, lämnade in klubbor och bollar och lämnade in allt annat den kvällen också...

När de andra kom tillbaka från minigolfen hade jag och Conny legat i ett tält och skrattat oss blåa i ansiktet i över en timme. Vi fick inte luft och jag har aldrig haft så ont i magen över att ha skrattat - nånsin...

Vi råkade på Gubben med familj en gång till, men det tar vi en annan gång...

Kvällens bild

image8

Gillar denna bilden. Månen ser misshandlad ut och dimman börjar välla in över Ekeby.

Tre poäng med noll tre

Sverige vann enligt texttv och det var väl bra och kul på alla sätt. Om jag inte såg matchen? Nej jag har inte sett ett dugg. Glodde på Beck (Det tysta skriket) och den lär jag aldrig rekomendera för någon. Kass. Jävla tur att den var tankad och bränd så man slapp bli av med femtio pix.

Annars då? Jo jag har käkat lite. Blev hämtmat: Pepparbiffar, stekta potatis, Café de Paris-sås, sallad, brtnt svamp och kryddsmör. Smidigt att bara ta bilen och åka förbi mamma och få allt paketerat och klart. Sånt gillar vi! (tack mamma)

Blev sedan helt till mig när jag såg bloggdrottningen herself, Malin Wollin aka Fotbollsfrun, hade skrivit om mig och min sjuka humor på sin blogg på Aftonbladet. Den tjejen är inte klok, men jäkligt rolig!

Nu ska jag undvika trampa i blodpölarna på golvet när jag ska inta min soffa för att se den tyska filmen "Die Hard 4.0". Gillar europeisk film och det är skönt att slippa nån tradig AMERICANSUPERHEROLOSER och bara njuta av djupet från skådespelarna i Germany...

Satt mig själv på kartan...

Måste börja marknadsföra mig bättre och registrerade mig på bloggportalen.se. Jag är den ende från Ekeby som har en blogg registrerad där...Knepigt... I alla fall: Nu ska jag synas lika mycket som jag märks...

"min mun vid termometern fuskar mig febersvag"

image7

Många säger att jag är en hypokondriker, men här är beviset: En febrig Björn Jeppsson med pärlor i pannan. Var tvungen att ta fotot i solljus för att få det så bra (?) som möjligt...

En notering: Kolla in knarkarögonen...

...eh...glömde att säga:

Jag tittar nog på Beck istället för fotboll. Sug på den ni!

VM-kvalmatch mot Liechtenstein

Förr var fotboll på dödligt allvar för mig och en ynklig landskamp mot några kuvade albaner betydde allt. Nu retar jag mig bara på att man blundade för det faktum att folket i Albanien var fattigare än fattigast och folket var förtryckta av en kommunistisk regim som borde ha kärnvapenbombats för länge sedan. Jag kommer att komma tillbaka till det ämnet, men nu var det ju fotboll jag tänkte skriva om.

Sverige utan Zlatan? Och? Liechtenstein ska ju inte få låna bollen om man är förnuftig och tänker alpklart. Dock: Jag blir inte det minsta förvånad om det skiter sig rejält nere i alperna. Inte det minsta! Jag har mina känningar och har satt 2-0 till lilleputtslandet...

...men så är jag febersjuk också...

Skålslickarna

Sitter hemma hos min mor och har precis fått uppleva tioårsåldern igen: Slicka skålen när hon bakar chokladkaka! Underbart gott. Förr var det jag och syrran som "delade" (jag är nio år äldre än henne så då förstår ni delningen...), men nu har en ny "apa" trätt in i handlingen: Wilma. Men jag kan ju inte vara avundsjuk på en hundvalp ('hrm*) som också är min egen så vi delade efter "tvillingmetoden": 90/40!

Snart är pannkakorna klara och man får väl säga som Chazz i "Wedding crashers" säger:
"- I'm just living in my dreams!"

Hörs senare!

Duschchock mitt i natten

Som ni ser så har jag fått en knäpp i skallen och bara skriver och skriver, men det är väldigt glädjande för jag vet nu att jag är fan mig själv igen. Det har tagit tid, men nu jävlar! Därför ska jag berätta om en liten händelse från inatt där jag då höll på att dö i duschen.

Jag bor som bekant i ett gammalt hus och eldar rätt mycket med ved för att värma upp min boyta och för att få varmvatten. Därför händer det att man eldar på "för bra" och då blir det så att pannan kan explodera (allvar! Det är ren livsfara!) så därför får man kyla ner den genom att släppa ut varmvattnet. Det bästa man kan göra då är ju att duscha och det bestämde jag mig för att göra strax innan 01:00 inatt. I mitt lilla hus blir det lätt att det ångar ganska bra och därför brukar jag öppna dörren till badrummet för att jag ska slippa stå och andas in vatten som nån jävla torsk. Sagt och gjort så när jag står och tar mitt favoritschampoo "Frisk & Skön" i håret så känner jag någon som stöter till mig i knävecket. I och med jag alltid får schampoo i ögonen så ser jag ingenting och på en sekund hinner jag tänka tusen tankar om hur någon brutit sig in för att mörda mig. Min första tanke var att det var Al Gore som skulle ta livet av mig pga att jag ensam bidrar som ett mindre land till att värma upp vår planet så isarna smälter. Efter att jag kvävt mitt gälla skrik med en tvättsvamp i munnen, bett till Gud, Allah och alla man kan tänka sig så var jag redo för att möta paradiset eller helvetet. Men jag blev väldigt förvånad när jag fått bort schampoot från ögonen och såg en svart nos och ett "sälansikte" under mitt för korta duschdrapperi dyka fram: Wilma! Hon skrämde livet ur mig, nästan, och fick därför sin bestraffning senare: Den sista kokta kycklingklubban jag skulle spara åt henne fick hon min själ och dag äta. Jag är stenhård mot henne...

image6

Det är sådant som händer på Södergatan 40 mitt i nätterna...

Att "mullvada"...

Det finns en tjej (geni eller psyko?) som heter Malin Wollin och hon ligger med Kalmar FF´s mittback, Joakim Lantz. Hon kallar sig "Fotbollsfrun" och bloggar på Aftonbladet. Gå in och läs hennes inlägg på bloggen, men: ibland pissar man på sig av skratt (ibland av rädsla) när man läser hennes blogg för hon är fan sjukare än någon annan på denna jord. Hon har en viss tendens att skriva om rövar och bajs. Eller rättare sagt: Hon är helt insnöad på rövar och bajs. Därför tänkte jag tillägna detta inlägg henne och nedan skriva något som hon säkerligen går igång på...

Att "mullvada":

Ni vet när man är väldigt nära att skita på sig och det känns som bajset är ute och kysser kalsongerna. För tjejer med stringtrosor innebär detta fenomen att "tollen" klyvs och, ja ni fattar själv. I ett visst stadie så hoppar ju tollen "ut och in" och detta har jag döpt till "mullvada". Varför? Jo ni vet de blinda små djuren som gräver gångar i och under gräsmattan och lämnar små jordhögar till spår på gräsmattan. Ja de heter ju mullvadar. Om ni tänker er en tolle som hoppar ut och in i mynningen av skithålet och man har lite för stora kalsonger på sig, ja då bildas det till sist små "kyssmärken" eller toppar av skit lite spritt överallt på underklädsplagget. Så därför kallar vi detta för "att mullvada" och hoppas att Fotbollsfrun blir lycklig över detta inlägg!

http://blogg.aftonbladet.se/7148/ Fotbollsfruns BLOGG


Lördagmorgon med halsont

Helgen kommer på sin blixtvisit och då är jag ännu sämre än jag har varit i veckan. Det känns som någon stuckit ner en disktrasa med klorin och syra i min hals och sen tvingat mig svälja en genmanipulerad igelkott med taggar av rostigt järn. Men varför skulle man klaga? Det finns ju de som har det betydligt värre än vad jag har det. T ex pensionärerna som står nere vid "Matöppet" i en 5-minuterskö. Ja det är skandal: Hur fan kan man få vänta så länge, tycker dom. Pensionärer är ett konstigt släkte. De kan köa i en timme utanför affärer innan de öppnar, men när de väl kommer in i affärerna och fått "klabba" till det med kuponger och deras smaskiga kattmat så löper de gatlopp fram till kassorna. Nu ska det poängteras att jag inte hatar pensionärer i sig utan bara vissa sinnessjuka drag de har. Pensionärerna har misshandlats av regeringar (även röda sådana) och behandlats som de satt i koncentrationsläger när de egentligen skulle haft en skön tillvaro de sista åren av sina liv. Jag anser att man ska höja pensionerna och ge alla över 65 år en värdig och dräglig avslutning på deras liv. Då menar jag inte nackskott och arsenik utan ge dem shoppingassistent som sköter alla inköp till dem via nätet!

Ha en trevlig helg förresten!


Möss och inte musar...

Jag är en kärring, jag vet, men visst är det äckligt som fan med möss. Eftersom jag bor i ett äldre hus så springs det i väggar och springor små som synålsögon blir till vida portar för dessa äckliga varelser. Blir till att ladda fällorna imorgon. Fläsk. Ja fläsk ska de laddas med. Det säger de gamla gubbarna som vet. Det är karlar med valkar i händerna. Det är män som utan vidare dränker en kattajävel. Ja ni vet de som kommer hem på fredagen och öppnar en öl innan de hälsar på kärringen. Sen blir de så där lagom romatiskt berusade och somnar i soffan klockan 21:00 och frugan bara drömmer sig in på danspalatset där de unga hingstarna kan ta väl hand om deras musar.

Oj! Ni ser: Det är skillnad på möss och musar.

Problemet är att man önskar död åt alla möss och önskar att musarna inte luktar som döden...

Imorgon gillras det fällor här. Ja både här och där...

Tillbaka till samtiden är här!

Har precis lagt grytvantarna på kents senaste fullängdare: Tillbaka till samtiden. Ska lyssna igenom den ikväll och hoppas den är lika bra som Hagnesta Hill var, när den kom...

"dom jävlarna tog oss en efter en"

Hjälp det brinner: Brandvarnaren skriker som Carola!

pippippippippippipipipipipipipipipipiipipip, fast ännu värre tjuter det i mitt hus. Brandvarnaren får mig att släppa allt (fjärrkontrollen samt Expressen Fredag) och rusa upp på min fashionabla ovanvåning. Väl där vräker jag upp mitt ettglasfönster (kan det heta englasfönster?) och viftar som en gråsparv under brandvarnaren för att skingra rök och ett pipande i Carola-klass. Men: Brann det? Nej... Svaret ser vi nedan:

image4

Pizza! (här täckt av härlig rök)

Och här nedan i sin fullaste prakt!

image5

Receptet:

Kungsörnens pizzamix.
Kebabkött
1 påse Arlas pizzaost
100 gram skinka
Krossade tomater kryddade med basilika
Färska tomater
Oregano

Kriminella vänner...

Lider av en ordentlig förkylning och tog kontakt med en "skummis" som innehar en plats i min bekantskapskrets. Jag behövde inga droger eller så utan det var mest några filmer jag ville låna. Den här killen har laddat ner så mycket film och musik att Warner hade kunnat göra honom till "tvåltappare" på heltid. Med andra ord är det åt hans håll man vänder sig när det gäller film och musik.

I två sprängfyllda väskor ryms det alla de hetaste rullarna och killen har även spelat in en erotisk film i hemmiljö (den får man dock inte låna) så han kan det där med film. Jag tog hissen upp pga min förkylning (utan förkylning borde jag sprungit nonstop i trapphuset i ett par år för att förbränna lite av burgarna som satt sig som klumpar kring min kropp) och tänkte leka lite agent: Jag smygfilmade hela vårt möte och har en hel del snaskigt material som borde läggas ut till allmän beskådning. Men: Jag vågar inte för denna killen kan liknas vid Michael Corleone och har goda förutsättningar att bli en "Gudfader" av rang...

Jag nöjer mig med att konstatera att det är bättre att låna ett par nerladdade Beck-filmer av dessa kriminella personer än att bråka med dem...

Dagens bild: Wilma

image3

Det här är Wilma som är min hund. Hon genomgår en utbildning som skydds/vakthund och är väldigt livsfarlig för fel personer. Annars är hon en trevlig hund som får lagad mat (!) varje dag, dock är en av hennes favoriträtter faktiskt råa kaninungar som hon helst själv jagar och lagar till med lite sorkkompott. Helst ska det vara tama kaniner som jag köper i djuraffärer eller på blocket. Det är viktigt i hennes utbildning att hon får smaka på färskt blod. Men kokt grishjärta (fy fan vad det luktar) är också en given favorit. Hon blir nio månader den 21/10.

Jag lär återkomma i detta ämne - ofta...

Ekeby: Nu närmar vi oss ghettoklass...

Ekeby - en idyll? Nja det var väl det förr om åren men nu har allt raserats och det nya blod som kommit in i byn har kanske inte varit så friskt som det borde. Jag läste att det har varit fråga om en uppgörelse med vapen och grejer mellan några familjer i byn. En äldre man hade istället för "knattingen" tagit med sig en bössa och bestämt sig för att "hälsa" på sin kompanjon. Nu hade det inte varit fråga om skottlossning eller våld - bara hot (*hrm*) och gripandet gick lugnt till. Mannen hade visst haft lite "affärer" ihop med någon ur den hotade familjen och det förklarar ju saken att man tar till gevär, eller inte.

Sedan har vi det där med ungdomarna som kör omkring på mopeder som går fortare än min bil (eller är det så att jag kör som en kärring som min syster och mor tycker). Poliser hade gjort ett tillslag på Ekeby Skola och haft en liten razzia där uppe. Man beslagtog inte mindre än sex mopeder och för min del känns det tryggt. Efter det som hände uppe i Rödeby i Blekinge så kanske man ska hålla sig jävligt passiv, men jag var med om en incident (nej: ingen vid pokerbordet Olle...) för ett par dagar sedan. Jag var ute med min skyddshund Wilma på en kvällspromenad då det kom en moped körandes (körandes och körandes: Den gick som ett oskuldsskott och då går det som en champagnekork...) och det var väl ok att bara behöva ställa sig i "sfären" av vägen. Dock kom det en moped till UTAN lykta och hade det inte varit för mina snabba ben (jag är en jävel på Quick-step som min vän Thomas från Säter lärt mig...) hade jag varit en hund fattigare och lite sjukhusvistelse rikare. Dock han jag med att säga:
- Hey! Du har ju inget ljus på din moped, skrek jag lite halvt kaxigt och ännu mer panikslaget och fick då till svar:
- Men det har ju du!
Till saken hör ju att jag på huvudet hade en pannlampa, runt armen en annan lampa och i handen en modern halogenficklampa av "värstingsort" och jag har säkert sett ut som värsta Piccadilly Circus i ungjävlarnas TV-spelsförstörda ögon. Jag var verkligen skitskraj för dessa mopedbusar och inser nu att jag är mer vuxen än jag själv vill erkänna: Jag är reflexbeklädd med varningsfärgad orange jacka och med en hel arsenal (har ingen med arsel eller anus att göra Pate...sorry) med lampor som det krävs ett mindre Barsebäck för att driva när jag går ut, i Ekeby, för att låta min vakthund, Wilma, take a shit and some pisses...

Välkomna till helgen med min förkylning, feber, öronont och halsont som glädjeämne...

Ps. Får ta ett snack med "JP" om det funkar med fiskelina i halshöjd fortfarande... Ds.

Kvällens bild

image2

Denna bild känns som gjord för ett skivomslag för kent. Taget hemma hos mig av mig.

Att göra bort sig. Del I

Jag har en märklig förmåga att trassla till det för mig. Ta som i vintras/våras: Jag var übersocial och väldigt kärvänlig mot en tjej i en mataffär. Vi pratade lite och till sist frågade jag om hon hade MSN.
- Visst har jag det och det är klart att du kan få den, sa hon och skrev ner den på ett kvitto.
- Har du kille så blir jag skiträdd, sa jag lite på skoj och ännu mer på allvar och hon svarade:
- Ja jag har kille men det är ingen fara.

Jag mitt nöt tror ju gott om personer och denna tjej verkade ju ha tänt på loftet så visst hoppades jag att hon skulle godkänna min addning av henne på MSN. Det tog en dag och det tog två innan jag skickade ett mail till henne om hon fått (alla får ett meddelande att man ska godkänna att man blivit tillagd i någons MSN-lista så det är lika idiotiskt att neka att man fått ett sms eller mail) min addning. Svaret jag fick var inte från nån frisk jänta:

"Hej hej 

Jag kommer inte att adda dig!? Det kändes onödigt att ge ut min adress... det räcker att vi byter några ord när du är i affären.!

Hoppas att det inte blir några problem,..."

Jag blev lite konfunderad och fattade inte vad som hänt innanför pannbenet på denna tjej. Som person kan jag vara väldigt jobbig för jag vill alltid ha tydliga svar och VARFÖR??? är något som ständigt förföljer mig. Jag skickade ett mail till där jag bara frågade varför denna helomvändning och då kom ytterligare ett lite "udda" svar:

"Ok! Jag ska förklara, för det första är jag knappt aldirg inne på msn och när jag är det är det för att prata med mina vänner som jag inte träffar annars för att de bor längt härifrån. Jag är inte den som hänger på msn bara för att snacka massa tomt snack. oops dumt av mig att döma andra som snackar på msn. men det är så jag upplever det. För första tanken som slog mig va " Jaha och vad ska vi prata om?".

NU har jag sagt mitt!

Ha en bra dag!"

*hrm*? Eftersom jag är en feg liten skit så fick det vara med att inhandla min dagliga proviant i denna affär. Jag fick helt enkelt lägga om mina rutiner helt och hållet pga att jag inte var stark nog att ta mig i kragen och fronta fanskapet som säkerligen behöver/behövde hjälp i form av tabletter, tröja med armarna korsade över magen/bröstet och samtalsterapi med elchocker. Det är inte första gången jag råkar ut för en sådan här sak då jag får typ "gömma" mig för folk och samtidigt må jäkligt dåligt pga, tja vadå? Jag hade ju i ärlighetens namn inte bjudit ut henne eller uppvaktat henne (kanske fanns i mitt bakhuvud eller det mindre huvudet som är så skönt att tänka med...?) så det var väl inte sååååå farligt, eller?

I framtiden ska jag ta det väldigt lugnt när jag handlar och gå efter mottot: Man ska inte skita där man äter...

Eller: Gör dig inte till ett kåt åtlöje där fiskabilen parkerar på lördagsmorgnar... *hrm*


Nätdejting?

Japp jag sysslar för tillfället med en form av nätdejting. Dock har jag svårt att ta mig för att träffa dem jag får kontakt med. Är det en inre feghet som gör att man inte vågar ta steget att mötas IRL? Tur att jag har en köttätande vän som lever lycklig med sin nätprinsessa. Tror att jag ska fråga honom hur man ska gå tillväga. Problemet med mig är kanske att jag är för seriös att det blir oseriöst? Är riktigt jävla rädd att bli bränd - igen, om man säger så...

Men: Finns hon som jag ska ha?

Sorry Pate... Jag är bara 50 % och det är 50 % hetro...

Hotshotlistan...

Nu är det dags att börja erkänna de gamla synderna och händelserna ni aldrig trodde var sanna. Jag har tillsammans med några kamrater varit med på en hel del skruvade saker typ: Förberedelse till postrån så hela byn blev paralyserad, fått en frisk (nåja) kille att smörja in sin pitt i naturell youghurt och pudrat "hatten" med krossade panodil, salt och dilldippa, varit med om att det har kastats in pyrotekniska pjäser i en scoutstuga, sett när en särskoleelev blivit våldsamt full och fick läggas in på sjukhus och blev magpumpad. Listan kan göras hur lång som helst, men vi börjar med en "bubblare" - i dubbel bemärkelse...

Tequilahiss med återvinning

Vi var ute med fotbollslaget när säsongen precis tagit slut och efter en "tura" på sundet ramlade vi ner på baren "Bookmaker". Vi står ett tag vid baren och det beställs in champagne och dylikt när en av mina lagkamrater ska bjuda mig och en annan på: TEQUILA! Innan jag fortsätter berätta om denna incident så ska ni få en kort bakgrundshistoria om min relation till just detta appiss som kallas/heter Tequila. Under en semester med fotbollslaget på Mallorca/i Magaluf 1991 fann vi det kul att rada upp shots och dricka dem i s.k. race. Detta fick mig att inse att denna vidriga dryck inte passar sig i min mun eller i mitt svalg. Dock har jag vid upprepande gånger försökt mig på att göra som många tjejer gör, nämnligen svälja, dock Tequila i mitt fall, och detta har slutat i extremt sura uppstötningar. Kvällen jag gick ut gymnasiet skulle jag naturligvis dricka denna Tequila och det tillsammans med en tjej jag varit kåt på hela gymnasiet. Det slutade med att jag spydde på hennes högklackade och öppna skor. Min första stund med henne blev min enda stund tillsammans med henne också. Men: Åter till gången på Bookmaker. Jag protesterade länge och vägrade i stort att dricka Tequilan, trots att den var gratis. Till sist var jag tvungen och detta blev en jäkla höjdare - ändå: Efter saltet, drickan och citrontugget blev det en bumerangreflex och på något mystiskt sätt lyckades jag få Tequilan blandat med salt, citron och ev samt diverse saker från min magsäck (magsaft! Mums!) i shotglaset igen! Här kommer hela poängen: Min polare som bjöd mig på skiten (han såg nog vad som hände) trodde jag bangade, tog glaset med min "spy-tequila" skrek till en bartender: Ge mig salt och citron och det ska vara nu. Sedan: Pang (som Struwe älskade när vi skrek) in i hans mun, ner i hans hals och vidare ner i magen!

Vad har vi lärt oss av detta? Ta aldrig tillbaka en shot/snaps du redan gett bort!

Han kom ut, till sist...

Han letar efter en chans på LH, men går på nit efter nit. Dock har han lyckats få till en blogg och det gör mig glad. Patrik Engblom (han kommer att bli ett återkommande ämne här på min blogg) hittar man lättast via http://pate.blogg.se eller på http://www.svenskasovrum.com.


Dagens bild.

image1

Jag är ganska insnöad på att ta naturbilder och har sysslat med detta det senaste året. Denna togs för en vecka sedan.

Givetvis hoppas jag kunna publicera några mer "nakna" bilder också. Har en vän (Mr Enormus P) som är 100 %-are (bisexuell) och gärna vill visa världen sina begåvningar...

Räkna med att läsa obehagligheter - här:

Vi sparkar in dörren, dricker bensin och pissar på öppen eld och kör en kort presentation av blogginnehavaren. Here goes:

Man till åldern och pojke till uppförandet. Socialt skygg i mer än ett år och har först nu börjat inse att sällskap kan vara en tillgång. Vagt psyke som ibland fryser till is och skapar den där herren utan nerver och med ett självförtroende som kan döda.

Men: Egentligen en vanlig kille som är allmänbildad, trevlig, rolig och har en sjuk humor.

Född: 1975
Körkort: Ja
Äter kött: Ja, men inte lika mycket som T-rex-Conny
Politisk geografi: Vänster och rött
Droger: Vill prova frysta panodil inom kort...
Gillar: Att sätta press på The chairman Pate

Välkommen välkommen hit, vem du än är - var du än är...

Jeppsson!!!


RSS 2.0