Kör upp tutorna i röven era jäkla ... eh... just det...

VM har börjat och jag har aldrig varit mer ointresserad. När jag väl har tittat så har det hörts som man har våldtagit småbarn på läktaren och med tanke om myten som sägs komma från Sydafrika där endast sex med en nyfödd kan bota rövpesten (AIDS) så börjar jag undra. Kör upp dessa vuvuzelor i röven istället så man kan slå på TV'n utan att få hjärnskador.

Det lilla jag sett och läst av och om VM är inte positivt. FIFA tar in folk som säkerhetspersonal till en slavliknande lön och då blir det, japp: Kaos, kravaller och katastrof. Säkerhetspersonalen slåss med polisen och man undrar hur illa det egentligen är ställt i Sydafrika? Är det enbart FIFA's fel? Troligen inte, men nog skulle de kunna betala bättre än 200:-/man och jobbat 12-timmarsskift och undvikit detta. Dock är jag inte förvånad för den övriga världen har aldrig slutat att våldta och förslava Afrika.

Fotbollen då? Tja? Jag har inte sett så mycket, men det jag såg av Tyskland var grymt. Dessa tyskar! Innan var de en tråkig maskin. Nu är fortfarande Tyskland en maskin, men nu är det snyggt också. Sverige? Hahahahaha! Nej nej nej.  

RSS 2.0