"Svennis" fick drygt två pund av City när han fick kicken...

Undrar om inte detta är i snålaste laget?Det är TUR att man inte betalar för att läsa Aftonbladet. Undrar om de som skriver på sajten eller i tidningen verkligen får betalt?

Aftonbladet på flaskan - igen och igen...

Hur svårt är det att få rätt på rubriker och underrubriker? Svårt...


Aftonbladet på flaskan - igen...


Lära sig se på folk som bär hat...

SVT skriver om "en chef från helvetet" och om hur denna skulle sparka folk som pratade i telefon eller bär hat. Lycka till med detta. Synd att det inte rörde folk med huvudbonad...


...ända gången... Röven? Aftonbladet kan det här med att stava...

Legendaren Sven Tumba är död och Aftonbladet (sär)skriver om hans rumpa och ett verktyg? Knepigt!


Ljuven är hämd. Nu är råttet mågat! (passa er för Bedragar-Bengt)

Vad vore livet utan idioter, haverier, motgångar och höstinfluensa? Denna dag började med att jag vaknade genomsvettig och halsen värkte som en porrstjärnas och jag fick tvinga mig upp för att ta emot sotaren.

- Det går inte. Hela skorstenen är full med tjära och det är omöjligt att få ner kulan, sa sotaren.

- Vad ska jag göra nu då?

- Du får ringa ner till huvudkontoret i Malmö så får de skicka upp en specialist. Du måste ju kunna använda pannan, sa sotaren och fortsatte:

- Eldar du med gran? Vad är detta för jävla ved du har? Den är ju genomsur...

Här brast det för mig, men inte på sotaren utan på vedleverantören.

- Han lovade mig REN och TORR björkved, men du ser själv vad jag har fått, sa jag och jag kände hur tosig jag var samtidigt som jag var yr som en höna och febern steg lika fort som mitt temperament.

- Du har blivit riktigt blåst. Han har fan fyllt upp det med ren skit, sa sotaren och tyckte synd om mig.

 

Jag gick in och ringde ner till Malmö och de skulle skicka en kille direkt och sen skulle jag ta itu med min vedleverantör. Ringde upp jävlamöget och här följer den RIKTIGA konversationen...

 

- Jau hallå.

- Är det Bengt?

- Ja?

- Det här är Björn från Ekeby. Jag köpte ved i förra veckan av dig.

- Vad vill du?

- Jo det är så att jag har sett att jag inte har fått det jag har betalt för.

- Vad fan menar du med det - va?

- Jag beställde TORR björkved, men det stämmer inte.

- Du fick ju lasset. Det var bara klabb med dig.

- Nu är det ju så att du själv sa, efter det att du hade tippat av det, att det var tvunget att ligga på tork i en månad. Jag sa inget om det för jag var stressad och "köpte" det, men nu ser jag ju att det är fullt med andra trädslag i det. Gran! Det var inte det vi kom överens om.

- Du har inte fått någon gran av mig.

- Jo. Jag har fått gran av dig.

- Omöjligt. Jag har ingen gran alls.

- Du HAR levererat gran till mig.

- Hur många bitar då?

- Jag tänker inte hoppa upp i bunken och räkna. Oavsett så skulle jag ha torr björk.

- Nu gör du en storm av ett vattenglas! (den kommenterade jag inte ens...)

- Hur löser vi detta?

- Det brinner väl det du har fått?

- Ja, men inte idag för det är blött och inte det du skulle leverera?

- Du kan ha fått lite aln, ask och har du fått gran så kan det inte vara så många kubik?

- Jag skulle inte ha något av det. Varför levererade du inte det du skulle?

- Din helvetes jävla tomtejävel. Passa dig jävligt noga! Du kan dra åt helvete! *klick*

 

Det sista skrek han med värsta psykbrytrösten och jag visste inte riktigt hur jag skulle reagera. Han heter Bengt Kidbro och driver Brännestaden i Perstorp. Hans annonser ligger alltid på blocket.se med telefonnummer 0435-32006 och han lovar något som han inte kan hålla. När jag beställde veden så fick jag ett par skrapor att jag klabbade, stirrade och allt det nu var han kunde komma på. Han skulle ringa 20 minuter innan han skulle komma, men det tog DRYGT en timme. Handla ALDRIG av denna tomtejävel, ja eller vad det nu var han kallade mig. Jag har givetvis varnat andra inne på RECO.

 

Nu kanske ni tror att jag överdriver och överreagerar, men eftersom jag har kollat upp honom grundligt så upptäckte jag att han behandlar alla på samma sätt. Han är väldigt obehaglig, men jag blir inte direkt rädd för honom. Han är urtypen av en ensling som köpt hit en postorderfru från Thailand/Vietnam och bor på gården han är uppväxt på. Nu är ju frågan hur man skulle tackla problemet med honom. Tänk er om följande händer:

 

Det finns visst sidor på internet där man kan lägga in rena kontaktannonser och skapa profiler där man kanske kan manipulera systemet att utge sig att vara någon annan. Tänk om det skulle dyka upp följande profil som suktar efter att prova på lite man-man...

 

Vem är jag:

En riktig karlakarl som har jobbat i skogen, gillar stora stockar och kan drömma om en härlig gren att läska ögonen på. Har på den senaste tiden blivit mer och mer nyfiken på andra män och tänker ofta på likakönade när jag ägnar mig åt självtramseri i min lastbilshytt. Jag bor på min gård med en hemköpt postorderfru som ej fått komma ut i samhället och hålls inlåst dygnet runt.

 

Söker/önskar:

Vill gärna träffa flera starka män som kan ge mig en ordentlig omgång. Tanken på överraskningssex med starka tvångsinslag kittlar och jag har drömt, ja mer än en gång, att få bli omhändertagen under en hel helg. Mina nej får inte accepteras innan 72 timmar har gått och stoppordet (konstitutionsutskottsdelegationsförordningsprocessen) måste upprepas minst fem gånger i rad av mig för att behandlingen ska avslutas. Kan även tänka mig att bli drogad/nerslagen och få vara med om lite härlig nekrofilsex.


Förtydligande: Jag vill alltså bli utsatt för "rape-play" och ni säger stopp! 

Låt min slutstation bli början till er njutning.

 

Hör av er till mig: Bengt - den trånande halvgöingen med klyvstjärten till mansmus... Tjingeling.

 

Oj... Tänk om detta händer...

 

Mina skorstensbekymmer löstes till slut och jag har givetvis fått feber igen. Lite bra och lite dåligt.


 

Trevlig helg och passa er för Bengt, han som skulle fått en granstock uppkörd i röven med mycket kåda om jag fick bestämma...

 

 


RSS 2.0