I L-a är Sune Kungen och "king of kings" bör aldrig knystas på IP...

Alla kommer till en punkt i livet när de vill bli renade, ja kanske rent av frälsta, och i dag bars Henrik "Henke" Larsson ut i vattnet av rättroende och badade honom ren från det unkna och räliga som plågat honom (och oss andra) de senste åren. Sen döptes han i Cronqvists, "HP's" och den Helige Kung Sunes namn: Amen!



När alla trodde det var slut för en dryg månad sedan och Henkes tårar efter att hårsprayen runnit ner i ögonen förblindade publiken på Olympia så var det bara början. Tårarna var glädje över att äntligen få komma bort, men till alla Högaborgares andra hem: Landskrona IP. Så här hade det sett ut för några år sedan när jag skrev aktivt på SvenskaFans om jag skulle beskrivit det som hänt i dag, men nu kanske det är lite annorlunda, ja lite mindre HIF-hat och fotbollsintresse i stort, men: Det är fortfarande skönt att se folk ta sitt förnuft tillfånga...



Henrik Larsson är ikonen, juvelen i HIF's krona, och nu står han i fiendeland och bakom alla ryggdunkningar finns det en kniv som bara väntar på att användas. Går det bra kommer HIF att häcklas. Går det kass får han en kniv i ryggen och kastas tillbaka över stadsgränsen. För att bli accepterad i Landskrona så krävs det mer än spel i Barcelona på meritlistan och namnet kanske betyder något för klubbledningen i jakt på sponsorer och upprättelse. För fansen krävs något större: Det krävs att Henrik Larsson visar att han bryr sig om BoIS genom resultat och trevlig fotboll.



Personligen ryktes jag ur en lång dvala där fotboll inte intresserade mig nämnvärt till att det kittlade till i magen när jag såg vad som skulle hända i dag. BoIS tappade sitt ansikte, sin charm och det man stod för under 2004-2005 och detta känns som man vill tillbaka till den tid då Farnerud var namnet på alla agenters läppar och vi på läktaren kunde känna Torvaldssons smällar i märgen. Jag tror detta är helt rätt väg att gå, men det kommer inte att bli lätt. Först måste man bygga ett lag och ta tillbaka sin identitet som uppkäftig klubb där attityden är både jordnära och respektlös. Sen är det bara att köra. 

Gud vad jag hoppas och vill att detta ska bli bra!

Dock: I Landskrona finns det bara plats för en Kung och det är inte "king of kings" utan det är en Sune. DET glömmer man aldrig!
 

Kommentarer
Postat av: HIF

FY FAN VAD DET SMÄRTAR ATT SE HENKE FRAMFÖR EN BOIS FLAGGA OCH BAKOM EN TRÖJA... SKITER NOG I JULEN I ÅR...

2009-12-14 @ 19:07:34
Postat av: Andersson

Vem är SGIF-killen som är aktuell i landskrona?

2009-12-15 @ 07:25:34
Postat av: Anonym

hata BOIS

2009-12-16 @ 20:43:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0