(försöks)Krönika

Förord: Detta är bara ett litet test av mig för mig på min egen sida/blogg. Var tvungen att prova om jag fortfarande kunde skriva krönikor och om fotboll. Jag kommer INTE att redigera ev. stavfel etc. Ni som vill läsa: Läs. Ni andra kan ju läsa något annat...

För länge sedan började jag skriva krönikor på Skromberga GIF's hemsida och det var där jag formade mitt skriftliga språk när det gäller fotboll. Liknelserna kunde vara så fruktansvärt interna och långsökta att jag inte själv kunde förstå dem förrän jag läst dem ett par gånger. Anledningen till att jag skrev var att jag tyckte det var roligt, ja roligare än att spela, och kunde jag provocera någon, gärna i Billesholms GIF eller Tågarps AIK så var det en stor bekräftelse. Jag kommer ihåg en gång när Billesholms ordförande (Tore Taxameter, ja eller något i den stilen) fick sådant hjärnsläpp att han gick ut med ett svar där vi i Ekeby var inavelsbarn och byn var som en återvändsgränd. Då (ja nu också faktiskt) var det otroligt kul och där vann vi på både fall och poäng. T K O, eller vad man vill kalla det.


Här och nu ska jag avslöja en sak och det är att jag tyckte inte det var särskilt kul att spela fotboll de sista 10 åren. Anledningen var enkel: Jag var inte glad när jag stod i mål. Det var liksom inte där jag ville spela och anledningen till att jag fortsatte var den att jag trodde att jag var oumbärlig. Man räknade liksom med att jag skulle stå i mål och därför slapp man lägga energi på att skaffa hit (eller dit) en ny målvakt. När man väl gjorde det och betalade dyra pengar för att Mr Wiseman skulle slippa ha den "lille tjocke" i mål så brukade jag mer allvar, satsade mer på träningarna och ville visa den feta irländska mytomanen (hur många klubbar har han representerat i England???) hur jävla fel han hade. Och det visade sig till slut... Med mig i mål så gick vi spikrakt upp i tabellen och från att ha legat parkerade under strecken så var vi en hårsmån från att ta steget upp i femman. Den andre målvakten misströstade och lämnade klubben och för mig personligen var det en prestigeseger.


Konkurrens är jävligt bra och nu vet jag mer och bättre: Hade jag haft konkurrens hela tiden hade jag troligen inte tyckt att fotboll var så trist som jag tyckte. Varje match tittade jag på matchuret och ville bara att det skulle ta slut. Visst fanns det gånger när det var roligt att spela som t ex den sista och avgörande matchen borta mot Olympia när Pate räddade på mållinjen och Andersson gjorde segermålet. Eller segermatchen mot Eskilsminne när jag tog en straff och i momentet efter så sprack min sko och vi fick byta in Broström så jag kunde få en ny känga på spättan. Det är inte det lättaste att hitta en sko som passar mitt under en match i division sex. Höjdpunkten är dock kvalet mot Stidsvig som vi fick spela i Påarp pga kommunalstrejken där jag tog en straff i slutet och vi räddade kontraktet.


Fotbollen var och blev mest ett tvång eftersom jag inte tog tag i min situation och började spela "ute". Jag gjorde ett lamt försök när Mr W var tränare och spelade ute i B-laget, men när vi förlorade med åtta eller tio bollar mot Olympia med Månne i mål så fick jag nog och blev martyr på nytt och drog på mig handskarna igen. Fan att man alltid skulle känna ansvar för laget och klubben. Tror att det var det som dödade glädjen i längden: Att få kände för klubben och laget. Jag offrade fester, resor och allt för att kunna vara med när det var match, men när man inser att man var ganska ensam om det så inser man också att vi inte var något lag. För att det ska bli bra så gäller det att alla ger något och inte bara tar och på denna nivå, nej nu ljuger jag, i den klubb vi spelade i så fanns/finns det spelare som aldrig kan vara medlemmar av/i ett framgångsrikt lag. Känslan för medmänniskor är/var obefintlig och egentligen sket vissa i de närmsta också. Kärnan i truppen hade en övertro på sin egen förmåga och det är bara att kolla de senaste årens resultat för att förstå att vi inte var bättre än tabellerna visat. Man måste ha ett kollektivt tänk där alla tar sitt ansvar och jag vet inte om det är ödets ironi, men den spelaren som socialt/privat är väldigt högervriden, är den som har det största hjärtat och jobbar mest för alla. Ja så är det faktiskt än idag. Hade det inte varit för Pates ansvarskänsla för klubben så hade den säkert varit död idag.


Jag har fått höra av tränare, andra lags tränare, lagkamrater och t o m styrelsefolk att jag skulle spelat ute istället. Tja? Visst: Det är ju det jag alltid velat. När jag har spelat innebandy har jag alltid (nästan) spelat som utespelare och där har ju mina största styrkor varit spelförståelsen, tekniken och passningsspelet. Dessa styrkor har jag haft som fotbollsspelare också. Dock ska ju sanningen fram och det är att jag aldrig haft fysiken för fotboll eller rättare sagt: Jag har aldrig varit tränad (jo det var en säsong eller två) för att konkurrera om en A-lagsplats i division 6 eller 7. Det är ju lätt att vara duktig om man spelar på kort plan eller i B-laget, men det är ju inte på riktigt. På riktigt är när man kan tömma sina resurser i 100 minuter varje omgång av serien och i den verkligheten har jag inte varit. Allt som Mr Wiseman sa var inte bullshit och han sa att en spelare som inte kan springa fort eller länge inte är en fotbollsspelare. Det är jävligt sant! Man kan slå hur många öppnande passningar som helst, men om man inte kan ta löpningen hem och täcka upp för den som springer på bollen man slår, ja då är det inte lönt (detta är mina egna ord och tankar).


Jag provade mina vingar som tränare i min egen klubb och det var verkligen en upplevelse. Papporna till spelare jag hade tagit ut stod sidan om båset och totalsågade mig och sa att jag var den säste tränaren som varit i klubben. Måste säga att jag inte tog det så hårt, men det var just på sättet de sa det: Överlägset och dumt. Jag tog uppdraget för att jag just då brann för det och jag hade storslagna planer för laget. Dock landade man ganska fort i en verklighet som man förträngt med spelare som skulle till mormor, skulle laga bilen, hade munsår, skulle jobba, var lite krassliga och deras mammor sa att de inte skulle spela (ja de sa det till mig i telefon när jag ringde deras söner) för de var förkylda (herregud! Grabbarna var myndiga, men fick inte spela för morsan! Vilka jävla f*ttor!) och det ena var värre än det andra.


Ett av misstagen var att ha ett B-lag. Jag hade ändå ett perfekt upplägg där vi spelade B-lagsmatch istället för att träna. Nu var vissa spelare så jävla korkade att de inte fattade att detta skulle ses som ett träningspass och till slut var det ohållbart så jag såg till att vi drog oss ur B-lagsserien. Här var mitt ledarskap vekt och hade det inte varit för att man var tvungen att slicka folk i röven för att de skulle ställa upp så hade jag bett dem dra åt helvete. Under året som tränare så ritsade jag planen, tvättade och städade omklädningsrum, men efter ett tag så föll min motivation och hade det inte varit för Pate och JP så vet jag inte hur det skulle gått. Men känner ni igen det? Jo vissa spelare tar ansvar för mer än de andra. Det var inte jag denna gången utan det var ett par spelare som såg till att de andra fick rentvättade kläder och att allt var med till matcherna.


Jag kommer troligen aldrig mer att engagera mig i någon klubb eller i ett lag mer då jag inte orkar med motgångarna och besvikelserna. Nu vet jag att fler fått prova på hur det är att ringa runt på morgonen för att få fullt lag till matchen om några timmar. Jag vet inte hur många kvällar jag satt och övertalade spelare att komma och spela, men det var många. När vi skulle möta Kropp borta fick jag hur många återbud som helst och det slutade med en sportslig katastrof. Efter det hämtade jag mig aldrig ordentligt och tron på lagidrott föll handlöst ner i avgrunden. Vi hade gjort en bra säsong hittills och låg bra med i toppen, men sen gick det bara åt helvete. Jag tar på mig det ansvaret då jag var tränare, men ni ska veta att man inte har några marginaler som smålagstränare. Får du ett par spelare mot dig eller kommer på kant med kärnan så är det kört. Man har inte råd att bli av med några spelare i en division 7-klubb...


Skromberga GIF satsade hårt och högt under 2008 och skulle ta steget upp i sexan med en hemvändande tränare från division 4, Jonas "Jonte" Olsson" och med en av Skrombergas bästa spelare under 80 och 90-talet Patrik Blidberg som assisterande tränare. Man hade också fått hem Jesper Andersson, Mikael Andersson och ett par andra, men det slutade i ett praktfiasko och den sämsta säsongen genom alla tider var ett faktum. Under ett par matcher som jag var och tittade på var det en parodi på fotboll. Spelare som fick psykotiska (jo det stämmer) anfall var mer regel än undantag. Spelare som skrek ut till bänken och sen lämnade planen och laget och spelade inte mer - jo det är sant. Säsongen 2008 var en stor skam av Skromberga GIF och nu är förhoppningen att klubben ska ta revansch 2009 med nytt namn och en rad tunga nyförvärv.


Under presentationen av det nya klubbnamnet på årsmötet så var det total förvirring som rådde. Inget var färdigt och det skapade en konstig stämning när man skulle presentera något nytt, men inte hade alla bitarna på plats. Enligt de uppgifter jag fått så var den allmänna uppfattningen att man kanske skulle lagt mer krut på det organisatoriska och mindre på lek med kritor och dyl... Nu kan det säkert bli bra till slut om man bara gör sakerna mer basic och inte svävar iväg med romatiska drömmar om SM-guld etc...


Den bästa "värvningen" är ingen av spelarna utan det är att Mikael Andersson blir fotbollsansvarig. Ger man honom de verktyg han behöver och gör hans roll till den som verkligen bestämmer hur fotboll ska spelas i Skromberga så kommer han att kunna hjälpa föreningen otroligt mycket. Han har erfarenhet från sin tid i HIF och är den person som kan mest fotboll i klubben så det är ju ingen man bara har satt på en stol för att vinka. Jag tror att han med små enkla tips kan göra spelarna i Skrombergas organisation mycket bättre och kanske klubben för första gången kan få en grund med spelare som är fotbollsutbildade från början. Det kanske inte ger resultat imorgon men det kanske innebär att både klubbens A-lag på sikt kommer att bli bra och att vi någon gång kan se en spelare i allsvenskan som har fått sin fotbollsuppfostran i Skromberga GIF.


Säsongen 2009 måste bli lyckad annars är det fan skandal. Med de spelarna man hittills presenterat så måste det bli serieseger och totalmangling av allt motstånd. Klubben har ju nu en startelva som skulle göra anspråk på en topplats i sexan - utan tvekan - och det ska verkligen bli kul att följa laget igen. Jag och Conny kommer att bevaka matcherna mer noga detta år och eventuellt sätta upp en liten studio med fotbollssnack. Inget är klart än, men visst hade det varit läckert med lite soft fotbollssnack och kanske lite intervjuer?


Så: Mitt intresse för fotboll har svalnat och jag nöjer mig med att gå och titta på Skromberga GIF lite då och då. Landskamper kan kvitta och BoIS är inte vad det har varit så därför har jag inte "det" i mig längre. Någon gång kommer dock jävlen fram i mig och jag skriker till på Skrombergaspelarna att de ska skärpa sig och skynda sig. Det är då man känner pulsen och man får smak för det igen. Dock kommer avsmaken och hjärtstilleståndet omgående och fotboll blir bara blahablaha.Efterord: Ja det blev som det blev... Bättre än väntat - sämre än förr. Men med lite mer skrivande i ryggen så hade jag nog kunnat (vågat) skriva mer på riktigt  - igen... Man vet ju aldrig...


Kommentarer
Postat av: Calle Törner

Ser verkligen fram emot din och Connys studio! Kommer det bjudas på kaffegök i den röda muggen?

2008-12-30 @ 08:29:41
Postat av: Andersson

Fortsätt skriv jey jey. Håller med törner. Intervjuer och fotbollssnack hade varit kanon!

2008-12-30 @ 11:01:04
Postat av: ...

Snälla BJ fortsätt skriv dina krönikor på detta viset. Detta har jag saknat på din blogg, visst maten du skriver om ger bra tips men jag vill ha ordentlig läsning.

Jag känner inte dig privat men denna krönika om ditt kära(?) Skromberga va grym.Keep up the good work!

/

....

2008-12-30 @ 11:16:59
Postat av: Jeppsson!!!

Oups... Tackar...Törner: Nu är inget bestämt, men får vi bara loss våra stelopererade tummar så vet man aldrig...Andersson: Hade man vågat ha med dig i ett sådant program efter en förlust......: Tack så mycket!Jeppsson!!!

2008-12-30 @ 12:57:53
URL: http://jepzon17.blogg.se/
Postat av: Uffe

Förstår inte förvirringen på årsmötet som du nämner angående namnbytet.

Banden mellan ungdom, senior och gymnastik har stärkts och ska fortsätta att stärkas. Vi har bara gått plus ekonomiskt de senaste åren, inga 95 tusen minus som hände för ett litet tag sedan. Men det är klart, jag sitter ju i styrelsen och kör pennan mellan fingrarna och leker med kritorna på tavlan.....jag vet ju inte vad jag håller på med.

Klubben var på väg nedåt redan på din tid Jeppeman, det var bara turen att det inte blev den sämsta sportsliga prestationen genom tiderna då. Att du tycker att det var nu 2008....det var bara ett mellan år för oss fram till 2009. När hade klubben 30 rena seniorspelare och 30 som kommer underifrån från lagen P93 och junior? Detta får vi tacka föräldrar, ledare som har lett lagen och ledare som leder lagen nu, spelare mm som har hållt så god sammanhållning. Fast att det inte gick hundra förra året i seniorerna, så har vi en fruktansvärt god sammanhållning. Sammanhållning = ett vinnande lag.Ekeby GIF:s motto:

Vår erfarenhet, din vilja, ger resultat.Ekeby GIF, föreningen som bara växer!

2008-12-31 @ 00:05:49
Postat av: Jeppsson!!!

Uffe: Vi tar det i etapper så blir det enklare:1: Jag håller på Skromberga Gif, vad folk än tror och jag tycker att ni gjort ett gott jobb som räddat klubben och fått den på rätt kurs igen. Dock måste man få tycka vad man vill och det gör jag. Just nu är jag jätteorolig över ett rykte som florerar om skobidrag och spelarersättningar. Om detta stämmer så är det illa illa illa... Hoppas att det bara är påhitt och rykten.2: Visst rådde och råder det förvirring om namnbytet, klubbdräkterna och inte minst klubbmärket. Ni kan ju inte ha med 1922 för det var då Skromberga GIF föddes. Det känns ju lite konstigt vid en eventuell nystart, eller?3: Ekonomiskt? Gör ni så bra resultat så är det bara att gratulera och det är skoj att det finns klubbar på gräsrotsnivå som kan sätta rätt person på rätt plats. Hur det sett ut ekonomiskt innan har jag ju ingen aning om då jag aldrig suttit med i styrelsen.4: Vad du gör med pennor och var du drar dem är inget jag vill veta eller spekulera om... ;-) Sedan att/om du tvivlar på dig själv så tycker jag att du ska sluta med det. Har du som kassör vänt ett negativt kapital till plus i kassaboken så är du garanterat rätt man på den stolen. Jag har absolut inget personligt mot dig Uffe eller annars heller för den delen, men jag tycker att det känns tramsigt att hålla på att ändra färg på matchdräkterna och byta namn på klubben.5: Att klubben var på väg rakt ner i avgrunden när jag tillträdde som tränare är jag den första att skriva under på - definitivt! Det hade inte skadat om någon hade gått in och ställt mig mot väggen efter förlusten mot Kropp. Dock hade jag ganska bra på fötterna och kunde påvisat bristerna som bidrog till att vi inte tog oss upp till i alla fall kval det året. Stundtals var vi ett stabilt topplag, men med alla frånfall (?) och det faktum att jag själv fick spela gjorde inte saken bättre. Vi hade ett klart bättre poängsnitt med mig utanför planen än på. Så visst: Vi var inte tillräckligt bra 2006 och jag var en stor bidragande orsak. Det är jag den första att skriva under på. Att du tycker att det enbart var turen som gjorde att den säsongen inte blev den sämsta genom alla tider får ju stå för dig, men jag har för mig att vi hade en bred marginal neråt och det var ju en poäng det handlade om till slut att vi inte kvalade uppåt. Nu kommer det ju förevigt stå att 2008 var det sportsligt sämsta året, eller hur?6: Jag har varit med om Silly Seasons där vi var över 40 man i truppen inför säsongen och med både J-lag och P16 underifrån. Kan ni behålla alla dessa så kommer ni att stå jäkligt bra rustade inför 2009 och framöver. Dock ska man tänka på att i dessa divisioner så går jobb, skola, födelsedagar, biltvättning, ryggklining och trädgårdsarbete före fotbollen.7: Jag måste säga att jag är imponerad över hur alla verkar ställa upp när klubben kallar. Jag vet inte hur ni bär er åt, men detta är starkt. Dock har jag fått höra hur man kört runt på samma folk när det vankades musikfest, men detta är kanske bara rykten. Sen har väl du själv fått döma en hel del också, eller? När vi skulle döma varsin match när jag var tränare så blev det som det blev. Jag tog min match i alla fall...8: Sammanhållning = Vinnande lag? Eh? Nu måste det blivit fel, eller? Vann ni plockipinn eller något annat? Jag skulle vilja säga att tar man bort det där med vinnande (eller hur) så har man kvar LAG. Har man bra sammanhållning så har man god laganda. Man kan ha hur bra laganda som helst utan att vinna ett piss och tvärtom. Har man bra laganda så slåss man inte på träningar, ställer alltid upp för sina kamrater och är en reko kille eller tjej helt enkelt. Jag vet många reko killar i Skromberga GIF och du är en av dem Uffe. Dock måste man inte ta kritiken mot klubben personligt, men jag vet att om man är engagerad och brinner för något så står man upp för det. Det gör du nu Uffe och får du fler med dig så kommer ni ha något stort eller något bra i alla fall på gång.9: Måttot? Vems erfarenhet? Är detta något ni kommer att gemensamt stå bakom? Kommer klubben att stå för detta? Vem har kommit på det? jag tycker att det känns som ett billigt trick att lura med någon i facket eller något. Ja nästan sektaktigt och obehagligt. Men men... Det är ju inte jag som bestämmer (som tur är)...10: Hoppas du tycker att mina svar är tillräckliga och utan stvafle och sär skrivningar (kan inte garantera detta då klockan blivit alldeles försent). Jag önskar er/dig all lycka inför 2009 både sportsligt och ekonomiskt. Jag kommer att följa er genom media och det är mycket möjligt att jag förärar både Askebunkarna och Bruksvallen med några besök.Gott Nytt År och godnatt...Jeppsson!!!

2008-12-31 @ 01:00:51
URL: http://jepzon17.blogg.se/
Postat av: Uffe

Vad du var jobbig nu.....nu får jag ju svara dig =)1. Javisst har vi fått den på rätt kurs igen och jävulskt bra också.....nej nej nej, inget sånt för oss. Spelarersättning.....den fåglen mimade nog i ditt öra så att du fick gissa dig till vad den sa.....kan undra var du får allt ifrån? Det är inte sant iallafall. Sedan till skobidrag, har ju dom ledarna i gymnastiken ett sk bidrag som dom kan plocka ut en gång om året....vill inte gå ut med summan, men den är inte stor iallafall.2. Vi blir ju ingen ny klubb/förening....visst vi kan ha 2009 om så önskas från de flesta, men det är ej rätt. Vi behöver inte ha något årtal heller. Det som visades där var för att se vad medemmarna hade för förslag. Kolla bara FC Helsingborg, de har ju när Viskan (1979) startades på deras. Och jag vet vem den förvirrade var =)3. Jag är nöjd med våra två års resultat som vi har suttit och kommer att vara nöjd när tredje årets resultat för oss redovisas.4. Nej, jag tvivlar inte på mig själv angående det jag har antagit mig i föreningen. Jag använder inte pennor eller kritor...jag kör allt i min dator. Som du vet, så gillar jag statistik.....så jag har fått drömyrket i föreningen.5. 2008 och andra år har varit. Nu är det 2009 och det som räknas....ville bara reta upp dig lite.6. Ja, det ser bra ut på spelarfronten en tid framöver. Detta kommer att resultera i att vi kommer att avancera uppåt. Vad jag tror iallafall, men jag tror att många håller med mig.7. Nja, nu vet jag inte riktigt vad du syftade på här om det var det med att bandet har stärks som jag skrev...men det tror jag att du menade när du svarade. Nja nu var ju inte riktigt det jag menade att alla ställde upp när föreningen kallade. Där har vi en bit till att arbeta. Att jag dömde en hel del matcher 2008, så var det jag själv som ville det....gillar att döma. Du ser mig snart döma seniormatcher också.8. Fortsätter vi med samma sammanhållning i respektive lag, så resulteras det i slutändan. Vad jag tror iallafall.9. He he he, skoja litta där.....nej det är inte Ekeby GIF:s motto...bara skrev det =). Men tänk dig: Vår erfarenhet (alltså styrelsen erfarenhet, den vi har arbetat upp), Din Vilja (alltså spelarens vilja att ge allt på plan och för föreningen), Ger resultat.....ja jag vet, jag är resultatfixerad.10. Jag vill bara att du tänker på vad du skriver som både negativa och positiva saker....vissa kan ta det på fel sätt. När det gäller rykte eller nåt du hört och skriver detta....kan vissa tro på detta, fast att det kan vara osanna sådana.Jag önskar dig också ett gott 2009!

2009-01-01 @ 21:38:06
Postat av: Jeppsson!!!

Fan Uffe! Du skriver ju lika mycket som jag. Håller med dig om mycket. Dock: Jag kommer INTE att censurera eller undvika att skriva vad jag vill, vad jag hör, vad jag får veta eller/och annat. Inget illa/dumt menat.Ha det så bra och fortsätt jobba på.2009-01-02 @ 00:25:43
URL: http://jepzon17.blogg.se/
Postat av: opponickalingondricka

svarta pengar är de i alla klubbar och jag tror inte att skromberga är annorlunda.de tradia är när vissa får och ej andra.ofta är de dom som man värvar man ger men skiter i dom som alltid varit i klubben.men kul krönika!kanske man vågar hoppas på fler o matchreferat från matcherna?

2009-01-02 @ 18:07:39
Postat av: Uffe

Vi är inte som alla andra klubbar.....inget svart här, bara tröjan som är svart. Så det kan du lägga ner direkt. Det tröttar mig......Om det är någon som ska ha något, så är det jag....men nu är jag sådan att jag värdesätter uppskattning mer än pengar.Ska vi betala spelare eller ha svarta pengar i föreningen, så blir det utan mig....då kan jag lägga min tid på annat istället.Då är det bättre att lägga på ett träningsläger mm som alla kan ha nytta av och att lägga påp ungdomen.Din vilja, ger resultat!

/Uffe2009-01-03 @ 15:00:12
Postat av: opponickalingondricka

vilket bullshit!hur avlönas tränarna i föreningarna då.illa att ljuga på sånt sätt.jag vet att tränarma brukar få lön som milaersättning o det är i ishockey handboll och fotboll oxå.alla vet hur det går till och det är ända opp till serierna i topp.man får lite vitt o resten under borden.varför tror ni att klubbarna vill ha cash helst till ståplats i alla lagidrotter?jo för där kan man ta undan pengar.så nu vet ni det oxå.

2009-01-03 @ 20:07:29
Postat av: Jeppsson!!!

hrm Vet inte vad jag ska skriva...hehe...Men jag har faktiskt svårt att se en småklubb utan svarta pengar faktiskt...Jo: Det är väl ganska uppenbart att klubbarna uppåt i seriesystemet tar undan pengar. Finns ju agenter och annat löst folk som ska ha sin del. Vet (eller har hört) att när vissa klubbar delar ut bonusen till spelarna så är det med sedlar i bruna kuvert.Sen tror jag dig Uffe.

2009-01-04 @ 01:39:05
URL: http://jepzon17.blogg.se/
Postat av: Uffe

Jaha, så nu går du in på tränarna.....men det var väl inte det du diskuterade precis?Då får du nog lära EKEBY GIF hur det går till.Vi behöver fler eldsjälar, du verkar sitta inne med mycket information och sådana behövs i ideela föreningar. Ring mig, jag står i telefonkatalogen. Jag hade gärna ringt dig, men när jag inte vet vem du är.........

2009-01-04 @ 01:46:45
Postat av: Jeppsson!!!

Mitt nummer står ju i katalogen...hahaHar du msn Uffe?

2009-01-04 @ 01:49:15
URL: http://jepzon17.blogg.se/
Postat av: Uffe

Jag menade till opponickalingondricka....han sitter inne med information mm som kanske fotbollen har nytta av.Jadå, visst har jag msn, samma som min mejl adress.

2009-01-05 @ 01:15:14
Postat av: Rutger Skagerak

Intressant krönika. Men roligast är ändå de kommentarer du fått från någon kassör eller nått. Namnbytet är väl ingen direkt höjdare Ekeby GIF. Mina förslag hade varit Ekeby Hillbillies eller Ekeby Buskisförening. För det är ganska mycket buskis över föreningen om man får tro din krönika. En av de sämsta klubbarna i Sverige 2008 borde ha ett namn som berättar om vilken fantastisk bedrift laget gjorde förra året.För jo det är en otrolig bedrift att vara en av de sämsta klubbarna i Sverige. Många är kallade få utvalda. Detta ska lyftas fram och hyllas så att klubben får den kultstatus den förtjänar. Tänk en dag kanske lokalTV gör ett reportage om Ekeby hillbi...förlåt...Ekeby GIF - Laget med Piff, ett av Sveriges sämsta fotbollslag, i sina nya blanka mysiga fina svarta ulltröjor.

2009-01-09 @ 22:16:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0