Huliganer? Vad är nöjet?

Våldet! Kicken! Kärleken till laget! "Vi känslan"! Eh... Something is missing... Hur kan man som vuxen ta på sig armbindel och gå ut på en åker för att slåss för kicken? Eller: Varför inte slå en järnring runt dem och låta dem slåss tills en är kvar. Tvinga dem att slåss internt! Jag är inte för polisstater, men jag tycker att man borde ge polisen fria händer att ta tag i huliganproblemet. Man kan inte bortse från att det är ett gigantiskt problem som kostar samhället en massa pengar och fördärvar en massa unga människor. Många faller nog för grupptrycket när de triggas av varandra. Andra är bara så dumma. Det finns två sätt att ta itu med problemet:
1. Låt dem slåss.
2. Låt dem sitta inlåsta ett bra tag och behandlingen av dem ska vara oöm.

Men men... Jag tittade på Aktuellt igår och mansforskaren hade rätt i mycket det han sa: Det är rädslan för kvinnorna som gör att män slåss.

Kommentarer
Postat av: Peristrojkan

Nåväl Herr Jeppsson! Nu tycks ditt skrivande vaknat till liv igen! Trodde nog ett tag att kvinnorna i ditt liv satt stopp för alltsammans. Fortfarande har du inte avslöjat mer vem "A" eller "M" är. Jag har en klar känsla att detta är samma person eftersom du säkert nämt din blogg för dem och det skulle kanske inte vara så kul att läsa att du träffar en massa fruntimmer.
Intressanta funderingar kring våldet kring fotbollen, men var det inte du kallade högt uppsatta i en fotbollsförening en massa fula ord? Det verbala våldet känns det med.

...eller som vi säger i Sibiren.. SPATZIBA

2007-10-23 @ 17:37:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0