Recept
Vill ni käka något riktigt gott? Ta ett rullsafari (bara Conny vet: Småcklig) eller ta dig tid med följande:
Tjocka revben
Bakad potatis
Vitlökssmör
Pepparrotsröra med bacon
Koka revbenen i ca 30 min med salt, vitpeppar, lagerblad, lite honung och grillkrydda. Ta upp dem och lägg i en braspanna. Slå av ev. vatten och pensla dem med grillolja (jag gjorde en egen med Svempas grillkrydda, socker, olivolja och lite Caj P´s grillolja). När de fått färg så ta ut dem och pensla på honung. Snorgott! OBS: Kör på grill i ugnen.
Bakad potatis gör ni i folie med lite smör, grovsalt och grillkrydda.
Vitlökssmör: Pressa tre stora vitlöksklyftor, smula/krossa rosépeppar, krama saften ur en citron, lite socker och vanligt bordssmör. Rör ihop det och sen in i frysen. Kanongott
Pepparrotsröra á la Jeppsson: Creame Fraiche 2 dl, tre msk lätt majonäs, riv färsk pepparrot, en halv morot och hacka lite gurka och purjolök. Stek ett paket tärnad bacon och rör ihop... Underbart!
Tjocka revben
Bakad potatis
Vitlökssmör
Pepparrotsröra med bacon
Koka revbenen i ca 30 min med salt, vitpeppar, lagerblad, lite honung och grillkrydda. Ta upp dem och lägg i en braspanna. Slå av ev. vatten och pensla dem med grillolja (jag gjorde en egen med Svempas grillkrydda, socker, olivolja och lite Caj P´s grillolja). När de fått färg så ta ut dem och pensla på honung. Snorgott! OBS: Kör på grill i ugnen.
Bakad potatis gör ni i folie med lite smör, grovsalt och grillkrydda.
Vitlökssmör: Pressa tre stora vitlöksklyftor, smula/krossa rosépeppar, krama saften ur en citron, lite socker och vanligt bordssmör. Rör ihop det och sen in i frysen. Kanongott
Pepparrotsröra á la Jeppsson: Creame Fraiche 2 dl, tre msk lätt majonäs, riv färsk pepparrot, en halv morot och hacka lite gurka och purjolök. Stek ett paket tärnad bacon och rör ihop... Underbart!
Kommentarer
Trackback