Förbjud sekter som pedofinföreningen Jehovas Vittne

Jag har svårt att se hur folk som är med i sekter ska kunna komma till paradiset. I och för sig: Paradiset för dem är helvetet för oss andra. Jehovas Vittne, t ex, har ju gjort sig ett namn i pedofilkretsar. De vill säkert till det varma paradiset där man sätter på getter, småbarn och och gifter sig inom familjen. Egentligen ska man tycka synd om dem för de flesta har blivit så in i helvetes hjärntvättade (jag skulle vilja säga nerskitna i hjärnorna för det stämmer bättre överens med verkligheten...) att de inte vet vad som är fram eller bak. Jag läste om tjejen som vägrade ta emot blod efter en tvillingfödsel eftersom det stred mot hennes tro. Amen (här passar det med ett amen? för helvete! Läkarna vädjade till hennes man att ogiltigförklara dokumentet tjejen själv skrivit under och nu står han med ett tvillingpar, men utan sin fru och barnens mamma. är det synd om honom? Nej inte det minsta.

Egentligen är det bara att inse att religiösa sällskap är en bunke idioter som tror på tomtar och troll. Ta Knutby. Vilka lirare det är. Kristi Brud kränger böcker och pastor Helge Fossmo har gift sig igen. Halleluja vilket pack. Jag gick i skolan med ett par killar som var födda i en frireligiös familj och de hade inte det lätt. När vi skulle se på teater så fick de stanna hemma och ingenting som var "roligt" fick de vara med på. Inte konstigt att sådana barn blir störda eller massmördare. De har ju fan bara fått gå på sektmöten där det talas om svår synd när man har sex innan äktenskapet. Att de sedan är gifta med sina kusiner eller halvbröder/systrar, ja det är fullt normalt. Usch!

Jag tror världen hade sett bra mycket bättre ut om man kunde lägga fram (det har man ju gjort) vetenskapliga bevis för att det inte var en "gud" som skapade oss. Om man omkullkastar alla religiösa "bevis" så tror jag att det först blivit lite kaos, men sedan hade man kunnat leva jämnlika - överallt.

Kommentarer
Postat av: Fredrik

låter vettigt jeppsson

2007-11-06 @ 17:41:21
Postat av: S

mmm... låter mkt vettigt....

2007-11-06 @ 18:13:40
Postat av: Jessica

De e bra, bara på dom....

2007-11-07 @ 16:52:47
Postat av: Friskytten

Det finns ett motbjudande krypande för religioner. Enligt denna hållning så något är religion alltid något fint eller ska åtminstone accepteras. Sålunda kan den som kallar sina övergrepp religiösa komma undan mycket mycket längre än någon annan innan någon griper in.
Å andra sidan får man inte bunta ihop vare sig alla religiösa eller alla icke religiösa och döma ut dem allihop. Att någon är religiös är inte ett tillräckligt skäl vare sig för att berömma eller fördöma. Men dumhet och övergrepp ska alltid fördömas och motarbetas, även om det sker i trons tecken.

2007-11-08 @ 13:05:36
URL: http://friskytten.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0