Södra Stenbocksgatan stängd. Pate kör med släp!

Polisen varnar allmänheten för grå Volvo kombi med släp. Pate och brukspatronen B.P har gjort affärer och nu ska Helena få nanna i en splitter ny säng istället för den gamla och utlegade slafen. Kommesarie Roy Svanberg har stängt rondellen vid gamla Hotell Horisont och Södra Stenbocksgatan i höjd med Idrottens Hus för att Pate ska få svängrum med sitt släp. Enligt säkra källor visar Pate en stor nervositet när han lastar sin säng och är VÄLDIGT överlägset otrevlig (sant) i sitt sätt med andra människor. En som är med under hela operationen säger så här:
- Han visar tydliga tecken på hjärnsläpp och vill att vi ska parkera bil och släp ute på Södra Stenbocksgatan och rulla in släppet på gården där han bor. Patrik VÄGRAR att backa in och jag tror att det är för att han kan vara lite "domm" på att manövrera ett släpfordon, säger vår källa, live, från spelplatsen.

Det sägs att Möbelaffärens ägare ska ligga på släpet för att hindra sängen från att ramla av. Just nu har Tommys Kranbilar fyra ekipage i hårt arbete för att få lasten på plats...

Vi återkommer mer i ämnet när vi vet mer...

Kommentarer
Postat av: t0tta

Woah??!! Sov du under detta inlägget??

"Kommesarie Roy Svanberg"
och
"rulla in släppet på gården där han bor"

2008-01-26 @ 00:50:57
URL: http://t0tta.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0