Ingen lyx kanske, men lite roligare och godare...

Ibland ser, hör och läser man hur det ska flashas extra med konstig och svår mat och helst ska det vara något dyrt, men äckligt vin till som visas i extra stora glas för "publiken". Visst är det skoj att prova på något mer avancerat, men det går ju att med enkla knep få tradig mat mer rolig och mycket godare. Och: Man behöver inte ha konstiga viner eller liknande heller.


Bildtext: Bacontärningar och purjolök.

Idag hade jag potatisbullar från Felix och det är kanske inget man bjuder på om man ska ha middagsbjudning, men på en måndag funkar det kanon. Jag brukar bryna det gröna på purjolöken och blanda i stekta bacontärningar och göra en vitkålssallad med lingon, svartpeppar, salt och lite olja. Inget märkligt alls, men det blir jättegott trots att det egentligen är världens enklaste rätt som köps så gott som färdig.


Bildtext: Vitkål, salt, svartpeppar och olivolja...


Bildtext: Dynga i lite lingon...


Bildtext: Det ser knepigt ut - men det är hur gott som helst...

Men: Glöm inte potatisbullarna!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0