En tragisk händelse...

Jag har varit ganska osocial de senaste två åren och dragit mig undan tillställningar och fester. Jag gnäller inte när jag inte blir bjuden, men när en kompis (?) ringer och lägger på, ringer och lämnar över luren till någon annan eller ringer och låter luren ligga av så man hör stöket från festen, ja då känns det inte bra, inte bra alls. När en annan polare tar luren och frågar om jag inte ska komma (klockan är 21:40) och jag säger att "var jag inte bjuden innan så känns det inte så ok att åka dit nu" så säger han: Var du inte bjuden? Fan vad dåligt!

Men men... Jag får väl erkänna att jag inte är förvånad... Inte ett dugg faktiskt.

Vad gör ni bakom gardinerna?

Rätt kul iaktagelse: Ska köra hem efter att ha varit hos min mor och tittar upp på huset (lägenheter, tre våningar) när jag sätter mig i bilen och vad får jag se? Jo samma sak som alltid: Folk som står halv/helpackade bakom köksgardinerna och spanar! Har varit likadant i alla år. Folk är inte kloka eller är de bara slötänkta?

Lika roligt är det med kärringen som gnäller på alla och som ALLTID står och kollar i kikhålet i dörren. Ibland går jag riktigt närma och gapar. Kanske ingen vacker syn, men jag hoppas ju få höra ett brak innanför dörren... Vilken höjdare med en bruten lårbenshals! Då hade kärringen lärt sig att inte vara så nyfiken...Hahahahahaha...eh...*hrm*

Jag är helsåld...Kolla själv

Känner en tjej vars vovve precis fått valpar. Hunden är en korsning mellan chihuahua och tibetansk spaniel. Denna tik blev parad med en liten liten chihuahuahane som fick stå på en telefonkatalog för att nå upp. Men när man ser resultaten (en tik och en hane) måste det varit värt det... Kolla själv:

image185

image186

image187

Piff och Puff?

Söta va?

Jag är int´bitter?

Jag har missat varje sekund av tramset Let's dance men kunde inte undvika att få reda på att Tony Rickardsson blivit tvåa. Undrar om han säger:

- Jag är int' bitter...

Ett gott skratt

När jag var ute med Wilma innan så såg jag ett par som var ute och gick. Inget konstigt med det, men detta paret har en dotter som gick i Connys klass och hon fick (ville?) inte följa med på deras klassresa i nian. Familjen är jättesnäll men de är lite frireligiösa och med två barn som gått ut nian som bästa elever på skolan så var det säkert lite kul att retas med dem. Därför skickade klassen ett vykort från Spanien till denna flicka där de berättade hur kul det var och avslutade med:

- Hälsa porr-Uno och kåt-Gunnel!

Undrar om de fick oblaten i fel strupe när de läste detta...Haha

Björn, skogsarbetaren...

Jo det är sant. Jag har fällt träd idag, eller: Det låg redan ner så jag sågade av det vid roten. Var? Här ute på mina ägor. Med bågsåg gick jag lös på trädet och asade (drog på svenska) ut det på gräsmattan. Tyvärr har jag nog en infektion på gång i kroppen för ska jag vara ärlig så var det inte precis det grövsta träd jag skådat, och ändå höll jag på att dö, drunknande i min (ska det vara mitt?) egen svett. Tur att jag har en snäll mamma som ska bjuda på oxfilé, hasselbackspotatis och nån god sås. Annars hade jag inte överlevt!

Typiskt när man för en gång skull tar fina och flitiga initiativ så börjar man bli dålig. Förlåt: Sämre...

Jag vill trycka in glassplitter i ögonen på...

...alla dom idioter som krossar glasflaskor på vägarna där jag går med Wilma. Upprörd? Ni anar inte! Tror att om jag råkat köra på någon sådan idiot att jag inte skulle stannat och kollat hur det gått för denna och jag skulle inte typ köra över den igen för att få slut på lidandet. Nej låt dem plågas in i det sista. Fy fan vad jag föraktar er, fy fan för er! Hjärndöda abortrester är vad ni är!

Gnäll

Måste gnälla lite: Jag har ont i halsen och börjar känna mig väldigt varm. Känns som feber faktiskt. Sen har ryggen inte vett att bli bättre och med synen är det som det är. Kanske dags att beställa träfrack och en juste parkeringsplats? Nja... Jag är ju på gott humör och uppe (har sovit nästan hela dagen så...) så har jag lite tur så kurrerar det mig...

...men ibland måste man få gnälla...

Vill ni bli uppskattade i köket? Prova detta!

Igår skulle jag egentligen vräkt i mig en hamburgare, men det blev ändrade planer. Jag gjorde köttbullar och mos istället. Men: Det blev även två andra rätter när jag ställde mig vid spisen: Pasta med kokt (!) bacon (till Wilma) och baconinlindad nypotatis med purjolök, pepparrot, grädde, gräddfil, dill, gräslök och ost. Om ni bjuder på det sista kommer ni att knäcka i köket...

Linda in potatisen med bacon och lägg dem i en form. (nu var mina potatisar redan kokta så det kanske ni ska tänka på) Häll sedan grädde och gräddfil över tillsammans med purjolök, pepparrot, dill, gräslök, ost och lite skuren bacon. Krydda med svartpeppar eller vad ni vill. Sen in i ugnen och ta ut det när ni ser att baconen är klar. Voila!

Nattjakt

Sitter och tittar på en falsk, skenhelig apa som sover räv i sin stol. Ja det är Wilma jag talar/skriver om. Inatt skulle jag släppa ut henne i trädgården för att hon skulle få tömma blåsan en sista gång innan hon skulle drömma om Max, Merko och de andra friarna och då rymmer hon givetvis! Hon går sakta fram mot dörren och stäcker på sig, gäspar och ser helt ointresserad ut över att masa sig ut på gräset. I samma sekund som jag öppnar dörren är hon försvunnen. Hon ville inte drömma om sina fästemän utan hon ville leta upp dem. Så där står jag i kalsonger och är hundlös. Snabbt in och vräkte på mig kläderna och ut för att leta upp henne. Hon är ju "afrikafärgad" så hon är ju inte så lätt att hitta när det är mörkt. När jag väl fick syn på henne var hon flera hundra meter bort som en skugga under lyktstolpsbelysningen och när hon likt Ivanhoes häst kom galopperande mot mig väjde hon smidigt undan mina försökt till infångning. Tror jag stod i en kvart och kallade, skrek, kallade ännu mer och försökte fånga henne med mina gamla målvaktstalanger (nåja...), men tji fick jag. När jag väl fick tag i henne drog jag henne lite i örat så hon pep till. Problemet är att det nog gjorde mest ont i mig... Hatar när hon piper över att hon har eller låtsas att hon har ont.

Så ser nätterna ut hos mig...

Känns som hamburgare kan bli aktuellt...

Hungrig som ett får! Blir till att köra till Bjuv på safari... Hamburgare med mos? Ja tack!

Knarkig pratstund med sexanspelningar i telefon

Jag vet inte om någon eller några av mina kamrater har gett ut mitt telefonnummer till alla telemarketingföretag i Sverige för det ringer sjukt många som vill kränga än det ena och än det femte. Ibland låter jag dom prata av sig och lockar deras säljarådra med många frågor och knäcker dem med nån fråga de inte kan svara på. Nästa gång säger jag att jag spelar in samtalet och lägger ut det här på bloggen. Vissa tackar för sig, andra vill ha adressen för de tycker att det är häftigt och resten blir väldigt nervösa och de börjar stamma och staka sig. Idag ändrade jag taktik och det blev såhär:

- Ja! (jag svarade så eftersom det var ett typiskt telefonförsäljningsnummer)
- Eh... Hej jag heter Sara och ringer från ett företag som heter xxx och vi...
Här avbryter jag flickan och och skriker:
- Wåoah yoooooooooooooo jag tar tagit AMFETAMIN!!!!!!!!!!!!!!!!!Yiah!
- ...vill ge dig ett erbjudande som,,,,
Avbryter henne igen med:
- Har aldrig mått så bra som jag gör speedad! Yieppie yeah yeah!!!
Nu blir flickan lite brydd och frågar förläget:
- Har du tagit mycket? Hur mår du?
- Så jäkla klockrent! Woah woah ja ja ja! Mår toppen. Har aldrig knarkat tre dagar i rad innan. Gud så gott!
- Ehhhhh??? Jo jag vill erbjuda mig...
- Va! Ska du erbjuda dig själv sakerna? Det är ju som att bjuda på LSD och ta trippen själv! Ziggazaggaziggazagga uh uh uh!
- Oj! Nej jag menar att du ska få....
Här avbryter jag henne igen och frågar:
- Vad har du på dig idag?
- Va??
- Jo jag fantiserar lite om telefonförsäljerskor och vill veta vad ni har på er!
- Men??? Vad menar du?
- Vad har du på dig eller du kanske inte har något på dig? Sitter du naken i ett kargt kontorslandskap och fryser rumpan av dig?
- Nej jag har jeans och t-shirt på mig.
- Oj oj oj! Wieeeeeeeeeeeeeeeh! ja ja ja!
- Hallå? Hur mår du egentligen? Är du påverkad?
- Nej jag bara fantiserar om dig! Du verkar jättesnygg!
- Tack tack. Det var trevligt att höra, säger telefonförsäljerskan lite blygt.
- Varsågod! Det är du värd! Men: Påverkad? Ska du lura mig? Va?
- Nej nej nej nej!
- Oh oh oh (här kan jag knappt hålla mig, men det lyckades ändå) Ah ah ah! Jävla bussbolag! Har gjort min trappa till hållplats!
- Hur mår du? Hallå?
- Nu går fan Ystadsbussen på fel håll! Åh nej! Nu svänger han in bakom påskliljorna! Det är Hässleholmsrutten!  Jag måste ut och styra upp detta. Biljettväskan! Var är mina biljetter!!!! Woh woh!
- Hallå? Har bussen kört in i trädgården...?
- Faaaaaaaaaaaaaaaaaaaan! Nu körde de på Alfons också! Min trädgårdstomte! Satans busschaufförer!
- Va?
- Du får ha en bra tisdag! Hej hej!
- Hallå? Tisdag? Hallå??

Jag är troligen helt rubbad, men efter jag lagt på luren fick jag lägga mig ner på golvet för jag skrattade så jag fick ont i magen...


En fin resa försvann just precis, eh, nu...

Var inne och betalade mina räkningar och jag måste erkänna: Tack gode Gud för min flygrädsla! Så många resor man slösar bort på skit...Ojojoj! Hade jag gillat att flyga hade jag gråtit blod nu...

Utan sup men med gräslök

Käkade dillkokta nypotatis med sill, prinskorv, falukorv, gräddfil, hårdkokta ägg, gräslök och allt som hör till en midsommarmiddag. Gott! Har lärt mig att äta sill på äldre dagar och tycker att det är helt ok. Men: Jag dricker ju aldrig eller nästan aldrig sprit mer. Hur har det kunnat bli såhär? Jag som gillade att dricka sprit och tyckte att det var gott också. När mina kompisar gjorde grimaser över hur jävla illa deras hemkokta smakade hade jag alltid riktig sprit som smakade bra. Fick mycket skit för att jag blandade groggarna med is, frysta hallon, färsk lime, citron och "shakade" min dricka. Kändes som jag inte höll måttet eftersom jag inte drack kalla "kaffegögar" eller uppskattade pungljum och avslagen Cuba Cola med hembränt som hade en hinna av finkel. Visst: Jag har druckit colagroggar med "hb". Men... Ska jag verkligen utsätta min kropp för alkohol så ska det vara grejor som smakar bra.

Nu skulle detta inlägg handlat om hur man kan vara så dum att man låter sig luras till att köpa nypotatis som är djupfrysta, men jag svävade ut lite...

Dagens groda...

Frågade min vän Pate hur det hade gått för dem i träningsmatcherna och fick följande svar:

"- Vi har spelat tre matcher. Två oavgjorda och en lika."

Eh? Jaha?? Lite som att fråga vem som gjorde målen om matchen slutade 0-0...

Ett år imorgon...

Tog ett stort beslut ifjol vid denna tiden, ett beslut som vände hela min tillvaro upp och ner. Ensamheten värkte och tystnaden och tomheten höll på att göra mig direkt galen. Det finns saker som jag inte ens erkänner för mig själv och det finns saker som inte borde hänt eller inte på det viset i alla fall. Wilma är en sak som har hänt och händer hela tiden. I ett år har hon kissat på mitt golv, bitit mig i armarna och, ja, varit helt underbar.

Hon var sist ut i kullen och minst. Hon kom till en annan familj eller kärring först som hade en Rottweiler som inte accepterade henne så de lämnade tillbaka henne. Samma dag tog jag beslutet att skaffa hund. Först "fanns inga" tikar utan bara två hanar, men så kom ju Wilma dit (hon hette Trixie då) igen och jag satte mig i bilen och körde till Klippan. Hon var den som sprang fram till mig först och valet var glasklart: Henne ska jag ha! Och: Hon är här ännu!

image184

Här äter hon frukost i hennes egen stol. Mackor med tre sorters pålägg!

Jag = Hycklare

Jag rackar ner på religionerna, men ändå trycker jag i mig en massa påskamat. Förlåt!

Jag vill (kan) inte längre ligga...

Nu får det vara bra och nu säger jag stopp i helvete. Hur skönt det än är så tar det inte bort smärtan när man ska gå ifrån sängen. Det är nästan så tårarna sprutar och jag känner hur hjärtat mitt går i tusen bitar. Jag skriver givetvis om mitt ryggonda som kommer och går, dag efter dag, vecka efter vecka och tja: Lite hur det vill. Idag var det ett helvete att komma upp ur sängen och när jag väl förpassat min tilltagna skinka till soffan så har jag svårt att komma upp härifrån också. Har provat piller: Inget vidare resultat. Får gå ett steg längre: Träna! japp! Det behövs!


KK just nu...

Håller på med en KK just nu. Lite tradigt innan man kommer igång så att säga. Vill ju ha action direkt! Men jag är chipleader på bordet.

Ah! KK =Kvällskvist på Svenska Spels pokersajt!

Domedagen på National Geographic Channel

Slötittar på ett programsom heter "Sanningen om bibeln" på National Geographic Channel och än en gång: Dom är fan inte kloka de som tror på Gud. Kollektiva självmord, präster som förgriper sig på småpojkar, offer, straff, lidelse för en skojare på korset och en massa hat. Islam och Judendomen är inte ett dugg bättre. Ibland tror jag fan att Stalin och grabbarna hade rätt. Kolla bara på Bush: Han religiös? Ja då! Han är fan mer tokig än Sadam!

Dom visar när David Koresh får sina lärljungar att ta kollektivt självmord och det skrämmer mig. Om folk kan gå i döden för att nån säger att jorden ska gå under, ja då är folk kapabla till vad som helst.

Nån måste sätta stopp för dessa dårarna! Dags att kanske införa religionsförbud eller restriktioner i alla fall?

Fransk het hund

Blir inget avancerat i köket idag. Steker ett par kryddiga korvar, värmer några bröd i ugnen och sölar ner dem med fransk dressing och curryketchup. Detta hade Conny älskat: Det går snabbt!

Jag knäckte nätdejtinggraalen! I'm Messias

Jag är ett geni, en halvgud eller bara jäkligt smart. Efter många månaders forskande i nätdejting kom jag nyss på hemligheten med att lägga ut foto på sig själv på meetingsajterna! Det hela är så enkelt att det är genialiskt. Ta mig t.ex: Jag gör mig absolut bäst bakom kameran och är snyggast när jag gömmer mig bakom en lada, men nu finns det ett hopp för mig med. Måste bara hitta en kompis eller nån som är mycket fulare än mig. Visst: Det blir kanske svårt och troligen omöjligt, men nån måste ju vara dassigare. Nu börjar headhuntingen och jag vet hur vi ska ta fotona: Ett par partyfoto där jag är i centrum, något grillfoto där vi sitter ett gäng fulingar runt en rykande engångsgrill och svartbränd flintastek och ett aktivitetsfoto, typ volleybolltema, där jag brilljerar bland dvärgar, armlösa och benlösa.

Vad tror ni? Nu vet ni hur ni ska bli lyckade nätdejtingsrävar som svansar in på hud och kön och ut på nätet igen.

Här är objektet man måste vara fulare än...Tufft? Visst, men det ska inte vara lätt..

image183
Bildtext: Lagon överskäggig, svettig och jobbklädd... 

"Det är vackert (konstpaus) - ibland..."

Har gjort en oförlåtlig sak idag: Sålt min biljett till kent i Baltiska Hallen i Malmö. Det fanns en tid jag uteslutande lyssnade på kent. Den tiden är förbi. På gott och ont. Jag var på Stadion i Stockholm 2003. Jag har alla deras låtar som kent och saknas blott två när de hette Jones & Giftet och Havsänglar. Har minnen av och från kentlåtar och kentfraser. Säger som Jocke Berg sa efter spelningen på Hovet:
- Det är vackert    -   ibland...

Påskafton och Jesus är inte här

Påsken är en bra högtid: Man är ledig fyra dagar i rad. Kan man inte spika upp någon galning till så vi får fler helgdagar? Det är ju bara att ta en i högen som står och ljuger inför folk. Varför inte någon falsk politiker? Istället för ris, majstång eller gran kan vi ju ha en uppstoppad gök som vi ställer på bordet eller på en matta. På bordet står oxfilé med rödvinssås och potatisgratäng. Vad säger ni?

Att bränna DVD-skivor

Jag har fått i uppdrag att bränna DVD-skivor åt min mor och en sak kan jag säga direkt: jag bränner denna gång, sen aldrig mer! Vilket skit! Kanske är jag korkad, men detta var inget för mig...

Påskbestyr och kvastning

Har varit bloggfrånvarande pga att jag inte kom i min uniform. Fick sprätta upp den, jaga mer material och sy om och upp den. Jag är ju påskaharen och då går det ju inte att de långa öronen sitter som knepiga utväxter på axlarna. Ungarna hade ju dött rakt av då! Just nu håller jag på med att styra upp lite här hemma och lär återkomma här, igen!

Jag ser inte bra ut

Har haft problem med mina ögon ett tag, men idag blev det otäckt: Detta är hur jag ser med mina ögon...

image182
Ingen hit...

Ge mig mer global uppvärmning

Detta jävla väder är inte så kul. Hatar snö och rusk! Jag är nog den, tillsammans med grönlänningarna, som välkomnar den globala uppvärmningen mest. För mig gör det inget om vi får en min-temp på +15 grader.  Inte ett dugg!

Nu ska jag duscha riktigt varmt, varmköra min bil och frossa i nötkött! 

Testar Gud: Test nummer ett (1)

I och med att jag tvivlar starkt på Herr Guds existens så ska jag göra lite tester och se om han finns.

Test 1: Låt alla krig ta slut!

Kära Gud,

Se till att alla krig upphör och visa dig så alla jordens folk får se dig. På så vis får vi en religion och slipper religiösa krig. Sen kan du ju gott ha ett kontor som är BEMANNAT här på jorden för alla kyrkor, moskéer och andra av dina kontor har ju bara praktikanter som väntar på dig. Bönen slut. Tack

Då får vi se hur det går. Låter texttv vara på så jag kan kolla vad som händer.

Religiösa tokstollar ger mig mjäll

Det där med religion? Varför? Unga människor som tror att en gubbe i skägg var son till en undanflykt i det blå. Vad går de på? http://www.trotank.se/blog/

Här är doktorn som botar allt...

Fick bara en nostalgiflashback igår och kom att tänka på hur kul Peter Apelgren kan vara. Youtubade Parasit-TV och hittade ett av de roligaste klippen jag vet. Titta på detta och titta speciellt när herr Apelgren står böjd över släpet och säger: - Det är Djävulen. Det är STOR humor!


Vad säger man? Genialiskt! Nästa gång blir det Bollibomba...

Imorgon börjar mitt nya liv: Bara så ni vet...

Ska ta tag i allt fr o m imorgon. Bara så ni vet... Brukar gå åt helvete när man säger så. Bara så ni vet...

Kan jag tjäna pengar genom att blogga?

Läser på http://www.aftonbladet.se/sofismode/article2062963.ab hur tjejer tjänar pengar genom att blogga om mode. Hmm? Hur ska jag kunna dra in lite gryn genom att blogga för att dryga ut hushållskassan? Jag tar tacksamt emot alla förslag. Ska jag nischa mig mer? Då lär jag bli tvångsintagen på psyket! Marknadsföra mig aggressivt då? Jag kan ju sätta upp en lapp på Matöppet här i byn. Ta reda på min målgrupp? Hej mamma, pappa och syrran! Skapa ett varumärke och vara stolt över det? BJ (not blow job)! Kontakta företag? Hej Ekebyboden! Har ni någon gammal träbock som liknar mig som jag kan lotta ut på bloggen eller sälja på tradera?

Jag tjänade ganska hyfsat med extrapengar när jag frilansade som journalist, men då var det mer än jag som kostade här hemma. Kvarskatten bränner fortfarande som tacobajs... Och: Det var ett tvång att leverera texter i tid och otid...

Men vad tror ni? Finns det några företag som vill göra av med lite överskott på mig och min blogg? Jag gör det mesta. Men: Jag sväljer inte...


Ryggont är ett tecken på...

...att man börjar bli gammal, är otränad, lyft något man inte orkat och kanske lite lat. Men jag är ju en slimmad man i mina bästa år som är stark som en flitig oxe (talgoxe?) så jag fattar inte detta? Ont har jag i alla fall och det där med att städa huset och röja i trädgården känns avlägset. Järnspikar också!

Tipspromenaderna är här: Bingo!

Nu kan ni springa på mig i skogen varje söndag. Titta efter en "välbyggd" kille som släpas bakom en vacker hund med bingobrickor och tipslappar i högsta hugg. Idag gick det sådär: 11 rätt (av tolv) och saknade två nummer på bingon. Men det var ett steg framåt: Fick morsan att spela rent...

MSN? Hur funkar det egentligen?

har ingenn aning om hur eller varför jag inte kan logga in. Har troligen något att göra med att jag inte fattar mig på det här med nätverk. Jag tror jag loggas in men ICKE! Får nog fördjupa mig i det tillsammans med riktigt mycket sprit...Men inte idag...

Nu kan jag tillaga det - också!

Stod igår och hade långa och svåra överläggningar med mig själv över vad jag skulle käka till middag. Middag och middag? Vad kallar man det för när man äter 23:15? Supé? Nattamat? Jag kom fram till att jag ville prova att göra hemmalagad kebab på griskött och jävlar vilken hit det blev! Supergott och superenkelt!

Jag började med att krydda och marinera köttet (se nedan) och det fick bli rikligt med kryddor...

image173
Bildtext: Nej! Det är inte ruttet kött trots det är köpt på ICA...

Jag lät köttet ligga i marinaden ungefär två timmar och under tiden så lirade jag poker och tittade på det fantastiska humorprogrammet, HJÄLP, på TV4. Pokern gick bra och ett tag var jag hetare än köttet här ovan...Men jag var tvungen att se till Wilmas två, eller tre, rätter som jag tillagade samtidigt: Kokta märgben, ankhjärta och kyckliginälvor med lammögon! Mums!

image174
Bildtext: Hjärtat från ankan Wilma "läxade" upp i veckan. Övriga delar av The duck gick inte att rädda...

Nedan en grym (?) delikatess...

image175
Bildtext: Kokta lammögon tillsammans med märgben från ungnötkreatur (kalvar)

Jag började räkna på hur mycket tid och pengar det läggs på Wilma i veckan. Jag slutade ganska fort...men konstaterade: Är man så duktig och söt som hon är så ska det märkas med...

image176
Bildtext: "Det moderna köket" Laptop med poker och "samba ölek" (hehe)...

En kort beskrivning över min mat...

300 g Strimmlat griskött (magert faktiskt)
Krydda det med grillkrydda, svartpeppar, paprikapulver, chillipulver, vitpeppar, medelhavskrydda, "samba ölek" (det är så det heter säger min KK Conny) och häll på olivolja och lite vatten. Stek detta och häll av skyn som blir i en skål. När köttet är genomstekt så häll över skyn och stek in smaken.

image178
Bildtext: Stek först UTAN för mycket sky/marinad så köttet inte blir kokt

Sen slår ni skyn/marinaden över det GENOMSTEKTA köttet:

image181
Bildtext: Stek sedan köttet MED skyn/marinaden

Till detta serverade jag mig själv: Ajvar, vitlöks/paprikadressing (kräm chefsbas...Även detta har KK lärt mig...), gurka, tomat, sallad och rå lök. Och: Givetvis lite poker...

image179

Och i ugnen väntade pommes frites och vips:

image180
Bildtext: Visst ser det rätt ok ut?

KEBABTALLRIK!

Avslutningsvis måste jag faktiskt säga (utan att rodna) att jag går från klarhet till klarhet i köket...



Snattarsugen

Igår var jag på shoppingtur i Bjuv för att handla lite mat inför helgen. När jag taktiskt valde ut "rätt" kassa så visade det sig att det blev helt jäkla fel. Framför mig stod två helt utslagna individer med klara tecken på missbruksproblem. De skulle betala med ett skrynkligt tillgodokvitto och det var världen klabb. Kärringen kunde inte räkna vad 352 minus 290 blev och även kassörskan hade problem. Till slut hade de 16 spänn över och hon skulle givetvis handla upp allt och blev inskickad i affären av gubben (han stod i en äcklig HIF-mössa) för att ta ett choklad. Hon kom tillbaka med chokladglass...

Så när det väl blev min tur skulle kassörskan (hon har inte alla årorna i vattnet och har ett utseende inte ens en mamma kan försvara) börja klabba och talade om för mig att det inte gick för sig att bara ta extradelarna till kvällstidningarna. Efter MÅNGA om och men fattade hon och det var när jag vänligt berättade att hon satt och höll Kvällsposten i handen. Nåväl... Hon kunde inte släppa det där med extradelarna och berättade att "i den affären hon jobbat innan" så hade de ALDRIG sålt extradelarna utan huvudtidningen. När hon berättade i vilken affär det var hon jobbat i så kunde jag inte hålla truten och sa:
- Ja det var väl för väl att de la ner den kommunistbutiken! (det var en Konsumaffär hon jobbat i...)
Kassörskan blev väldigt tyst och märkbart sur. Jag talade om för henne att jag brukade köpa ENBART extradelarna i denna affären annars, men tillade:
- Ja det är ju när de ordinarie kassörskorna jobbar...
Sen var det inte så mycket kallprat mer...

När jag stod och packade ner mina varor så såg jag först hur tre ungar höll på att riva affären och tänkte för mig själv att vissa familjer kanske hade mått bra av att INTE skaffa barn. Hur kan man låta sina ungar hålla på att gapa och stimma så mycket? Lås in ungjävlarna i en jordkällare tills de blir lite lugna eller lämna dem ifrån er till andra vuxna som kan hantera ungar. Det skulle fan varit lag att alla skulle lämplighetstestas som föräldrar innan man blir det...

I alla fall... Bakom denna zoofamilj stod konstaplarna Pling och Pinglan och det var en syn kan jag lova. "Pinglan" kan väl ha varit 25-28 år och var väldigt snygg. Först tänkte jag be om hennes nummer, men insåg hur korkat eller rent ut sagt pinsamt det kunnat bli, och sen kom jag på en bättre idé: Om jag hade gått in igen och snattat ett choklad så hade man kanske blivit nerbrottad av denna snygga polishona, men återigen kom jag på bättre (?) tankar. Det hade blivit ett sådant komplicerat förhållande om hon skulle hälsat på mig i fängelset och jag hade inte gjort mig på polisfesterna som dömd chokladtjuv...Men tanken kittlar än: Oj vad det hade smakat med ett nysnattat Plopp...

Idag har jag varit en bra son

Började dagen med att byta däck på morsans bil. Det är sånt söner gör åt sina mammor tror jag. I och med att jag inte är någon händig man med borrmaskin eller hammare (jag kan men vill helst inte) så får man göra det man är bra på, eller hur man nu ska säga? Jag hade inte platsat i någon depå när det gäller kvickheten i att riva av däcken och på med nya, men varför stressa? Motorsport är för dönickar! Nu gällde det ju inte motorsport utan det faktum att jag kan vara en bra vuxen man (nåja) ibland...


I Bjuv pissar man på öppen gata mitt på ljusa dagen

Jag for iväg till apoteket igår för att hämta lite medicin och höll på att köra av vägen när jag passerat gamla sjukhuset i Bjuv. En stenstukad (apfull) gubbe står på trottoaren och pissar helt ogenerat. Det var inte någon A-lagare som ligger på bänkar utan det verkade vara en "normal" gubbjävel som kanske kommit hem lite för tidigt på fredagen bara. Men: Hur fan funkar man om man står och pissar på trottoaren vid femtiden på eftermiddagen? Tragiskt, men ändå lite komiskt. Wilma morrade i baksätet i alla fall. Men vad ska hon säga? Hon pissar ju på trottoarer varje dag...

När syrran förvandlar Wilma till knähund

Jag är aldrig avundsjuk på min syster eller nästan då. Vi är uppväxta med rättvisa och våra föräldrar har alltid tyckt lika mycket om oss och har aldrig typ favoriserat nån av oss. Idag kände jag ändå nästan lite avundsjuka när Isa kom hit och vi skulle till skogen med Wilma. Bara jag nämner "Lissabellen" så blir Wilma oerhört uppåt och när väl Isa kommer innanför dörren så blir hon attackerad med "pussar" från Wilma. Man blir väldigt glad när man ser det och när Isa sen sätter sig i soffan så hoppar Wilma upp till henne och ska sitta så nära det bara går. Det är här jag undrar: Eh? Varför hoppar hon nästan aldrig upp till mig? Jag tror att jag är hyfsat snäll med henne ju... Men så fort Isa kommer så ska det kelas och nästan sittas i knä. Så jag behåller min tredjeplats på hennes lista, Wilmas favoritlista, och morsan och syrran behåller den delade förstaplatsen...

Bögmarsch med väskor (bögfobi)

I vårt lilla samhälle har tiden stått stilla på många sätt och vis och därför är det exotiskt och "konstigt" med sådana som sticker ut (dessa ska ska skriva om sticker gärna in...). Homosexuella är sådana. Men men... Nästan dagligen kommer ett bögpar gåendes utanför mitt hus och båda två bär en ryggsäck. Alltid dessa ryggsäckar. Eftersom jag nu ska spela lite fördomsfull så tänker jag ju direkt att de fyllt väskan med rep, glidmedel som de tillsatt grus i och andra saker som de ska använda när de fångat en hetroman.

Ibland är de extra söta och det är när de kommer gåendes med sina anala vänner (ett annat bögpar) och det ena paret är klädda i gula jackor och det andra i "lysgröna". Men de har delat på sig så "tjejerna" går lite framför och "grabbarna" lite bakom. Även när de struttar runt med ett annat par har de väskorna med sig. jag är så nyfiken vad de har i sina väskor att jag nog får ta mod till mig och fråga. Problemet är bara att jag inte vet hur man pratar med bögar? Tänk om jag frågar "tjejen" (mottagaren) och killen (givaren) blir sne? Eller ännu värre: Jag tilltalar "killen" och "tjejen" får ett bryt och klöser mig. Usch! Det jag är mest rädd för är att om jag går fram och frågar dem så kanske de "tar" mig och våldtar mig...

Bögfobi? Jag? Nej!

Duschbilder...

När jag duschar Wilma så får jag locka in henne med hennes vattenleksaker. Det är ganska märkligt: När hon ska tvättas vill hon inte in i duschen, men när jag ska duscha så jagar hon vattnet och plaskar som en dampunge med väderkvarsarmar. Väldigt knepigt!

image170
Bildtext: Wilmas badleksaker. Pigge, Ankan, Moröttan, Moröttan den yngre och "Pållen".

Och en sak som jag undrar över: Hur fan kan det gå åt sju (7) handdukar när man ska torka en liten hund???

image171


- Har du också smått?

Hade hjälp med avloppet i duschen för ett tag sedan. Rörmockaren låg på golvet och meckade mitt i min skit och tittade på samlingen med leksaker. Han skrattade och sa.
- Ja det är för härligt med "di små". Jag har en där hemma på dryga året och man får verkligen locka in henne i duschen.
Jag svarade att visst är det skoj men det är en jobbig ålder när de är runt året.
- Är du ensamstående? frågade rörmockaren.
- Jo det är jag väl, men...Mer hann jag inte säga innan han fortsatte.
- Ja det är vanligt nu. Det är slitigt i början med vem som ska torka upp skiten och så vill de (tjejerna) alltid ha dem i sängen. det sliter ju rätt bra på förhållandet.
- Tja, sa jag och fortsatte: Jag har varit stenhård från början och hon har fått sova där nere. Jag tycker det är så jävla äckligt när det luktar skit när man vaknar för den lilla inte kunnat hålla sig under natten.
- Jo men det är ju sånt man får ta, sa rörmockaren.
- Sånt man får ta? Aldrig i livet- Efter en vecka fick hon sova ute i hallen och hade jag tur hade hon skitit på en tidning.
- En tidning???
-Ja?
- Eh...Ok, sa rörmockaren och blev som förbytt. Fan vad du har mycket hår i vattenlåset. Svart är det också men du är ju ganska ljus. Har du fatt i en ziegenerska, hö hö hö!
Jag höll käften och höll mig i bakgrunden.
- Nä men! Har du hund?
- Ja? haha... Nu fattar jag! det var hon du menade. Haha! Det förklarar det svarta håret!
- Nej det är inte hennes. Det är min killes, Hamids, könshår. Jag brukar ansa honom när han kommer hem från sjön. Han har inte varit hemma på två månader och han, tja han är lite tramsig , vill gärna ha med en hantverkare i vårt kärleksliv. Han är hemma vilken sekund som helst. Det är ett riktigt praktexemplar kan du tro! Över 2 m lång och hårig som en riktig persisk man. Du lär bli en perfekt överraskning! och dina byxor sitter så fiiiint, sa jag med lite gayröst och blinkade åt honom.
Killen som precis varit en riktig karlakarl var likblek i ansiktet och avslutade jobbet snabbt som attan. När han samlat ihop sina verktyg sa jag:
- Vi kan ju sätta oss i soffan och ta en kopp te innan vi gör upp räkningen. Det är Hamid som har slantarna i denna familjen.
Schwisch...

Så gör man när man vill ha bättre pris av dyra hantverkare...

Visst kan jag baka kaka

Jag har varit rädd för att prova att baka. Rädd för att det ska bli en dödbakad klump som ingen kan äta men som alla minns. Syrran har varit fly förbannad på mig genom åren eftersom jag är väldigt duktig på att äta hennes bakade läckerheter och jag inser att hon är väldigt lik vår bortgångna mormor. Vår mormor bakade nästan varje dag och det där med variation var inte hennes starka sida. Syrran är stöpt i vår mormors form och har genom åren varit starkt begränsad i vad som går att äta och inte går att äta. Eftersom Isa, min syster, var hon mormor när morsan jobbade så blev det syrran som bestämde vad som skulle käkas till middag. Det blev köttbullar eller pannkakor. Mormor var nästan lika begränsad i sin fantasi över vad hon kunde tänka sig baka och därför blev det chokladkaka, sockerkaka, äpplekaka och kryddkaka. Kryddkaka bakade hon enbart för att hon tyckte vi var "slugar" (åt upp kakorna för snabbt) och visste att vi inte åt den.
- Då får man ju smaka något man själv har bakat för en gång skull, sa hon triumferande.
Problemet var bara att den satans kakan aldrig blev uppäten och nästa gång hon bakade chokladkaka så behärskade man sig och åt väldigt lite för att hon skulle lägga kryddkaksbaket på is. Detta var inte heller populärt:
- Det är konstigt! Här står man och bakar för er skull och så tycker ni inte om det. Det är otacksamt...
Alltså: åt vi kakan var det fel. åt vi inte så var det också fel...men men...

Nu var det jag som tog tjuren vid hornen och bakade kärleksmums. jag gjorde efter ett klassiskt recept och det blev faktiskt grymt gott. nästa gång är det inte omöjligt att det blir tigerkaka...INTE kryddkaka i alla fall!


image167
image168
image169

Jag är grym i köket!



Flygfämassakern @ the south street/Oakvillage

Ibland går min träning med Wilma till överdrift och det dåliga samvetet smyger sig på en efter man insett vad som verkligen hänt. Utanför mitt hus har en gräsandsfamilj haft en tillfällig bostad och, tja, det är inte en "kärnfamilj" längre, om man formulerar sig försiktigt. Efter ett par veckors attackträning med Wilma tar hon sådana fina och egna initiativ kan ni tro. Jag stod i tvättstugan (som ligger i ett sidobygge) och sorterade kläder med tvättmaskinen som bakgrundsljud och kände en konstig känsla. Öppnar dörren med min f.d fotbollsfot och hör ett väldigt oväsen från huset och släpper allt jag hade i händerna. Rusar in i huset och hör ett hjärtskärande ljud från mitt tv-rum. När jag tittar in har Wilma fått tag i ankmamman och plockar fjädrarna av denna vingklippta pippifågel.

image166

Det är stunder som denna man fattar hur stolta föräldrar kan vara över sina barn! Jag packade in min duktiga hund i bilen och körde ner och handlade belöningsgåvor till min lilla best. Det kostade mig över tvåhundra spänn (Conny och hans Tina kan intyga mina inköp) men det var det väl värt! Idag var det som min lilla flicka tagit studenten!

Vi får se lite senare om det kan bli mer duck hunt (ska vara sär skrivet va?) annars får det bli helggöra!

Levande WC-anka med migrän

Har haft lite tradigt de senaste dagarna. Migrän... Har haft gamnacke över toalettstolen och min syn har varit lite träspritsuddig. Det värsta är smärtan och hjälplösheten. Ni som säger att jag är en hypokondriker: Eh...? Kom igen!

Nu är jag tillbaka på jobb och ska försöka blogga mer när jag kommer hem. Har en del att berätta om byggare-Pate och hans renoveringsverk...

Hasta la hoppla!

Min största kritiker: Mamma!

Jag kommer ihåg när jag skrev på SvenskaFans och retade upp Örebroare och Helsingborgare till den grad att de ville döda mig. Jo det är säkert! Jag fick mordhot via mejlen och folk ringde hem till mig och tyckte att jag skulle "passa mig jävligt noga". Det fanns även galenpannor som ville att jag skulle "ta vara på resten av mitt liv". Visst: Det var ganska obehagligt och morsan var alltid skitsur på mig när hon fick höra hur många som hatade hennes son. Det var kanske inte så skoj när man gör sina föräldrar oroliga och sura, men jag tycker det är kul att skriva som jag gör.

Nu hängde hon upp sig på min dispyt med SVT TEXTV och säger att de ska stämma mig för förtal. Hon sa också: "Vilka barn man har fått!" Kanske jag ska bli lite snällare? Njaeä. Nej! Sorry morsan...

Mina stavfel gör mig ursinnig och ledsen!

Fan! Jag hatar mig själv när fröken Lena i L-a blir glad över mina stavfel och andra skriftliga brister jag visar upp för er här på bloggen. Funderar på att börja bestraffa mig själv fr o m nu. Några förslag till straff?


Hon har det nog ganska så bra...

...den där Wilma. Först ut i skogen med bästa kompisen Minnie och där träffade de två lösa hanhundar som rymt från en gård. Tur för mig och "hundfångar-Björn" att dom var snälla, annars hade det gått illa. Sen fick hon (Wilma) titta på fyra hästar och lyckan var gjord. Hon älskar verkligen hästapållarna! Väl hemma blev det kanske lite jobbig för hon skulle ju badas, men sen fick hon maten serverad när hon låg och vilade och nu sover hon som en gris. Får nog säga att hon har det hyfsat bra hos mig i alla fall!

image160


image161

image162

image163

image165

...och till middag får hon nog ha kokt kyckling.


En video min vän Conny ville att jag skulle lägga upp...

...och när han ber är det svårt att säga nej...


Right here waiting...

När denna kom trodde jag att han sjöng: Radio waiting...

Pinsamt!

Raj Raj är så kul att jag blir obekväm...

Kollar på youtube och hittar lite klipp med Nour El-Refai och Cecilia Forss i deras humorprogram Raj Raj. En sak är säker: De är inte friska, men roliga...

Blocket.se - en guldgruva för mig...

Surfar in på blocket.se eller stöldgods.se som man också kallar den sajten. Vilka puckon som ska sälja saker!

Jätte söt långhårig chihuahuavalp(hane)

Reg skk,levklara i april.Kan tingas nu mot handpenning.Finns 1 Hane kvar.
14000kr.(Nougat färgad m vit strimma i pannan)
Efter Bonnybell linjer,samt utländska linjer som är ovanliga i Sverige.
En jätte fin hane,med härlig färg.

Finns i: Sjöbo


Hund

hej, vi är blanda mellen americansk bulldog & rowailer är födds 23o32008 snart är det klart och flytta hem handpenning 2000kr
ring får ni veta mer om oss 0736322580

Finns i: Bjuv


Alltså? Allvar? Jag dör av skratt! De har ju hjärnor mindre än körsbärskärnor! Hahahahahaha


Morgonstånd med SVT's Rikard Lann

Som ni vet har jag en liten böjelse när det gäller stavfel, särskrivningar, gramatiska fel och rena faktafel i texter. Det är som ett låååååångt förspel att gnabbas och diskutera fram och tillbaka. Nu fick jag ett ONS (one-night-stand) med redaktionsarbetaren på SVT TEXTTV igår och detta gjorde mig enormt glad. De kan ju svara på mejl i 08-land! han läxade upp mig ordentligt och nedan kan ni se hela den skrivna orgien...

Detta skickade jag till SVT TEXTTV:

Varför blir det ofta så mycket fel?

Ni har den absolut bästa servicen - inget snack - men varför kan ni inte vara mer noga med stavning och ibland faktan. Ena dagen skriver ni att Bosse Nilsson är ordförande i HIF och en annan dag kan ni inte stava till "straffen" utan skriver strraffen. Hoppas ni har nån praktikant med drogproblem som ni kan skylla på för annars är det illa...

På detta svarade Rikard "Rilla" Lann:

Hej Björn!

"faktan"  heter det inte. Det heter fakta

"Hoppas ni har", skriver du. Det heter Hoppas att ni har...

Jag vill inte raljera men jag tycker att det var ett ganska lustigt exempel du angav.
Ordet "strraffen" är ju ett tydligt exempel på en feltryckning på tangentbordet. Det är nog så illa och skall givetvis undvikas så långt det går men det handlar knappast om en felstavning.
Det är knappast så att någon på redaktionen har svårt att stava till ordet straffen.

Mänskliga faktorn brukar man kalla feltryckningar - inte praktikant med drogproblem...

Ha en trevlig dag. Roligt att du uppskattar vår service.

/Rikard Lann
SVT Sport

Jag undrar om Rikard vet hur glad jag blir över att han tar sig tid att svara? Roligast i mejlet är helt klart att han inte gillar att jag skojar om praktikanter med drogproblem. Men: Tänk er detta: André Pops går ner i källaren till de fördömda (eller de med radioutseende) på texttvredaktionen och tänder en "feting" och hetsar en praoelev till att börja knarka. Det är sådant som Hyland och grabbarna gjorde. Men när de tände på en "hövding" hade de tagit med en stackars indian från något reservat hem till Sverige från Colorado Springs och rökte honom rakt av. Jävlar vad "Plex" och "L-G Björklund"  blev höga!

Min kusins syrra som inte är min kusin bor i skogen...

Min kusin som är lika gammal som jag sa en rätt kul sak om sin lillasyster igår. Jag frågade var hon, hennes syrra, bodde och fick svaret:
- Hon bor i skogen.
- I skogen?
- Ja i Simmelsberga. Är man under trettio år och har fem ungar så gör man nog bäst i att gömma sig lite...

Jag kan inte låta bli att le åt den förklaringen. det är stor humor. Riktigt stor!

SVT TextTV går troligen på droger eller är de bara korkade...

Många gånger mina vänner, ja riktigt många gånger har man fått se hur illa de anställda på SVT TextTV stavar. Idag är inget undantag. När man ska berätta skriftligt verkar det vara några ordblinda adhd-teens man har kastat in på sportredaktionen i TV-huset.Nu kan de inte stava till "straffen" utan det blir "STRRAFFEN"! Småsaker för vissa? Javisst, men har man BETALT för att skriva ska man fan klara av det också!

image159

Grattis - igen - era klåpare!

Tack Sverige!

Svenska folket valde heroin framför Herren och Botox! Sunt, och betydligt roligare! Nordman!

Saknar socker

Köpte Fanta utan socker. Går att dricka men man blir bara mer och mer törstig. Jäkla bra försäljningsknep det där...

Carola lär gå vidare - tyvärr...

Carola går vidare om inte svenska folket visar det hat hennes värderingar förtjänar. Hon är inte frisk den människan och det har hon väl bevisat många gånger om. Retar mig på att hon tog med sin bibel in på scen när hon vann (var det 1983?) första gången. Det är så jävla sjukt att det inte är sant. Först: Gud finns inte! Sist: Nej! Ingen gud finns. Ok? Bra! Vad fan ska man asa in en sagobok på scenen när det är tävling (om man nu kan tävla i musik?) ? Ok om det varit ett sånghäfte men det var det ju inte. Hade varit lite piggare om man dragit upp en samling sexnoveller från "fibban" och inte lika korkat som att stå och svamla om en gubbe som hatar bögar och vill att man ska visa sin goda vilja genom att offra en son.

Nä ni! Jag bryr mig inte om Melodifestivalen utan den berör mig bara lite. (lite som: Jag blir inte bakfull: Får bara jätteont i huvudet och spyr som en gris)


Lika som bär (Scheike på Flamman?)

Tänke roa er med några "lika som bär" här på bloggen. Börjar med den gamle mysgubben Hans Scheike och musikern BB Cunningham:

image157      image158

Ganska bärlika va?


Träffade Mats "MP" Persson från Gyllene Tider i Ekeby

Morsan stod som arrangör för en konsert nere på Flamman igår och de hade fyllt lokalen till max. Svenne Hedlund, Tommy Blom, Glen D Hardin, Mats MP Persson och några andra lirade med TC-band och Elvisimitatören Justin Shandor. Jag var fotograf och klev in bakom scenen för att ta lite bilder. Elvis imitatören frågade "hur" jag ville fota honom och jag svarade:
- I'll want you bending forward without pants.
Killen blev paff och syrran visste inte vad hon skulle säga. Men jag plåtade honom, med byxor på, och sen blev det Mats MP Persson som fick en kamera uppstucken, i ansiktet...

image156

Chockade mig själv genom att köra ut till Väla...

Av diverse anledningar känner jag mig inte så bekväm på Väla köpcentrum och har bara varit där en eller två gånger de senaste två åren. Idag var jag i den del där jag tycker är mest läskig och det gick faktiskt riktigt bra. Kom hem med två par byxor, nån skjorta, några T-shirts och underkläder. Men: Väla är inte min grej om man säger så...

...men det dröjer nog inte två år tills nästa besök... :-)

Att fika med Wilma

Jag skulle käka några smörgåsar innan idag och då får man automatiskt bre minst tre extra buttergooses. Wilma ska ju också fika. Så har det varit med alla våra hundar - dom ska också ha och vara med överallt. Noir åt upp en hel ost. Fanny skulle ha det finaste pålägget på nybakta thekakor. Morris skulle man skära bort skalkarna åt. Och nu är det denna apan som ska vara med och fika. Men hon har inte det lätt: Idag fick hon ingen ost! Jag vägrade att öppna förpackningen bara för att hon skulle få Billinge, som är hennes favoritost, på sin ena macka. Hon fick min själ hålla tillgodo med falukorv och kokt saltrulle när jag serverade smörgåsarna uppskurna i fyrkanter i hennes favoritstol.

image154

image155

Tur man fostrar henne stenhårt!


Semester och migrän

Har haft semester idag och skulle då umgås med min syster och hjälpa morsan med hennes konsert på Flamman. Får givetvis migrän och låg pall hela eftermiddagen. Kul...

Nu ´får vi se hur kvällen blir. I soffan eller på Flamman med MP från Gyllene Tider? Soffan och Robins verkar vara det min kropp behöver...

Tror det blir hämtmat idag...

Har varit en kväll med mycket dramatik kan ni tro (ska försöka hinna med att skriva om den senare) och vet inte om jag orkar laga mat. Kan bli så att jag tar en "grishals (i bästa fall) i bröd", men då får jag köra till byn som har flest sprutnarkomaner, i förhållande till kommuninvånarantal, i Skåne: Bjuv. Trots att dom (Bjuvsingarna) skjuter mer horse (heroin för er nollor som inte gillar opiater...*hrm*) än som det skjuts med lösa skott på högstadiediscoteken, så kan dom det där med att steka upp (eller grilla) kött och lägga i bröd.

Ska fundera en stund till och sen får vi se och höra vad "regeringen" vill...

SVT Text är usla

Visst är jag en korkad kossa, men vad är det för klåpare som sitter på SVT Text (texttv på SVT)? Kolla detta som jag bifogar nedan... "Barnfamilj hittad fjällen"... Eh? Äta en päron? Sova hela natt? Clowner!

image153

Pytt i panna och pepparkaksformsägg

Stekte lite oxpytt innan till mig och Wilma och "lyxade" till det lite för att göra Wilma glad. Hon älskar hästar så jag stekte ägg i pepparkaksformar. Hon gillade det...

image152

Ibland önskar jag något annat eller mer...

Lugnet och stillheten är det jag gillar med mitt nya liv, ja om man tänker på hur jag har det privat. Inget tjafs, inga bråk och ingen mer än min hund att ta hänsyn till. Jag styr över mitt eget liv och gör det jag vill - när jag vill. Ofta är detta skönt, men det finns dagar man undrar om det inte ska vara mer?

Än mer vannsinnigt yr...

Var och tog blodtryck igår... Inte bra... 150/95

Är jätteyr just nu...

Vansinnigt hi-tech...

Är inte van med att bara visa mitt finger för att komma in. Nu kan jag det. Smeker fingertoppen över min laptops fingeravtryckskännare och: Pang! Det går snart bra detta...

My new baby

Jag köpte mig en laptop idag. Anledningen (helt seriöst) är att jag vill vara hos Wilma mer. Tidigare satt jag på ovanvåningen och Wilma var här nere. Nu har jag mer koll, är mer social med min hund och har en bättre dator...

image151

Nu kan jag bli livsfarlig...

...för nu har jag äntligen lärt mig hur man publicerar filmklipp här på bloggen. Nu kan det bli lite smygfilmningar och annat som kan bli skoj...hehe

Måste kolla om jag också kan...

...lägga upp filmklipp och youtubematerial...

Hundhårsnojja och babianröven...

Jag är inte känslig när det gäller pälsdjur och det kan ju bero på att jag själv är hårig som en apa. Ibland ser jag ut som en äkta babian när jag torkat mig för hårt i arslet och blivit röd och fin i baken och min håriga kropp träder fram. Men men... Jag klappade Wilma innan och trodde hon födde en liten valp. Tyvärr (?) så var det bara halva hennes päls som fastnade i min hand och ingen liten söt valp som tittade fram.

image150

Kanske kan sälja detta utmärkta hår till någon flintis? Får fundera på det...

Jag är het i Asien...

Loggar in på E-kontakt och har fått en flört från andra sidan jorden. Vet inte vad det är som gör mig intressant?

image149

Nja? Jag får nog avstå ett äktenskap här va? Läser man hennes profil så står det så här:

Om den jag söker
The man who is nice and has good heart, romantic, positive thinking and responsibility.
Between 20- 36 yeras old. Must lived in Sweden.

Jag får nog dras med min bitch ett tag till. Ska snart gå ner och se om hon lugnat ner sig...

Att vakna upp med en bitch - igen...

Jag har genom hela livet förföljts av sura fruntimmer om morgnarna. Arga sådana också. Själv är jag i regel jäkligt trött men jag är ändå ganska glad och börjar snacka direkt. Vissa blir vansinniga - andra hysteriska. Det började med syrran som föddes som ett litet morgonoväder och sen har det varit någon flickvän och nu är det den jag har nu. Inte nog med att hon pissar och skiter i trädgården, hon ska skälla, skrika och morra på allt och alla. Jag gick upp på min övervåning igen och väntar på att hon ska lugna ner sig...

Brave old man...

Gick ner för min livsfarliga trappa redan klockan 04:30 idag och visar tydliga tecken på att ha blivit drabbad av "gubbasjukan". Måste upp flera gånger och pissa om nätterna och det är tydliga tecken på att livet går utför. Men i natt eller tidigt i morse sprang någon fjant runt och skrek utanför mitt hus. Tuff som jag är säckte jag ner i huset och smög upp för trappan och gömde mig under tecket. Och ja: Jag tog med mig en brödkniv upp... Just in case...

Full? Nä jag ska titta på Kim, den röde diktatorn på tv...

För fem år sedan hade jag precis börjat bli lite lagom full vid den här tiden och siktat på ytterligare en utgång, ännu ett i raden av misslyckade (?) försök att hitta någon att fylla tomrummet med som jag trodde fanns. Tomrummet är idag inte ett tomrum utan ett andningshål som kan vara ganska behagligt. Om jag snor några ord från Winnerbäck så kan man kanske lite beskriva det som jag har fastnat i min ensamhet? Jaja... Jag ska i alla fall titta på ett program på Kunskapskanalen klockan 23:00 om Nordkoreas vansinnige ledare och många tycker nog det är tragiskt att läsa att det är vad jag gör en lördagkväll, men det behöver ni inte göra. Jag lägger mig i soffan, klappar Wilma och tittar på någon tragiskt, brutalt, overkligt (för oss) och väldigt intressant. Låter det som jag blivit insnöad? Kanske det, men jag gillar faktiskt det. Jag gör verkligen det.

Utmattad

Kroppen är trött, huvudet segt (segare) och det känns att man jobbat mycket den senaste tiden. Sitter och väntar på att maten ska serveras i "Solköket" och det vankas pizza. Wilma håller på att sprängas av allt morsan matar henne med och det är frågan om jag inte ska ställa fram badoljan så hon inte blir förstoppad. Hon brukar likson dra i sig en halv flaska barnängens eller ACO och sen blir det flymög så det  står härliga till.

RSS 2.0